Kraftmanintie 15, Pori, Musa

Previous

kerrostalo

31 m²

Pori, Musa,
Kraftmanintie 15
Mh. 43 690,92 €
Vh. 44 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

VIIHTYISÄ ASUNTO SUOSITUSSA LÄNSI-PORISSA
***

ASUNTO
•Paras, keskimmäinen kerros
•Kaunis nykyaikainen pesuhuone
•Alkovi tuo lisätilaa
•Ikkunat vehreälle sisäpihalle

LOISTAVA SIJOITUSASUNTONA TAI ENSIASUNNOKSI

Asunto on kivalla sijainnilla, rauhallisessa Länsi-Porissa. Vuokratuotto on hyvä tai asumiskulut sopivan matalat, sillä hoitovastike on mukavan pieni, vain 114,70 eur / kk. Asunto on tilava ja alkovin ansiosta nukkumiselle on oma rauhallinen soppensa. Ikkunat ovat viihtyisän sisäpihan suuntaan. Pesuhuoneeseen mahtuu pyykkikone, joten vaatehuoltokin on helppo hoitaa.

TODELLA EDULLISET ASUMISKUSTANNUKSET

Kävelymatkan päästä löytyvät tärkeimmät palvelut, kuten Ullan Pakarin leipomo ja myymälä, K-Marketit, pankkiautomaatteja ja päiväkoteja. Lähellä ovat myös metsäiset ulkoilumaastot sekä Musan jalkapallokenttä. Taloyhtiön pihassa on kaikkien käytössä olevia parkkipaikkoja ja bussiyhteydet ovat täältä loistavat!

***
Tero Valli
Kiinteistönvälittäjä, LKV,
Solid House Oy LKV

045 156 4933
[email protected]

***

VÄLITTÄJÄ MYÖS SINUN ASUNNOLLESI?
Jos etsit omalle asunnollesi tehokasta välittäjää, sellainen löytyi nyt! Laita minulle sähköpostia tai soita, niin sovitaan tapaaminen. Sillä päästään loistavaan alkuun.

Kohdenumero
20608747
Kunta
28610 Pori
Alue
Musa
Huoneet ja tilat
1h, kk
Pinta-ala
31 m2
Kokonaispinta-ala
31 m2
Kerros
2 / 3
Rakennusvuosi
1977
Käyttöönottovuosi
1977
Hoitovastike
114.7 € / kk
Rahoitusvastike
28 € / kk
Vesimaksu
22
Yhtiö
Asunto Oy Metsämusa
Energialuokka
F2013
Rakennukseen
tehdyt remontit
- vesikatto on uusittu v. 1992, huopakattoremontti teetetty vuoden 2018 aikana. - parvekkeiden katot on uusittu v. 2000. Osa parvekkeista on lasitettu, loppujen lasittaminen säästäisi rakennusta sään vaihteluilta, mutta on osakkeenomistajien vastuulla. - Elementtisaumattu v. 2007, pinnat pesubetonia, ei korjaustarvetta tarkastusjaksolla. - Talon sokkeli maalattu v. 2005 ja samalla maalattu tikkaat muut rautaosat. Sokkelien reunat ja sadevesijärjestelmä on uusittu 2015. A-talon asfaltoidun edustan korjaus painumien osalta 2009. - Jätekatos rakennettu v. 2002. - Saunojen (2) paneloinnit uusittu v. 2004 ja kerhohuone kunnostettu öljysäiliö huoneesta v. 1997. A-talon saunan lauteet uusittu 2016, B-talon saunan lauteet 2017. - Pesutupa, pesukone uusittu (Miele) v. 2004. - Kaukolämmitys, lämmönjakolaitteet uusittu 1994 liityttäessä kaukolämpöverkkoon. Lämmityksen säätö ja tasapainotus sekä patteriventtiilien uusinta suoritettu v. 2012. - Ilmastointijärjestelmät. Alkuperäinen, poistokoneiden moottoreista kolme on uusittu ja yksi alkuperäinen. Ilmastoinnin nuohous suoritettu 2017. - Lukitus uusittu v. 2001 (Abloy Exec), ei korjaustarvetta. - Piha on asfaltoitu (v. 2003) ja nurmikkoalueet korjattu v. 2004, eivät vaadi uusimista, ainoastaan vuosittaista huoltoa. - Jätekatos rakennettu v. 2002, varsinaista korjaustarvetta ei ole 10 v. aikana.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
- Parvekkeiden maalaus on ajankohtainen viiden vuoden aikana. - Ikkunat ja parvekeovet ovat alkuperäiset. Ikkuna- ja parvekeoviremontti on ajankohtainen kymmenen vuoden aikana. - Pesutupa: lattia ja seinät betonia, huoltomaalaus tarvetta, mutta hoidetaan normaalien vuosikorjauksien yhteydessä. - Vesijohdot ja viemärit alkuperäiset. viemärit ovat muovia, ei korjaustarvetta. Runkovesijohtojen liitokset alakerran käytävän katossa uusitaan tarkastelujakson aikana. Hankesuunnittelun käynnistäminen on ajankohtaista viiden vuoden aikana. A-talon purkuviemärin korjaus 2020. - Sähköjärjestelmät ovat alkuperäiset. Uusimistarve selvitetään linjasaneerauksen hankesuunnittelun yhteydessä. Antennijärjestelmä on kaapeli-tv. Muut korjaukset ovat vuosittaisia huoltotoimenpiteitä, jotka pystytään hoitamaan hoitovastikkeella. Huoneistojen kph-tiloja remontoidaan rakenteellisten tarpeiden mukaisesti, yhtiön osuus rakenteista on noin 2000 €/ huoneisto.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Katon kuvaus
Tasakatto. Huopakate.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
4478.2 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
keittokomero
Liesi: sähköliesi. Lattia: laminaatti.
Olohuone
näkymät rauhalliselle takapihalle. alkovi.
Lattia: laminaatti.
Taloyhtiössä on:
huoneistokohtainen varasto alakerrassa.
Palvelut
Tien päässä on Ullan Pakari-leipomo. Kävelymatkan päässä Vähärauman K-Market, toisessa suunnassa Prisma, jossa bensa-asema. Musti ja Mirri, Liikku-sali sekä paljon muuta.
Lastenhoito
Kävelymatkan päässä on päiväkoti Lemmikki Vähärauman liikekeskuksen yhteydessä.
Yhteydet
Lähellä on bussipysäkkejä.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste