Liinaharjantie 86, Pori, Liinaharja

Previous

kerrostalo

74.0 m²

Pori, Liinaharja,
Liinaharjantie 86
Mh. 87 786,7 €
Vh. 94 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

_______
LUONTO TAKAPIHALLA!
_______

Valoisa, kolmannen kerroksen koti hyvällä sijainnilla ja upeilla näkymillä! Tässä asunnossa on kivan kokoiset huoneet ja muuttamaan pääset ilman remonttia. Asunnon pintoja on juuri käyty läpi suurelta osalta, joten sinun ei tarvitse kuin asettua asumaan. Koko huoneiston lattiat ovat yhtenäistä kaunista laminaattia.

Olohuoneesta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle, jolla kelpaa istua iltoja vaikka vielä syksyn tihkusateillakin. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä ja tiskikonekin on helpottamassa kokin hommia. Huoneistossa on kaksi vaatehuonetta ja lisäksi eteisessä kätevät liukuovikaapit!! Säilytystilaa siis on kerrankin kunnolla.

Aivan lähellä, muutaman kymmenen metrin päässä, on talvisin luistinrata ja myös erittäin hyvät kaupungin metsäiset lenkkeilymaastot ovat aivan vieressä! Täällä sielu lepää. Isoonmäkeenkin autoillen n. kuusi minuuttia.
______________
Katja Valli
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Solid House Oy LKV

044 322 7040
[email protected]
______________

Kohdenumero
9403023
Kunta
28610 Pori
Alue
Liinaharja
Huoneet
3h, k, ph, lasit. p
Pinta-ala
74.0 m2
Muut tilat
0.0 m2
Kokonaispinta-ala
74.0 m2
Kerros
3 / 3
Rakennusvuosi
1972
Käyttöönottovuosi
1972
Vapautuminen
2 kk kaupoista
Yhtiövastike
297.5 € / kk ( hoitovastike 195.15 € / kk + rahoitusvastike 102.35 € / kk )
Vesimaksu
19 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista
Autosähköpaikka 10€/kk Autotalli, lämmin 50€/kk Autotalli, kylmä 25€/kk
Yhtiö
Asunto-osakeyhtiö Liinaharjantie 80-86
Energialuokka
F2013
Rakennukseen
tehdyt remontit
2006 WC-istuimien uusinta 2004 Vesikattojen pinnoitteiden uusinta. 2005 Patteriverkoston tasapainotus ja uudet venttiilit 2009 Ulkovaipan peruskorjaus (uudet ikkunat, parvekeovet, lisälämmöneristys ja uusi julkisivuverhous) 2010 Salaojien ja talojen välisten kanaalien uusinta sekä keskipihan asfaltointi.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
VESIKATTO ei korjaustarvetta. IKKUNAT, OVET ei välttämätöntä korjaustarvetta. PARVEKKEET ei välitöntä kunnostustarvetta. Muutamista parvekkeista puuttuu parvekelasit. JULKISIVUSEINÄT ei korjaustarvetta. VESI- JA VIEMÄRIJOHDOT ei peruskorjaustarvetta. LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ ei peruskorjaustarvetta. SÄHKÖJÄRJESTELMÄT, ANTENNIJÄRJESTELMÄT ei peruskorjaustarvetta. SAUNATILAT Saunoihin tulee suoritettavaksi pintaremontointia vuosittain, työt voidaan kattaa vuosikorjausmäärärahoilla. Viimeksi saunaosastojen lauteita on kunnostettu vuonna 2018. PORRASKÄYTÄVÄT ei korjaustarvetta. Maalaus on ajankohtaista myöhemmin, työt voidaan kattaa normaaleilla vuosikorjaus-määrärahoilla. KYLMIÖTILAT Talossa 82 on kylmiötilat, jotka on uusittu vuonna 2008. Niitä vuokrataan halukkaille. Muissa taloissa olevat kylmiötilat on kunnostettu vuokrattavaksi varastokäyttöön. MUUT YHTEISTILAT, PYÖRÄSUOJAT, PORRASOVET Pyöräsuojat ja muut yhteistilat ovat peruskunnossa ja niiden korjaustarve on pinnoitteiden uusimista. Huoneistojen lukitusten uusinta on tehty vuonna 2016. Porrashuoneiden ulko-ovet ovat alkuperäiset teräsovet ja niiden uusinta on ajankohtaista lähitulevaisuudessa. PELTISET AUTOTALLIT, AUTOPISTOKKEET, AUTOJEN PAIKOITUSALUE Niiden korjaustarve on lähinnä visuaalisia vuosikorjaustyyppisiä töitä. Autopistokkeissa on käyttäjäkohtaiset ajastinkellot, niitä uusitaan tarpeen mukaan. PIHA-ALUEET niissä ei ole korjaustarvetta. YHTEENVETO As Oy Liinaharjantie 80-86:n korjaustarpeet seuraavaksi viideksi vuodeksi ovat vuosikorjaustyyppisiä huoltokorjauksia. Ne on tarkoitus kattaa normaalilla vastikerahoituksella vuosibudjetin sallimissa rajoissa. Merkittäviä, suuria kustannuksia tuovia korjaustöitä ei ole seuraavan viiden vuodenaikana tarkoitus toteuttaa.
Asunnon kunto
hyvä
Katon kuvaus
tasakatto.. kumibitumi..
Tila
Laminaattilattia asennettu 12/2018!
Tontin koko
16628.0 m2
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Jääkaappi-pakastin uusittu 2018
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Olohuone
Isosta olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle! Parvekkeella on pistoke.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pyykkikoneelle hyvä tila, mahtuu isompikin kone.

Sauna
Siistit viihtyisät saunatilat. Mm. lauteet uusittu, pukuhuoneiden lattiat uusittu.
Lisätietoja
Kunnossapitovastuu yhtiöjärjestyksen 18 §:n mukaisesti: 18 § Vastuu osakkeenomistajien jälkikäteen rakennuttamien huoneistokohtaisten parvekelasien korjaamisesta, kunnossapidosta, näistä yhtiölle aiheutuvista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajille. Osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien LVIAS-laitteiden, huoneistokohtaisten saunojen ja jälkikäteen laajennettujen pesuhuoneiden rakenteiden sekä tilojen käyttötarkoituksiin tekemien muutosten korjaus- ja kunnossapitovastuu kuuluu kyseisen huoneiston osakkeenomistajalle. Osakkeenomistaja vastaa myös edellä mainittujen muutosten yhtiölle aiheuttamista ylimääräisistä kustannuksista ja vahingoista.
Palvelut
S-Market lähellä, K-kauppa, Lidl. Prisma n. 900 m.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste