61.448425
21.852976

Mäntykatu 11, Pori, Kartano

Previous

omakotitalo

156 m²

Pori, Kartano,
Mäntykatu 11
Mh. 125000 €


Näytä kartalla

Seuraava esittelyTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

______
ISO KOTI LAPSIPERHEELLE IDYLLISELLÄ
KARTANON OMAKOTITALO ALUEELLA
PORISSA, ETSII UUTTA OMISTAJAA!
______

TERVETULOA YLEISEEN ESITTELYYN TAI
Soita ja sovi oma ensiesittelyaika vaikka jo tänään p. 040-5710398!

Tämä iso omakotitalo, alkujaan kahden perheen talo, on monien mahdollisuuksien koti.

Helposti muokattavissa monenkokoiselle perheelle sopivaksi. Talo on erinomainen vaihtoehto Sinulle, joka arvostat tilaa, monikäyttöisyyttä ja omaa suojaisaa tonttia loistavalla sijainnilla.

Kodissa on vuosien varrella isompiakin remontteja tehty, uusittu mm. vesikatto, julkisivun huoltomaalaus, sadevesijärjestelmä, patolevy asennettu sokkelin vierustalle. Osa ikkunoista, putkista, viemäreistä ja lämmityspattereista on myös uusittu. Iso talo antaa mahdollisuuden laajemminkin miettiä huonejärjestystä ja tilajakoa omalle perheelle parhaiten sopivaksi ja päivittää pinnat mieleiseksi.
Talosta on tehty 2020 kuntotarkastus. Pyydä kuntotarkastusraportti välittäjältä.

Tämä talo soveltuu mainiosti myös yrittäjälle, etätyötä tekevälle tai sijoittajalle.
Mikäli talo tuntuu omaan käyttöön liian suurelta tästä voi vaikka vuokrata osan taloa. Tai jos et nyt juuri tarvitse kotia, mutta harkitset sijoitusasuntoa, tässä olisi vähän erilainen vaihtoehto sijoitusasunnoksi. Taloon pystyy hyvin ottamaan vaikka 2-4 vuokralaista, koska edelleen helppo jakaa erillisiksi huoneistoiksi. Mahdollisuus hyvään vuokratuottoon. Tässä on kiva koti ja sijoitusasunto samassa paketissa.

Koti sijaitsee hyvällä sijainnilla, läheltä löytyy mm. monipuoliset palvelut, koulut, päiväkoteja useampia, liikuntamahdollisuudet, leikkipuisto, lenkkipolku, hyvät pyörätiet, pysäkki lähellä, Porin keskusta n. 5 km ja Ulvilan keskustaan noin pari kilometriä.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN, YLEISESITTELYYN
TAI SOVI PIKAISESTI OMA ESITTELYAIKA
P. 040-5710398 tai [email protected]

______________
Susanna Metelinen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kiat, osakas
Solid House Oy LKV

0405710398
[email protected]
______________Kohdenumero
20172462
Kunta
28430 Pori
Alue
Kartano
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet ja tilat
6h, k, 3 kk, 3wc, kph, 2 eteistä, veranta, kellari/saunatilat,autot.,askartelutilat
Pinta-ala
156 m2
Muut tilat
4 m2
Kokonaispinta-ala
160 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alatiedot saatu omistajalta ja Porin kaupungin rakennuspaikan nykytilatulosteesta. Vanhojen rakennusten rekisteritiedot ovat vahvistamattomia. Huoneistoalaa ei vahvisteta rakennusvalvonnassa. Todellinen huoneistoala saadaan vain paikan päällä mittaamalla. Ei tarkistusmitattu. Todellinen pinta-ala voi olla ilmoitettua pienempi tai suurempi. Kokonaisrakennusoikeus tontilla on 240m2.
Kerros
1 / 2
Rakennusvuosi
1961
Käyttöönottovuosi
1961
Rakennuksen lisätiedot
Asuinrakennuksen kellarissa autotalli/askarteluhuone jonne jyrkkä ajoliuska. Autotalli toimii hyvin monenlaiseen nikkarointiin verstaana. Ikkunallisessa autotallissa vesipiste ja lattiakaivo.
Lämmityskulut
150 € / kk
Kiinteistövero
260 € / vuosi
Lisätietoja maksuista
Öljyä kulunut koko kiinteistöllä 2019 2200l. Öljyn litrahinta vaihtelee. Lämmityskustannus/öljyn hinta esimerkki laskettu n. 150€ keskimäärin kk/kohden (tällä hetkellä n. 0,80 €/litra) mukaan. Sähkö kulutuksen mukaan. Vesi kulutuksen mukaan. Puhtaanapito kustannus roskien tyhjennysvälin mukaan. Kiinteistövero 2019 vuonna n. 260€/v. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat olla suurempia tai pienempiä riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja voimassa olevista hinnoista ja käyttömakuista.
Energialuokka
Ei energiatodistusta.
Tehdyt remontit
-Tehty patolevytys n. 2018. -Sokkelin korjaus, sadevesijärjestelmän ja salaojien asennustyö, patolevyt ja reunalistan asennus n. 2017. -Asuinrakennuksen ympäröivän maanpinnan muotoilua tehty. -Peltikate uusittu muutamia vuosia sitten. -Ulkoverhouksen huoltomaalaus n. 2017-2018. -Putkia ja viemäreitä osittain uusittu ja osittain alkuperäisiä. Runkoputki kaupungin liittymään uusittu. -Ikkunoita yläkerrassa ja kellarissa vuosien varrella uusittuja. Ensimmäisessä asuinkerroksessa alkuperäiset huoltomaalatut ikkunat. -Sisätiloissa huonetilojen lattia ja seinäpintoja osittain uusittu n. -90 luvulla. -Yläkerran wc pesutilaksi ja asennettu nykyaikainen vedeneristys n. 2010. -Osa seinäpattereista uusittu vuosien varrella. -Öljysäiliö tarkastettu 2010. Öljysäiliön tarkastus on tällä hetkellä ajankohtainen. -Tuija-aita istutettu tontin kahdelle sivulle. -Alimmaisen asuinkerroksen keittiö uusittu -90 luvulla. -Osa keittiöiden kodinkoneista uusittu vuosien varrella. -Osa ensimmäisessä asuinkerroksessa olevista väliovista uusittu, kuten kauniit pariovet.
Asunnon kunto
Ei luokiteltu , Tehty rakennukseen AKK-kuntotarkastus 07.02.2020. Raportissa tietoja tarkastajan havainnoista ja toimenpide-ehdotuksista rakennuksessa. Pyydä raportti välittäjältä. Öljysäiliö tarkastettu viimeksi 10 vuotta sitten. Öljysäiliön tarkastus on ajankohtainen.
Katon kuvaus
Harjakatto.. Peltikate.. Vesikate uusittu muutamia vuosia sitten. Peltikatteen alla tuulettuva aluskate.
Lämmitys
Öljylämmitys. Yhdistelmäkattila, jossa öljyn lisäksi Puu ja sähkö.
Tontin koko
887 m2
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Rakennuksessa on yhteensä 4 keittiötä. 2 keittiötä molemmissa kerroksissa. Ensimmäisen kerroksen isompi keittiö uusittu -90 luvulla. Jolloin myös tämän keittiön kodinkoneet uusittu. Jääkaappipakastin uusittu n. 2017. Ensimmäisessä kerroksessa keittiössä on myös pienempi vanhempi keittiö, josta voisi pienin muutoksin tehdä esim. kodinhoitohuoneen. Yläkerrassa on molempien isojen makuuhuoneiden yhteydessä pienet keittiösyvennykset, joissa kaapistoja ja kodinkoneita vuosien varrella uusittu. Ensimmäisen kerroksen ison keittiön varustus: Kaapistot, korkeat vitriinikaapit, jääkaappipakastin, sähköhella, astianpesukone, liesituuletin.
Lattia: muovi. Seinät: tapetti.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 5
Makuuhuonekäyttöön soveltuu ensimmäisessä kerroksessa 2-3 huonetta, ja toisessa kerroksessa 2 isoa huonetta, omilla keittiösyvennyksillä/keittokomeroilla. Yläkerran huoneen ovat niin isoja, että huoneita voisi tarvittaessa vaikka jakaa useammiksi makuuhuoneiksi tarvittaessa.
Seinät: tapetti. Lattia: laminaatti.
Olohuone
Ensimmäisessä kerroksessa on tilava olohuone, keittiön vieressä. Tässä myös mahdollisuuksia keittiön ja olohuoneen yhdistämiseen väliseiniä avaamalla.
Seinät: tapetti. Lattia: laminaatti.
WC
Lukumäärä: 3.
Rakennuksessa on 3 wc:tä. Ensimmäisen kerroksen toisen wc:n pinnat ovat muovia ja toisen wc:n seinät ja lattiat on laatoitettu. Laatoitettu ensimmäisen kerroksen wc on remontoitu n. -80-90 luvulla. Kummankin ensimmäisen kerroksen wc:n pinnat ovat päivityksen tarpeessa. Yläkerrassa oleva wc on remontoitu noin 10 vuotta sitten, jolloin tehty suihku wc:n yhteyteen, jonka pinnat ovat laatoitettu ja katto paneloitu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuone yläkerrassa tehty wc:n tilalle. Pesuhuone uusittu n. 10 vuotta sitten, jolloin on asennettu laatoitukset ja vedeneristeet. Lisäksi rakennuksen kellaritilassa on vanhat saneerauksen vaativat pesutilat, jossa betonilattia ja laatoitetut seinät suihkunurkkauksen osalta. Huonejärjestystä uudestaan miettimällä pystyy tekemään saunan ja pesuhuoneen myös ensimmäiseen tai toiseen kerrokseen.
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuonetta ei ole tällä hetkellä, mutta talo on muunneltavissa ja kodinhoitohuoneelle löytyy hyvin paikka esim. ensimmäisestä kerroksesta.

Sauna
Vanhat saneerauksen vaativat pesuhuone ja sauna kellarikerroksessa. Kellarikerroksen saunassa betonilattia.
Palvelut
Kaupat, Prisma mikkola n. 1,3 km. Citymarket n. 1,3 km. Hongkong n. 1,3 km. Terveyskeskus Ulvilassa n. 2,3 km. Porin keskusta n. 5 km. Satasairaala n. 5 km. Liikunta Friitala Sport Center n. 2km.
Koulut
Itä-Porin yhtenäiskoulu n. 2,3 km. Väinölän koulu n. 2,3 km. Kuninkaanhaankoulu n. 4,5 km. Ulvilan lukio n. 2,2 km. Porin kaupungin Suomalaisen yhteislyseon lukio n. 5 km.
Lastenhoito
Päiväkoteja useampia Piparminttu n.600m. Väinölän päiväkoti n. 2,6 km. Taikurinhattu n. 2,6 km.
Yhteydet
Bussipysäkki n. 50m.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste