Pestikuja 2, Naantali, Merimasku/ Tärkkinen

Previous

omakotitalo

159.0 m²

Naantali, Merimasku/ Tärkkinen,
Pestikuja 2
Mh. 408 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

KIEHTOVAA JA KUVANKAUNISTA SAARISTOLAISIDYLLIÄ NAANTALIN MERIMASKUSSA

Merimaskun saaristolaiskylä, vuoden 1997 Raision asuntomessukohde sijaitsee Saariston rengastien varrella, keskellä kauneinta luonnonmaisemaa. Nämä viettelevät postikorttimaisemat osana saaristoromantiikan lumoa, josta huokuvat meren aito läsnäolo, saariston ainutlaatuinen luonto ja punamultatalojen muodostama kylämäinen yhteisö. Kylän asukkaita yhdistää hyvä yhteishenki ja reilu kanssakäyminen, joiden ansiosta on syntynyt tiivis ja toimiva naapurusto.

Täällä odottaa aivan ihastuttava saaristolaiskoti ja näkymät luonnontilaiseen metsärinteeseen ja merelle. Viihtyisässä pihassa on vastassa kesän eri vaiheissa kukkiva puutarha. Jasmiinipensaan valkea tuoksu, rypäleiksi heräävä viiniköynnös tuoden välimerellistä tunnelmaa. Pihalla katos kahdelle autolle ja tilava lämmin varasto. Kodin lämmönlähteenä ekologinen maalämpö pitää asumiskulut matalana. Lämmönjakona vesikiertoinen lattialämmitys.

Sisään tullessasi astut kuistille, joka toimii kesäaamujen ja –iltojen viihtyisänä rentoutumis –ja ruokailupaikkana. Keittiö kodin sydämenä ihastuttaa kauneudellaan ja kodikkaalla tunnelmallaan. Keittiö ja ruokailutila ovat avointa ja yhtenäistä tilaa, johon mahtuu isompikin seurue seurustelemaan ja viihtymään. Täällä esteettisyys ja käytännöllisyys kulkevat käsi kädessä. Ruokailutila avautuu myös valoisaan ja korkeaan oleskelutilaan, jossa jatkatte nautiskelua varaavan takan tuomassa lämmössä ja tunnelmassa ihastellen ikkunoista upeita meren ja luonnon näkymiä. Täältä löytyvät myös makuuhuone, kylpyhuone ammeen kera ja omalla sisäänkäynnillä varustettu tilava kodinhoitohuone, jossa laskutilaa hyvin.

Alakerrasta puolestaan löytyvät tekninen tila, kylmiö, lämmin varastotila, toinen makuuhuone, takkahuone ja kauniisti paneloitu löylyhuone ja käytännöllinen suihkutila erillisen wc:n kanssa. Portaikosta astut näppärästi terassille vilvoittelemaan löylyhetkien jälkeen. Terassi avautuu luonnontilaiseen metsään - tunnet rentoutuvasi aistiessasi meren ja tuulessa havisevan metsärinteen. Matkaa yhteiselle rannalle on vain 100 metriä.

Merimaisemat kutsuvat luokseen ja vuokrattavat venepaikat saaristolaiskylän venelaiturista. Niin lapsiperheiden kuin veneilijöidenkin todellinen unelmakohde. Naantalista hyvät yhteydet Naantali-Raisio-Turku suunnalla.

Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee Naantalin kaupungin omistama virkistymispaikka vanha saariston kalastajatila Apaja, joka toimii nykyisin juhla-ja uimapaikkana. Tila on mahdollista vuokrata omaan käyttöön. Tämä tarjoaa aitoa saaristolaistunnelmaa, rantasaunan ja hiekkapohjaisen uintimahdollisuuden. Kyläläiset ovat pitäneet täällä ikimuistoiset kesäjuhlansa, joissa on ruokailtu, tanssittu elävän musiikin tahdissa ja pidetty leikkimielisiä kilpailuja.

Me ihastuimme tähän kokonaisuuteen – ihastuitko sinäkin? Viimeistään kun tulet ja koet tämän itse.

Kohdenumero
9507162
Kunta
21160 Naantali
Alue
Merimasku/ Tärkkinen
Tyyppi
tila (kiinteistö)
Huoneet
4-5h+k+kph+ph+2xwc +khh+s+var+ak
Pinta-ala
159.0 m2
Muut tilat
26.0 m2
Kokonaispinta-ala
185.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilojen huoneistoala on 159 m2. Lisäksi autokatos ja varasto 18 m2. Muihin tiloihin on laskettu myös tilat, joita ei lasketa virallisiin asuinpinta-aloihin. Kaiken kaikkiaan pinta-alatiedot perustuvat rakennuspiirustuksiin/ rak.lupa-asiakirjoihin ja rakennusinsinöörin tekemään pinta-alan erilliseen asuintilojen pinta-ala mittaukseen. Kiinteistön kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
2001
Käyttöönottovuosi
2001
Rakennuksen lisätiedot
Mahdollisuus vuokrata venepaikka saaristolaiskylän venelaiturista. Pihapiirissä on kahdelle autolle katos sekä tilava lämmin varasto. Noin 1 km päässä on vanhan saariston kalastajatila, joka toimii nykyisin juhla-ja uimapaikkana, nimeltään Apaja. Täältä löytyy hieno kokonaisuus, joka tarjoaa asukkaille ja omille vieraille aitoa saaristolaistunnelmaa, merellisen grillipaikan, rantasaunan sekä uintimahdollisuuden. Saaristolaiskyläläiset pitävät täällä vuosittain kesäjuhlia, jossa on niin yhteisruokailua, puheita, lavatanssia elävän musiikin tahdissa ja leikkimielisiä kilpailuja. Puulämmitteinen rantasauna, joka on asukkaiden yhteisessä käytössä. Vuokra 25 eur/ 24h (sis. polttopuut ja veden).
Tienhoitomaksu
175,00/ vuosi
Kiinteistövero
488,00/ vuosi € / vuosi
Lisätietoja maksuista
Kaikki kulut 295 eur/kk. SÄHKÖ: Kokonaissähkön kulutus on ollut nykyisellä omistajalla 14 000 kWh/vuosi (2017 ja 2018). Sähkön kulutus on aina riippuvainen asunnossa asuvien määrästä, kulutustottumuksista jne. VESI: Oman kulutuksen mukaisesti. Vesi-ja jätevesi: 390 eur/ vuosi. KIINTEISTÖVERO: 488 eur/vuosi. TIEMAKSU: 175 eur/vuosi. JÄTEASTIA: Jäteastian tyhjennyksestä syntyvät kulut riippuvat omasta sopimuksesta ja jäteastian tyhjennysvälistä. Nykyisellä omistajalla on ollut 49 eur/ vuosi. NUOHOUS: 50 eur/ vuosi. VAKUUTUS: Kiinteistön vakuutukset (kiinteistö + palo): 358 eur/vuosi. VARAINSIIRTOVERO: 4% toteutuneesta kauppahinnasta. Ensiasunnon ostaja on vapautettu varainsiirtoverosta. KAUPANVAHVISTAJAN PALKKIO: Kiinteistökaupan kaupanvahvistajan palkkion maksaa ostaja ja myyjä puoliksi. Lisäksi lainhuudatuskulut.
Energialuokka
D2013 Energiatodistuksen laatija; Kari Myllykangas / Indewe Oy, 2.12.2016 ja on voimassa 10 vuotta.
Tehdyt remontit
Tehdyt korjaukset/ remontit = * Maalämpölaitteen painesäiliön uusinta 2014 * Maalämpölaitteen kompressorin uusinta 2017 * Maalämpölaitteen vesikierron pumpun uusinta 2017 * Maalämpölaitteen maapiirin sensorin uusinta 2017 * Maalämpölaitteen kupariputkien vaihto joustaviin putkiin 2017 * Ilmanvaihdon LTO-koneen vaihto uudemmaksi Vallox 145 MV-R malliksi 2018 * Ilmanvaihdon kanaviston, lämpöeristysten ja äänenvaimentimien uusinta 2018 * Ilmanvaihdon kanaviston puhdis. 2018 * Ilmanvaihdon suotimien uusinta 2019 * Alakerran makuuhuoneen kattopaneelin uusiminen 2018 * Alakerran makuuhuoneen ilmanvaihtoventtiilin uusinta 2018 * Keittiöstä lähtevän viemäriputken vaihto uuteen alakerran osalta 2018 * Alakerran lämmitetyn varaston ilmanvaihtoventtiilin vaihto palosuojatuksi 2019
Asunnon kunto
hyvä
Katon kuvaus
Harjakatto. Konesaumattu peltikatto. Hyvä
Tila
Remontin tarve riippuu ostajan omasta vaatimustasosta.
Rakennusmateriaali
Rakennus- ja pintamateriaalit: Pääasiallinen rakennusmateriaali: Siporex, betoni. Julkisivupinnoite lautaverhous: sileä, punamulta.
Lämmitys
Maalämpö, varaava takka. Lämmönjako: vesikiertoinen lattialämmitys.
Tontin koko
0.1575 ha
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Keskuspölynimurin liitäntä keittiössä.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Yläkerran lattia parkettia, alakerran lattia laattaa.
WC
Lukumäärä: 1.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerrassa kylpyhuone, jossa amme ja suihkukaappi. Alakerrassa tilava kylpyhuone, jossa kaksi suihkua. Pesutiloissa hyvin säilytystilaa.

Sauna
Varustus: Jatkuvalämmitteinen sähkökiuas. Tervaleppäpanelointi.
Palvelut
Huoltamot, autopesut: Ruusumon kyläkauppa, Naantali. S-ketjun kylmäasema, S1 huoltamo. Kaupungin kaikki palvelut: Naantalin kaupungintalo. Vaski kirjastot: Merimaskun lähikirjasto. Parturit ja kampaamot: Aito -parturi ja kampaamo, Naantali keskusta.
Koulut
Merimaskun koulu (ala-aste, eli alakoulu), Maijamäen koulu, Naantali (yläaste eli yläkoulu sekä kerhoja), Naantalin lukio.
Lastenhoito
Päiväkodit ja perhepäivähoito: Merimaskun päiväkoti.
Yhteydet
Liikenne, Föli: Liput, matkakortit ja neuvonta Naantalin kaupungintalon palvelupiste, Liikenne Naantali-Raisio-Turku, arkisin 10-15 min välein. Pitkäaikaispysäköintejä Naantalin keskustassa kolmessa paikassa. Lyhytaikais-ja päiväpysäköinnit asukkaill

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste