60.67608
21.995487

Keskuskatu 9, Mynämäki, Keskusta

Previous

rivitalo

85 m²

Mynämäki, Keskusta,
Keskuskatu 9
Mh. 261 800,00 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

_
UPEAA JA MODERNIA ASUMISTA
MYNÄMÄEN KESKUSTASSA
_

NYT MYYNNISSÄ

Aivan Mynämäen ytimeen, kaikkien palveluiden viereen valmistuu Asunto Oy Wirmon Helmi. Omalla tontilla on valmiina jo A-talo ja B-taloa lähdetään rakentamaan. B-talon arvioitu valmistumisaika joulukuussa 2021.
Yhtiöön kuuluu siis yhtensä kaksi asuinrakennusta ja 6 asuntoa kooltaan 86m2 (3h+k) ja 62m2 (2h+k).

LAATUA JA TYYLIÄ

Laadukkaissa ja 2020-luvun trendejä mukailevissa asunnoissa on upeat lasiseinät, suuret terassit ja seurustelukeittiöt. Maisemaikkunat tuovat valon ja vaihtuvat vuodenajat suoraan sisälle.

Jokaiseen asuntoon kuuluu suojaisa sisäänvedetty terassi, joka on mahdollista myös lasittaa. Asuntojen pohjaratkaisut on hiottu täydelliseksi ja paljon kaivattua säilytystilaakin on saatu tarpeellinen määrä. Halvimpiin bulkkiratkaisuihin täällä ei ole tyydytty, ei rakentamisen eikä pintamateriaalien suhteen.

MAALÄMPÖ

Lämmityksenä on ekologinen ja edullinen maalämpö. Lämmönjako tapahtuu vesikiertoisen lattialämmityksen avulla, mikä luo asumismukavuuden lisäksi myös käytännöllisyyttä, kun patteriputkia ei ole tiellä eikä kalustamiselle ja sisustamiselle ole rajoituksia.

MIKSET MUUTTAISI TÄNNE?

Siirry uuden vuosikymmenen asumiseen ja muuta Asunto Oy Wirmon Helmeen. Mynämäki sopii sinulle asuinkunnaksi, vaikka työsi keskittyisi muualle, sillä täältä on Valtatie 8:n ansiosta nopeat ja sujuvat yhteydet. Vain puoli tuntia Turkuun tai Uuteenkaupunkiin!

Olethan yhteydessä minuun niin sovitaan, koska käydään tutustumassa paikan päällä.
_______
SOLID HOUSE OY
Helena Koivisto
laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, partner

044 323 3234
[email protected]
_______

TALO A (valmis)
asunto 1 / 3h+k / 85 m2 / 263600€ (MYYTY)
asunto 2 / 2h+k / 62 m2 / 205000€ (VUOKRATTU)
asunto 3 / 3h+k / 85 m2 / 261800€ (VAPAA)

TALO B (valmistuu arviolta 2021 joulukuussa)
asunto 4 / 3h+k / 85 m2 / 256000€ (VAPAA)
asunto 5 / 2h+k / 62 m2 / 205000€ (VAPAA)
asunto 6 / 3h+k / 85 m2 / 264000€ (VAPAA)
_______________

HUOMIOITHAN, että julkisivukuva (havainnekuva) on Keskuskadun suuntaisesta B-talosta ja sisäkuvat ovat A-talosta asunnosta 3

Kohdenumero
9997232
Kunta
23100 Mynämäki
Alue
Keskusta
Huoneet ja tilat
3h+k+s
Pinta-ala
85 m2
Kokonaispinta-ala
85 m2
Kerros
1 / 1
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
kesä-heinäkuussa 2020
Lisätietoja maksuista
Kohteesta otetaan vastaan varauksia. Kaupanteko tapahtuu vasta, kun kohde on valmis ja kauppahinta maksetaan kokonaisuudessaan kapanteon yhteydessä. Ostaja maksaa kaupanteon yhteydessä myös lain mukaisen varainsiirtoveron 2% kauppahinnasta.
Yhtiö
Asunto Oy Wirmon Helmi
Energialuokka
Ei energiatodistusta. Rakennukseen laadittavan energiatodistuksen ET –luokka on min C
Asunnon kunto
Uusi
Lämmitysmuoto
Lämmitys: maalämpö.
Tontin koko
2700 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Keittiössä on astianpesukone, induktioliesi ja jääkaappipakastin sekä omalla poistoputkella varustettu liesikupu. Mikroaaltouunille on tilavaraus kalusteessa. Keittiön välitilassa lasi tai sisustuslevy tai laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihkuhuoneessa pesuallas ja peili. Kaappien ovet ja rungot kosteudenkestäviä. Lattia ja seinät: Vesieristys ja laatta. Sisäkatto: Puupaneli
Taloyhtiössä on:
LÄMMITYS JA VESI: Lämmitysmuotona on maalämpö ja lämmönjakona toimii vesikiertoinen lattialämmitys huonekohtaisine termostaatteineen. Pesuhuoneissa on liitännät pyykinpesukoneelle ja pesukoneen päälle asennettavalle kondensoivalle kuivausrummulle. Asunnot varustetaan huoneistokohtaisella vedenmittauksella. Vesikalusteiksi valitaan valmistajien vakiotuotteita ulkonäöllisesti siististä mallistosta. (esim Oras, Ido, Gustavsberg). / ILMANVAIHTOJÄRJESTELMÄ: Rakennus varustetaan asuntokohtaisilla koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla, joka on varustettu lämmöntalteenottolaitteistolla ja valitulla mallilla saavutetaan A+ tason vuosihyötysuhde. Ilmanvaihtokonetta ohjataan erillisellä sisäseinään asennettavalla säätöyksiköllä. Keittiön liesikupu toimii omana yksikkönään. / SÄHKÖ- ANTENNI- JA TELEJÄRJESTELMÄ: Rakennus liitetään kunnan sähköverkkoon. Asuntoihin asennetaan sähkö-, antenni- ja atk-pistokkeet suunnitelmien mukaan. Sähkönkulutus mitataan huoneistokohtaisesti. Yhtiöön tuodaan kuitukaapeli talojakamoon, ja sopimus on solmittu VSP:n kanssa jonka mukaan TV ja nettiyhteys tuodaan asuntoihin tätä kautta. Lankapuhelimille ei uusiin taloihin saa enää liittymiä. Pistorasiamäärä ja valaistus asunnoissa on hyvää vakiotasoa. Parvekkeilla on pistorasia ja kiinteä valaisin. / VARASTOT: Jokaisella asunnolla on etupihalla oma suojattu ja lukittu kylmä varasto jossa muutama lautahylly. / YHTEISET KÄYTTÖTILAT: Taloyhtiöllä on yhteinen ulkoiluvälinevarasto ja tekniset tilat. / AUTOKATOKSET JA AUTONSÄILYS: Asuntojen käyttöön tulevat autopaikat sijaitsevat pihalla /autokatoksessa. Talon vieraspaikat tehdään pihamaalle asfaltti/kiveyspintaisina. / PIHA-ALUEET: Talolle rakennetaan leikki ja oleskelualueet asemapiirroksen mukaisesti. Jäteastiat sijoitetaan asemapiirroksessa esitettyihin paikkoihin. Taloyhtiö hankkii jäteastiat jätehuoltoyhtiöltä. Istutukset ja istutusalueet esitetään myöhemmin erikseen laadittavassa istutussuunnitelmassa.
Lisätietoja
Rakennusmateriaalien kuvaus: PERUSTUKSET JA ALAPOHJA: Rakennus tehdään teräspaalutettuna pohjatutkijan ohjeiden ja rakennesuunnitelmien mukaan. Rakennuksen alapohja on paikallavalettua teräsbetonia, jonka alapuolisena eristeenä on EPS-levy / ULKOSEINÄT: Ulkoseinät ovat paikallarakennettuja lämpöeristettyjä puurunkoseiniä. Ulkopinnassa on rappaus ja puuverhoilu arkkitehtisuunnitelmien mukaan. / YLÄPOHJA: Puurakenteinen, lämmöneristeenä puhallusvillaeriste. / VESIKATTO: Vesikatto on pääosin puurakenteinen, OSB-levytetty ja katemateriaalina on bitumikermi.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste