Vanhamäentie 36, Mikkeli, Vuolinko

Previous

muu

1020 m²

Mikkeli, Vuolinko,
Vanhamäentie 36
Mh. 1490000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

UPEA, UNIIKKI JA MONEEN TAIPUVA KEKKOLAN KARTANO

Kekkolan kartano - upea rakennushistoriallinen helmi on rakennettu jo vuonna 1920, mutta kartanoa on vuosien varrella aktiivisesti kunnostettu, korjattu ja nykyaikaistettu. Kartanon yläkerrassa on kartanon arvolle sopivia nykyaikaisia huoneita huimat 14 kappaletta ja kartanon ruokahuoltoa helpottamassa on kaksi erinomaista keittiötä. Hulppeassa kartanossa tilaa riittää, sillä löytyy kartanosta vielä muun muassa takkatupa, halli biljardihuone sekä 8 kylpyhuonetta.

UPEAT PUITTEET HEVOSTOIMINNAN YLLÄPITÄIMISEEN - ITSELLE TAI VUOKRALLE

Kartanossa on kaksi suurta tallirakennusta. Vuonna 2006 rakennetun ylätalliksi kutsutun tallin koko on 544 m² ja siinä on yhteensä 17 karsinapaikkaa. Lisätilaa löytyy myös 2007 rakennetusta alatallista, jonka koko on 472 m² ja karsinapaikkoja on 12.

Ratsastustoimintaan sisältyy myös upea vuonna 2007 rakennettu ratsastusmaneesi, jonka koko on 1560 m² ja ratsastettavan alueen koko on 24 m x 60 m.

Lisäksi tallialueella on 4-paikkainen siirrettävä vuonna 2006 rakennettu ulkotalli, joka on kooltaan 36 m². Kaikki tallirakennukset ovat käyttövalmiita, eli valot ja vesi päälle. Lisäksi tallirakennukset ovat lain vaatimukset täyttäviä ja niissä on myös tauko-/pukeutumistilat. Vapaan ulkoilun hevosille mahdollistaa lukuisat tarhat sekä laitumet.

Huomioitavaa on, että jos et ole itse kiinnostunut hevosalan yritystoiminnan pyörittämistä, tässä on oiva tilaisuus vuokrata ko. toiminta ulkopuoliselle. Arvioitu vuokran määrä, kun toiminnan vuokraa ulkopuoliselle, voisi olla 5000 euroa - 7000 euroa kuukaudessa.

HAAVEISSA MATKAILU-, KOKOUSMAJOITUS TAI MUU LIIKETOIMINTA?

Kartanon päärakennusta sekä sen ympäristössä olevia muita rakennuksia on viime vuosina käytetty myös liiketoimintaan. Mikään ei estä uutta omistajaa ottamasta kartanoa henkilökohtaiseen käyttöön ja vuokraamasta tallitoimintaa ulkopuoliselle.

Mahtava tilaisuus asua kartanomaisesti ja samalla saada tulot kartanon ylläpitoon. Yhtenä vaihtoehtona on edelleen jatkaa kartanon käyttöä myös matkailuun ja muuhun liiketoimintaan, kuten catering-, ohjelmantuotto-, kokousmajoitus, ja ravintolatoiminnan harjoittamiseen.

IHANTEELLINEN SIJAINTI

Kartano sijaitsee noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä Mikkelin keskustasta kauniin Iso-Vuolinko järven rannalla. Piha-alue on kesäisin hyvin kaunis nurmikenttineen.

Yksityiskoneiden lentokenttä on vajaan kahden kilometrin päässä kartanosta ja Helsingistä matka autolla taittuu reilussa kahdessa tunnissa.

Kartanokokonaisuus sisältää niin valtavasti yksityiskohtia, että esittelemme mielellämme tämän upean kokonaisuuden paikan päällä.

Tervetuloa! Varaa esittelyaikasi välittäjältä:

Juhani Ketonen
045 126 0638
[email protected]

Lue Solid House blogista lisää kohteesta > https://www.solidhouse.fi/blogi/kekkolan-kartano-merkittavia-vieraita-ja-kiinnostavaa-historiaa

Kohdenumero
20227372
Kunta
50600 Mikkeli
Alue
Vuolinko
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Pinta-ala
1020 m2
Kokonaispinta-ala
1020 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Päärakennuksen pinta-ala 1020 m2 sekä lasitettu terassi 60m2
Kerros
3 / 3
Rakennuksen lisätiedot
Kartanon alueella lukuisia rakennuksia, kuten tallit, ratsastusmaneesi, saunat, vajat, aitat jne. Rakennuksiin pääsee tutustumaan paikanpäällä.
Kiinteistövero
n.10 000 euroa/v € / vuosi
Lisätietoja maksuista
Ylläpitokustannuksiin annetaan tarkennukset neuvottelujen yhteydessä. Kartanokokonaisuus on nin mittava, että kustannusten avaaminen esitteellä ei anna oikeaa ja realistista kuvaa. Kustannuksiin vaikuttaa suuresti mm, millä tavoin kartanorakennusta pidetään lämpimänä ja lämmitystapa.
Energialuokka
Ei energiatodistusta. Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
Harjakatto. Pelti.
Lämmitys
Sähkö, kakluunit
Tontin koko
19.9339 ha
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Keittiön varustelu on ravintolatasoa. Keittiössä on suurtalousuuni, vanhanajan leivinuuni, 2-paikkainen kaasuliesi, 6-paikkainen liesitaso, jääkaappi/pakastin, kylmähuone, Mutuksen kuputyyppinen astianpesukone.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 16
Kartanorakennuksen toisessa kerroksessa kaikkiaan 14 makuuhuonetta, joissa osassa omat kylpyhuoneet ja wc:t. Keskikerroksessa makuuhuoneiksi soveltuvia tiloja useita
Olohuone
Kartanorakennuksessa useita salonkeja ja isoja saleja.
WC
Kartanossa on 11 wc:tä
Kylpyhuoneen kuvaus
Piha-alueella isompi sauna, 63m2, rakennettu 2002, takkahuone, pukuhuone, wc, pesuhuone, jossa kolme suihkua, iso löylyhuone. Lisäksi pienempi sauna. Kaksi kuumavesipaljua. Kartanon päärakennuksessa lukuisia kylpyhuoneita (8 kpl) mm. makuuhuoneiden yhteydessä.

Sauna
Kartanoalueella kaksi erillistä saunaa
Palvelut
Mikkelin kaupungin monipuoliset palvelut.
Koulut
Mikkelin koulut

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste