Peltokuja 10, Masku, Taka-Paltta

Previous

omakotitalo

119.5 m²

Masku, Taka-Paltta,
Peltokuja 10
Mh. 169000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

_________________
VIIHTYISÄ KOTI RAUHALLISELLA TAKA-PALTAN ALUEELLA
_________________

Nyt vapautumassa selkeäpiirteinen koti, jossa on helppo ja mukava asustella.

Talo on rakennettu yhteen tasoon, joten arkiset askareet ja lasten hallinnointi sujuvat helposti. Tilajako on toimiva: Katso pohjakuva ja totea itse. Sauna, reilun kokoiset pesutilat ja pyykkihuoltotilat ovat sijoiteltuna talon toiseen päähän, heti ulko-oven viereen, jonne on helppo suunnata sekä kuravaatteilla- että tassuilla. Lasten makuuhuoneet ovat omalla ”käytävällään”. Olohuone ja keittiö muodostavat arjen keskuksen, jossa tilaa oleskella suuremmallakin porukalla. Avaruuden tuntua lisäävät olohuoneen suuret ikkunat pihalle kahteen ilmansuuntaan.

Reilun kokoinen ja lämmin autotalli on kaivattu lisätila, eteenkin jos perheeseen kuuluu moottoriajoneuvojen harrastajia.

Oman, lähes 1000 m2 tontin oleskelupiha on etelän suuntaan ja auringosta pääseekin nauttimaan aina kun se paistaa. Paikka on rauhallinen eikä varsinaista läpikulkuliikennettä ole. Tontti on kulmatontti ja sopivasti sijoiteltu niin, että täällä todellakin saa olla omassa rauhassa.

Suurimpia uudistuksia rakennusvuoden jälkeen tähän taloon ovat olleet mm.
•Kattoremontti ja osittainen julkisivuremontti
•Käyttövesiputkien uusiminen
•Keittiön ja märkätilojen saneeraus

Lähiympäristöstä löytyvät koulut, päiväkodit, terveyskeskus ja bussipysäkki. Uuden moottoritien ansiosta liikenne Turkuun päin etenee sukkelaan.

Talo vapautuu käyttöösi nopeasti. Muuttamaan pääset jo heti kaupantekopäivänä.

_____________
SOLID HOUSE OY
Helena Koivisto
laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, osakas

044 323 3234
[email protected]

facebook: Solid House Helena Koivisto
instagram: solidhousehelena
______________

OMAN ASUNNON MYYNTI
Etsitkö omalle asunnollesi välittäjää? Löysit hänet juuri! Laita minulle sähköpostia tai soita, niin sovitaan tapaaminen. Siitä se lähtee käyntiin. Hinta-arvio ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton, eikä sido mihinkään.

Kohdenumero
9419596
Kunta
21250 Masku
Alue
Taka-Paltta
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet ja tilat
4h, k, 2xwc, ph, kph/s, vh, vr, autotalli
Pinta-ala
119.5 m2
Muut tilat
57.5 m2
Kokonaispinta-ala
177 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alatiedot perustuvat rakennuspiirustuksiin, jonka mukaan: Huoneistoala on 119,5m2 ja rakennuksen kokonaisala 177m2. Pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Pinta-alasta ei ole tehty virallista tarkistusmittausta eikä kiinteistön kauppahinta koskaan perustu asuinrakennuksen pinta-alaan vaan kokonaisuuteen: maapohja ja rakennukset yhdessä.
Kerros
1 / 1
Rakennusvuosi
1972
Käyttöönottovuosi
1972
Lisätietoja maksuista
Öljyn kulutus (lämmitys ja lämmin käyttövesi) ollut noin 3000 l/vuosi eli noin 240€/kk. Myös autotalli ja varasto on pidetty lämpimänä. ** Taloussähkö (kodinkoneet, valaistus ym.) oman kulutuksen ja sähkösopimuksen mukaan. ** Vesi oman kulutuksen ja Maskun kunnan hinnaston mukaan (noin 10-20€/hlö/kk). ** Jätehuolto oman sopimuksen ja jäteastian tyhjennysvälin mukaan (noin 15€/kk). ** Kiinteistövero 260€/vuosi.
Energialuokka
Ei energiatodistusta. Myyjä hankkii ennen kaupantekoa
Tehdyt remontit
Öljykattila uusittu 1993 ja poltin vaihdettu 1996. ** Kylpyhuone uusittu 2003 kokonaisvaltaisesti (uusittu myös lattialämmitys ja asennettu nykymääräysten mukainen vesieristys). ** Käyttövesiputket uusittu 2003 (muovia) ** Keittiö uusittu 2005 ** Kokonaisvaltainen kattoremontti ja osittainen julkisiremontti 2006, jolloin myös autotallisiiven tasakatto muutettiin harjakatoksi ja julkisivulaudoitukset uusittiin osittain. ** Ikkunapokat huoltomaalattu 2007. ** Lisäksi pintaremonttia, normaaleja kiinteistön kunnossapito- ja huoltotöitä on tehty säännöllisesti ja tarpeen vaatiessa
Asunnon kunto
Hyvä , Rakennus on ikäisekseen ja kokonaisuutena katsoen hyvässä kunnossa. Asunnon pintojen kunto on osittain hyvä (mm. kylpyhuone, keittiö, katot, osa seinistä jne.) ja osittain tyydyttävä (mm. pukuhuoneen lattia ja parkettilattia on erityisen kulunut). Koska kodit ovat asumista varten, kulumaa ja elämisen jälkeä luonnollisesti löytyy. Se kuuluu asiaan, kun myydään käytettyä asuntoa. Pintaremontin tarve riippuu täysin ostajan omasta vaatimustasosta.
Rakennusmateriaali
Betonilaatta, puurunko, tiili/puuverhous, harjamallinen peltikate. Pyydä välittäjältä rakennuspiirustukset sähköpostiisi.
Lämmitys
öljylämmitys: vesikiertoiset patterit ja märkätiloissa vesikiertoinen lattialämmitys
Tontin koko
990 m2
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Uusittu kokonaisuudessaan 2005. Kaapistot, induktiokeittotaso, kalusteisiin upotettu uuni ja jääkaappi (pakastin on varastossa)
WC
2 kpl, joista toinen pukuhuoneen/kodinhoitohuoneen yhteydessä ja toinen eteisessä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saneerattu kokonaisuudessaan 2003. Lattialämmitys, pesukoneliitäntä, suihku.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste