Mannintie 2, Lieto, Lieto As

Previous

rivitalo

89 m²

Lieto, Lieto As,
Mannintie 2
Mh. 125 000,00 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

_____________
AS OY MANNINKARTANO – ELÄMÄÄ PUUTALOSSA
_____________

Manninkartano sijaitsee perinteisessä maalaismaisemassa lyhyen matkan päässä Turusta. Tampereen moottoritietä on suora yhteys, vain noin 15 minuuttia, ja olet kotona.

Vuonna 1910 valmistuneet talot ovat hyvässä kunnossa ja kohoavat keskellä kukoistavaa, omaa 4270 neliön puutarhatonttia. Pihapiirin tunnelma on ainutlaatuinen. Täällä nautitaan puutaloasumisesta sen kaikilla mausteilla. Tunnelma on kepeän rauhallinen ja levollinen. Pihasauna lämpiää puilla ja lapset leikkivät turvallisessa pihapiirissä.

Asuntoa on remontoitu ja pinnat ovat kaikin puolin siistissä kunnossa. Huoneisto on päätyasunto, eikä seinänaapureita ole kuin yksi. Huomioithan, että olohuoneen ja keittiön välisen seinän voi poistaa. Näin alakerrasta saa yhtenäisemmän ja suuremman tilan.

Huom! Asuntoa esitellään vain myyjän kanssa erikseen sovittuina ajankohtina yleisesittelyissä. Seuraathan siis yleisesittelyjen ajankohtia netissä tai kysy välittäjältä.
________
SOLID HOUSE OY
Helena Koivisto
laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, osakas

044 323 3234
[email protected]

facebook: Solid House Helena Koivisto
instagram: solidhousehelena
_______

Kohdenumero
9795420
Kunta
21360 Lieto
Alue
Lieto As
Huoneet ja tilat
3-4h+k+kph+wc
Pinta-ala
89 m2
Kokonaispinta-ala
89 m2
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1910
Käyttöönottovuosi
1910
Vapautuminen
viimeistään 1 kk kaupantekopäivästä tai sopimuksen mukaan
Lisätietoja maksuista
Taloyhtiön piharakennuksessa olevaa puusaunaa saa lämmittää vapaasti ja taloyhtiö maksaa puut. Sähkö oman kulutuksen mukaan. Myyjäperheen sähkölaskut siirtomaksuineen ovat olleet kesällä noin 45€/kk ja talvella noin 200€/kk. Lain mukainen varainsiirtovero 2% kauppahinnasta maksetaan kaupanteon yhteydessä. Ei koske ensiasunnon ostajaa.
Yhtiö
As Oy Manninkartano
Energialuokka
E2018
Rakennukseen
tehdyt remontit
Rakennuspiirustusten ja isännöitsijältä saatujen tietojen perusteella talot on peruskorjattu 80-90-luvun taitteessa. Kerralla on siis saneerattu molemmat rakennukset putkia, sähköjä, kattoja ym. myöden. Taloyhtiöllä on tarkka listaus tehdyistä remonteista 2010-luvulta alkaen: Autokatoksen uudelleen rakentaminen 2014, huoneiston B6 kylpyhuonekorjaus, A-talon ikkunat uusittu 2012, molemmat talot ja varasto maalattu 2011, varastorakennukseen tehty sokkeli, saunan lattia 2014, saunan pukuhuoneen ja pesuhuoneen maalaus, kaaveleiden puuosien kunnostus 2014, molempien talojen rännit ja syöksytorvet uusittu 2013, A-talon toisen kellarin kalkitseminen, kattovesien johtaminen pois seinustoilta, kaikkien asuntojen ulko-ovet uusittu 2010, piipun pellitykset uusittu, savupiippujen verkkojen tarkistus, saunan kiuas uusittu, savupiipun pellitys as.4, as.1 päätyikkuna, as.2 kaaveleiden ikkunat, as.3 eteisen alakerran ikkuna, as.4 yläkerran päätyikkuna, as.6 yläkerran päätyikkuna, as.7 yläkerran kaavelin ikkuna, as.8 yläkerran päätyikkuna, pihavalaistusta lisätty piha-alueelle, sadevesien johtaminen pois seinustoilta 2017, aidan uusiminen 2018 ja taloyhtiön osuus B7 vesivahingosta (putkirikko, ruuvi putkessa), kaikkien huoneistojen kylpyhuoneet kosteuskartoitettu 2019 (ei kosteutta) sekä energiatodistuksen laatiminen 2019. HUOM! Rakennuksiin on vuonna 2010 tehty kuntotutkimus, missä ei ilmennyt mitään merkittäviä rakenteellisia vauriota sekä 2019 kylpyhuoneiden kosteusmittaukset (ei kosteutta). Raportit saa välittäjältä.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
5 vuoden sisällä: Molempien talojen yläikkunoiden tarkistus ja maalaus tarvittaessa, muiden ikkunoiden kunnon tarkistus, varastorakennuksen lattioiden uusiminen osittain, varaston ullakolle johtavien portaiden kunnon tarkistus ja huolto, katon kulkusiltojen uusiminen, pelastustikkaiden kunnon tarkistus, peltikaton kiinnityksen tarkistus, saunan savupiipun kunnostus (tehty), tuuletuksen lisääminen kaikkiin kylpyhuoneisiin (tässä asunnossa ollut jo, mutta uusittu kanava puhallin 2020). Kesäkuussa 2020 päätettiin koko kattojen uusimisesta, mikä on juuri saatu päätökseen lokakuussa. Tämän asunnon osalta min. 11 000 € – max 15 000 €. Tarkka summa ja rahoitusvastikkeen suuruus määräytyy myöhemmin kun remontin loppuselvitys tehty.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysmuoto
Lämmitys: sähkö.
Tontin koko
4270 m2
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Remontoitu 2007. Laadukkaat kaapistot, kuultokäsitellyt ovet. Himmennettävät valot ja sokkelissa myös lednauhavalot. Varustus: kalusteuuni, induktiokeittotaso, side by side jääkaappipakastin ja astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutilat remontoitu 2000-luvun alussa. Kylpyhuoneessa pesukoneliitäntä ja poreamme. Vesieristetty ja laatoitettu.
Lattia: laatta. Seinät: kaakeli.
Taloyhtiössä on:
Ulkorakennuksessa ovat huoneistojen vinttikomerot sekä yhteiset tilat: Puuvarasto, sauna, pesu- ja pukeutumistila, askartelutila sekä pöyrävarasto.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste