60.152122
24.602782

Ritarinkannuksentie 6, Kirkkonummi, Sarfvik

Previous

kerrostalo

52.5 m²

Kirkkonummi, Sarfvik,
Ritarinkannuksentie 6
Mh. 238 000,00 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Nyt on myynnissä koti, joka on pohjaltaan todellinen huipputoteutus ja jossa kaikki palaset ovat loksahtaneet täydellisesti kohdilleen. Täältä löytyy kodikkuutta, täydellisiä tilaratkaisuja ja sen, että kaikelle on oma paikkansa.

Yleisilmeeltään hyvin kaunis ja skandinaavinen, laadukas huoneisto, johon on hyvin helppo ihastua. Makuuhuone on juuri sopivan kokoinen ja sinne mahtuu hyvin parisänky sekä pienet yöpöydät. Olohuone ja keittiö sulautuvat yhtenäiseksi tilaksi, mutta silti keittiö on hieman katseilta piilossa. Kaunista vaaleaa keittiötä on mukava katsella ja se on myös hyvin toimiva kokonaisuus kaappi- ja laskutilan takia. Ruokapöydälle on hyvä ja luonnollinen paikka olohuoneen ja keittiön välissä. Keittiöstä on käynti kateutta herättävän kookkaalle parvekkeelle, jota voisi ihan kesähuoneeksi kutsua, laadukasta lisää asumiseen ja lasituksen myötä käyttöä on varmasti aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Aina kaivattua säilytystilaa löytyy eteisen liukuovikaapistoista, makuuhuoneen kaapistoista sekä vaatehuoneesta. Taloyhtiön tiloissa on huoneistolle kuuluva lämmin varasto. Oma sauna on kiva napsauttaa päälle aina kun siltä tuntuu.

Vuonna 2018 valmistunut rakennus tarjoaa huoletonta asumista pitkään. As Oy Sarfvikin Kallioon kuuluu 7-kerroksinen asuintalo, kaksi autokatosta ja erillinen piharakennus. Erillisinä osakkeina myytäviä autopaikkoja on katoksessa sekä hallissa. Kallioperäiselle rinnetontille rakennetun talon laadukkaista asunnoista avautuu näkymät monimuotoiseen luontoon ja merimaisema rannikkosaarineen on kivenheiton päässä.

Sarfvik on viihtyisä asuinalue, jossa luonto on läsnä. Meren, metsän ja golfkentän läheisyys tarjoavat rentouttavan ja rauhallisen ympäristön liikkua ja ulkoilla. Lähellä sijaitseva Sarfvikin venesataman terassi on viihtyisä paikka tavata ystäviä ja urheiluvälinevuokraamosta voit vuokrata sup-lautoja ja vesijettejä. Sarfvikista on vain puolen tunnin matka Helsinkiin ja esimerkiksi Ison Omenan kauppakeskus on vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Päivittäispalvelut löytyvät läheisestä Kivenlahdesta. Tulevaisuudessa matkanteko nopeutuu entisestään, kun metrolinja Kivenlahdesta Helsinkiin toteutuu.

Tervetuloa tutustumaan tähän arkkitehdin mestaripiirrokseen. Täällä viihdyt pitkään.

Esittelyt tähän kauniiseen kotiin järjestetään yksityisin esittelyin.
Myynti ja tiedustelut:
Mari Rautio LKV, KiAT, Partner
040-1202701
[email protected]

Kohdenumero
20091921
Kunta
02390 Kirkkonummi
Alue
Sarfvik
Huoneet ja tilat
2h+kt+kph+s+lasitettu parveke
Pinta-ala
52.5 m2
Kokonaispinta-ala
52.5 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Isännöitsijäntodistuksen ja yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä on 2h+kt+s.
Kerros
3 / 7
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
vapautuu nopeasti / n.1 kk kaupoista
Yhtiövastike
401.63 € / kk ( hoitovastike 202.13 € / kk )
Vesimaksu
18
Lisätietoja maksuista
Autohallipaikan nro 7 hoitovastike: 35 euroa / kk. Autohallipaikka nro 7 (osakkeiden numerot 13965-13965) myydään kauppaan kuuluvana, mutta erillisellä kauppahinnalla 8000 euroa. Hallituksella valtuudet tarvittaessa periä tai olla perimättä enintään 1 kuukauden ylimääräinen hoito ja/tai rahoitusvastike. Tontin vuokravastike 199,50 euroa / kk. Vuokratontin tonttiosuus mahdollisuus lunastaa kerran vuodessa. Huoneiston tonttiosuuden lunastushinta on 14.5.2021 julkaistun elinkustannusindeksin mukaan 840,13 euroa / huoneisto m2. Huoneistokohtaisen tontin lunastusosuutensa maksaneet osakkeenomistajat ovat vapaat tontinvuokravastikkeen maksuvelvollisuudesta. Tontin lunastusosuuden voi maksaa myös kahdessa erässä, 1/2 ja 1/2. Ensimmäisen lunastusosuuserän maksamisen jälkeen tontinvuokravastiketta peritään 1/2 pinta-alojen suhteessa lasketusta vastikemäärästä. YJ 4§: Huoneistojen hallinnassa olevien parvekkeiden sisäpuolisten osien yllä- ja kunnossapitovastuu kuuluu huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalle. Yhtiö pitää kunnossa parvekkeiden rakenteet, kaikki seinämät, kaiderakenteet, katteet, parvekelaatat ja vedeneristeet sekä muut rakenteeksi katsottavat osat. YJ 6§: Kukin osakkeenomistaja maksaa huoneistossa kulutetun sähkön suoraan toimittajalle tekemänsä sähkösopimuksen mukaisesti. Käyttövedestä suoritetaan vesivastike, joka peritään huoneistoissa käytetystä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella. Huoneistokohtainen kuukausittainen vedenkulutus arvioidaan perustuen huoneistossa asuvien henkilöiden lukumäärään ja tasataan vähintään kerran vuodessa käyttäen tasauslaskutuksessa perusteena huoneistoihin asennettujen mittareiden osoittamia kulutuslukuja. YJ18§: Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennus- suunnitelmiin kuulumattomien rakentamisvaiheessa tehtyjen ns. lisä- ja muutostöiden tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien / rakennuttamien tai asentamien / asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, vahinko- ja muu vastuu kyseessä olevan huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Tällaisia rakenteita, rakennelmia ja laitteita ovat esimerkiksi tulisijat ja niihin liittyvät hormit, ilmalämpöpumput sekä ilmanvaihdon muutokset.
Yhtiö
As Oy Sarfvikin Kallio Kirkkonummi
Energialuokka
C2013 Rakennuksen laskennallinen kokonaisenergiankulutus (E-luku) on 124. Todistuksen laatimispäivä 14.12.2016. Viimeinen voimassaolopäivä 14.12.2026.
Rakennukseen
tehdyt remontit
Yhtiön rakennukset ovat valmistuneet vuonna 2018 eikä tarvetta huomattaville kunnossapito- ja muutostöille ole ollut.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Talo on valmistunut 2018 Ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.
Asunnon kunto
Hyvä , Kaunis, muuttovalmis koti uudelle onnelliselle omistajalle.
Katon kuvaus
Tasakatto. Kumibitumikate.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
2530 m²
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti
Keittiön kuvaus
Kodin kaunis keittiö on skandinaavisen vaalea ja harkittujen materiaalivalintojen myötä hyvin harmoninen sekä toimiva kokonaisuus. Yläkaapit ovat vetimettömät ja toimivat pomppumekanismilla. Alakaapistoissa ja laatikostoissa on kauniit MadeMeasure nahkavetimet. Lattia on laminaattia ja jatkaa samaa yleislinjaa muun huoneiston kanssa luoden yhtenäisen kokonaisuuden. Keittiön kaapistojen välitila on laattaa ja tiililadonta tuo tyylikästä elävyyttä vaaleisiin pintoihin. Työtaso on vaaleaa laminaattia.
Varustus: liesikupu, astianpesukone. Liesi: keraaminen, erillisuuni.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 1
Seinät: maalattu. Lattia: laminaatti.
Olohuone
Seinät: maalattu. Lattia: laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilavassa kylpyhuoneessa on kaikelle oma paikkansa: wc-istuin, Oralin sadesuihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, allaslaatikosto ja bidesuihku. Lattia sekä seinät laatta.

Sauna
Seinät: puu. Lattia: laatta.
Taloyhtiössä on:
Kerhohuone / kuntoiluhuone, pihalla viljelylaatikoita, Elisa Taloyhtiölaajakaista (10M). Kaapeliyhtiönä toimii Elisa ja antennityyppi on DVB-C (digitaalinen kaapeli). Ilmanvaihtojärjestelmä Koneellinen poisto Yhtiökokous 13.7.2020: Yhtiökokous hyväksyi ilmalämpöpumppujen asentamisen asuntoihin. Asentaminen vaatii osakkaan lähettämän kirjallisen muutostyöhakemuksen, jonka hallitus hyväksyy. Ilmalämpöpumppuja saa käyttää ainoastaan viilennykseen.
Palvelut
K-Market Kivenlahdenkatu 2,5 km, S-Market Saunalahti 2,3 km, Kauppakeskus Pikkulaiva 4,0 km, Kivenlahden apteekki 2,9 km, Masalan terveysasema 5,1 km
Yhteydet
Sarvvikintien pysäkki 300 m (linjat 171, 173K, 173N), Länsiväylälle 2,1 km Kivenlahden tulevalle metron päätepysäkille 2,3km eli noin 5 min autolla tai 10 min pyörällä. Länsiväylää pitkin Helsinkiin P-City Forum noin 22 min.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste