Runsöntie 301, Kemiönsaari, Westerillo

Previous

mökki tai huvila

Kemiönsaari, Westerillo,
Runsöntie 301
Mh. 299 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

RENTOUDU SAARISTOMAISEMAN RAUHOITTAVASSA SYLEILYSSÄ

Merenrannan läheisyys luo vapauden tunteen; juuri sellaisen kokemuksen täällä aistii ensi hetkestä lähtien. Idyllinen paikka isoine pihoineen luo mahdollisuuden viettää aikaasi läheistesi kanssa ja rentoutua suomalaisen saaristomaiseman rauhoittavassa syleilyssä.

Viehättävät mökit ja rauhallinen luonnon mukainen piha-alue houkuttelevat luokseen. Yli hehtaarin tilalla on 2 kesämökkiä, sauna, varastorakennus ja toistasataa metriä rantaviivaa.

Meren äänet, laineiden liplatus ja lokkien nauru, kaikki ne kuuluvat tähän ympäristöön. Paikka antaa mahdollisuuden vapaa-ajan viettoon, harrastuksille tai mitä ikinä vain mieleesi tulee. Tällaisia mahdollisuuksia ei ole useinkaan tarjolla, kannattaa ehdottomasti tutustua. Toimi nopeasti, niin pääset nauttimaan tästä upeasta ympäristöstä jo tulevana kesänä.

Esittelyt voit sopia kanssani soittamalla numeroon 0500-530 942
tai lähettämällä viestin sähköpostiin: [email protected]
Nähdään Kemiönsaarella.

Teppo Tuijula
Solid House Oy LKV


Jos nykyinen asuntosi on vielä myymättä, ota minuun yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Saat luotettavan arvion asuntosi hinnasta ja juuri sinun kodillesi räätälöidyn myyntisuunnitelman!

Kohdenumero
9734094
Kunta
25830 Kemiönsaari
Alue
Westerillo
Tyyppi
vapaa-ajan asunto (kiinteistö)
Vapautuminen
2 kk kaupasta
Rakennuksen lisätiedot
Rakennus 6: rakennustunnus 101060642P, - talousrakennus - rakennettu 2008. - pinta-ala on n. 32 m² (ei tarkistusmitattu). - kerroksia 1 - rakennusmateriaalina on pääosin puu. Paikallaan rakennettu - Kiinteää lämmitystä ei ole Rakennus 7: rakennustunnus 103509052N, - vapaa-ajan asuinrakennus - rakennettu 1970. - pinta-ala on n. 43 m² (ei tarkistusmitattu). - kerroksia 1 - rakennusmateriaalina on pääosin puu. Paikallaan rakennettu - Kiinteää lämmitystä ei ole Rakennus 8: rakennustunnus 103509053P, - vapaa-ajan asuinrakennus - rakennettu 1976. - pinta-ala on n. 44 m² (ei tarkistusmitattu). - kerroksia 1 - rakennusmateriaalina on pääosin puu. Paikallaan rakennettu - Kiinteää lämmitystä ei ole. Rakennus 9: rakennustunnus 103509057U, - saunarakennus - rakennettu 1976. - pinta-ala on n. 11 m² (ei tarkistusmitattu). - kerroksia 1 - rakennusmateriaalina on pääosin puu. Paikallaan rakennettu - Kiinteää lämmitystä ei ole. Ulko WC merinäköalalla.
Energialuokka
Ei energiatodistusta.
Asunnon kunto
tyydyttävä
Katon kuvaus
Harjakatto kaikissa. Pelti muissa paitsi saunassa ja Wc:ssä huopa. Hyvä
Tontin koko
1.09 ha
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Sähköliesi molemmissa mökeissä
WC
Erillinen ulko - WC merinäköalalla
Lisätietoja
Todettakoon, että kiinteistön myyjänä on kuolinpesä ja kiinteistöllä sijaitsevien rakennusten myyjät ovat kaksi kuolinpesän osakasta yksityisinä henkilöinä. Kuolinpesän edustaja ei ole koskaan asunut myytävässä kohteessa.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste