Rettigintie 27, Kaarina, Raadelma

Previous

paritalo

80.5 m²

Kaarina, Raadelma,
Rettigintie 27
Mh. 253 440,24 €
Vh. 259 000 €

Video asunnosta

Näytä kartalla

Seuraava esittely



Twitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Nauti helposta arjesta!

Asunto Oy Raadelman Tehtailija Piikkiö on vuonna 2006 valmistunut yhtiö, joka muodostuu yhdeksästä (9) paritalosta. Nyt myytävä koti sijaitsee mitä parhaimmalla paikalla ns. päädyssä.

Tässä kodissa on muitakin hyviä puolia, kuin suojaisa sijainti; tilat ovat yhdessä tasossa ja pohjaratkaisukin on mietitty huolella, sillä makuuhuoneet on sijoitettu erilleen toisistaan ja oleskelutilat muodostavat helpot puitteet yhteiselle oleilulle, sekä ystävien kestitsemiseen. Kodin vaaleat pinnat ja isoista ikkunoista tulviva valo luovat avaran ja ilmavan tunteen tähän tyylikkääseen kotiin.

Säilytystilat eivät ihan heti lopu kesken, sillä toisen makuuhuoneen yhteydessä olevan vaatehuoneen lisäksi etuoven vieressä on puolilämmin ulkovarasto, jossa säilytät niin pyörät, kuin suksetkin. Yhtiön yhteisistä tiloista löytyy vielä erillinen häkkivarasto.

Raadelman alue hurmaa viihtyisyydellä ja hyvällä sijainnilla, uimarannalle on noin 600 metriä ja lähialueen metsät ovat oivallista lenkkeilymaastoa.

Koti kuin koru!


Toimitaan yhdessä vastuullisesti:
* Suosittelen yksityisesittelyitä, jolloin esittelyssä on paikalla sinun lisäksesi ainoastaan kohteen välittäjä. Varaathan siis omasi!
* Jos huomaat itselläsi flunssan oireita tai olet karanteenissa, niin jääthän kotiin
* Esittelyllä emme kättele
* Esittelyllä on tarjolla käsidesiä, mutta suosittelen silti välttämään asunnon pintoihin koskemista

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!
___________________
Kadri-Ann Öunap
Solid House Oy LKV

040 154 7844
[email protected]
Facebook: Kadri-Ann Öunap - Solid House Oy LKV

Haluatko myydä oman asuntosi ennen uuden ostamista?
Soita ja pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille!


Etuoven vieressä on oma puolilämmin ulkovarasto, missä säilytät pyörät tai sukset ja muut tarvittavat. Lisäksi vielä erillinen häkkivarasto.
Raadelman alue hurmaa viihtyisyydellä ja hyvällä sijainnilla, uimarannalle on noin 600 metriä ja lähialueen metsät ovat oivallista lenkkeilymaastoa.

Kohdenumero
20793271
Kunta
21500 Kaarina
Alue
Raadelma
Huoneet ja tilat
2-3h+k+s
Pinta-ala
80.5 m2
Muut tilat
6.5 m2
Kokonaispinta-ala
87 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Muut tilat: puolilämmin ulkovarasto ulko-oven vieressä.
Kerros
1 / 1
Rakennusvuosi
2006
Käyttöönottovuosi
2006
Vapautuminen
aikaisintaan joulukuussa 2020/ sopimuksen mukaan
Hoitovastike
148.93 € / kk
Rahoitusvastike
61.18 € / kk
Lisätietoja maksuista
Nykyisillä asukkailla kului sähköä vuonna 2019 15 661 kWh. Talvikuukausina kulutus n. 1 800kWh, kesällä n. 600kWh. Keskimäärin 1 300kWh / kk. Kulutetun veden ja jäteveden osalta suoritetaan hallituksen määräämä eri korvaus huoneistokohtaisten mittarilukemien perusteella. Laskutushintana käytetään kulloinkin voimassa olevaa Kaarinan kaupungin veden hinnastoa. Tilikaudella 2018 veden hinta on ollut 5,42 €/m3. Nykysillä asukkailla ollut vesilasku keskimäärin 20 eur/kk. Puolilämpimistä varastoista maksetaan pinta-alan mukaista hoitovastiketta joka on 0,5 kertaa huoneistojen hoitovastike- 6,05 eur/kk Laajakaistavastike on 10 eur/kk Taloyhtiön varsinainen yhtiökokous pidetään vasta syyskuun alussa, joten v. 2019 tilinpäätöstä ei ole vielä vahvistettu. Uudet vastikkeet on laskutettu osakkailta 1.7.2020 alkaen, vaikka yhtiökokous ei ole vielä vahvistanut vastikemääriä. Ulkomaalausurakkaan liittyvään uuteen lainaan on alettu periä pääomavastiketta 1.7.2020 alkaen. Lainan ensimmäinen lyhennys on 31.12.2020.
Yhtiö
Asunto Oy Raadelman Tehtailija Piikkiö
Energialuokka
Ei energiatodistusta. Taloyhtiölle on tilattu energiatodistus keväällä mutta sitä ei ole vielä saatu sen tekijältä.
Rakennukseen
tehdyt remontit
Julkisivujen ja puuosien huoltomaalaus v. 2011 Vesikattojen huolto ja tarkastus v. 2013 Asfaltlikorjaukset v. 2014 Postilaatikoiden uusiminen v. 2016 Rakennusten julkisivun puuosien huoltomaalaus v. 2019
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
-Yhtiö teettää kerran vuodessa suodattimien vaihdon ja IV-koneen tarkastuksen. Osakas huolehtii itse toisesta suodattimien vaihdosta. -Asukkaiden tarkistettava vuosittain kylpyhuoneen ia saunan laatoitusten silikonisaumat
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
Harjakattto. Betonitiili.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: sähkö, muu.
Tontin koko
7830 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Avoin keittiö, missä sopivasti kaappi- ja laskutilaa.
Varustus: liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone. Liesi: keraaminen. Työtasot: laminaatti. Seinät: maalattu. Lattia: parketti.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Lattia: parketti.
Olohuone
Seinät: maalattu. Lattia: parketti.
WC
Lukumäärä: 1.
Lattia: laatta. Varustus: lattialämmitys, peilikaappi. Seinät: maalattu.

Sauna
Seinät: puu. Lattia: laatta.
Taloyhtiössä on:
Väestönsuoja/irtainvarasto,VSS-eteinen, talovarasto, sähköpäätauluhuone, autopaikat pihalla
Lisätietoja
Osakkaan kunnossapito- ja korjausvastuulle kuuluvat: -huoneiston sisäpuoliset pintarakenteet kosteus- ja vesieristyksineen -ei-kantavat seinärakenteet sekä asennus- ja kuivat lattiarakenteet -kiintokalusteet, laitteet ja varusteet -takkarakenteet imureineen, läpivienteineen ja venttiileineen -huoneistokohtainen lämmitys-, ilmanvaihto- ja lämmön talteenottolaitteisto kanavineen -huoneiston sisäiset sähkö-, tiedonsiirto- ja antennijohdot sisältäen myös kytkimet, pistorasiat, lamput ja varokkeet -huoneistokohtainen lämminvesivaraaja -viemäreiden kytkentäputket vesilukkoineen -sauna- ja pesutilat kalusteineen ja laitteineen sekä kaikki vesi- ja saniteettikalusteet -osakkaan hallinnassa oleva piha-alue, parveke, terassi ja pergola. Asunto-osakeyhtiön kunnossapito- ja korjausvastuulle kuuluvat: -kantavat rakenteet (perustukset, alapohja eristeineen, välipohjat, kantavat seinät ja vesikatto) -ulkoseinien ja vesikaton lämpö- ja vesieristykset -julkisivun ja ulkopuolisten rakenteiden verhoukset ja pinnoitteet -ulko-ovet ja -ikkunat sekä eristyslasielementit -rakennuksen pohja- ja runkoviemärit -huoneistoon asennetut sellaiset lämpö- ja ilmanvaihtokanavat, jotka on asennettu samantasoisina myös muihin yhtiön huoneistoihin -rakennusten salaojat ja rakennusalueen pintavesijärjestelmät -yhteiset piha-alueet ja rakennelmat, mm. huoneistojen väliset aidat, jotka taloyhtiö on rakennuttanut -kiinteistön talojohto ja kiinteistön sähköpääkeskus -rakennusten nousukaapelit ja huoneistokohtaiset ryhmäkeskukset automaattisulakkeineen sekä huoneistokohtaiset sähkömittarit -vesimittari sekä rakennuksen vesijohdot kalustekohtaisiin sulkuihin asti
Palvelut
K-Market PIikkiö n 3,5km
Koulut
Rungon koulu 500 m
Lastenhoito
Omppula- 500m
Yhteydet
Linja-autopysäkki n 500m .

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

Yhteystiedot



Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste