Toripolku 3a, Kaarina, Piikkiö

Previous

omakotitalo

97 m²

Kaarina, Piikkiö,
Toripolku 3a
Mh. 187000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

ELÄMÄSI MUKANA MUUTTUVA KOTI – JA IHAN PIIKKIÖN KESKUSTASSA

Kuka ei haluaisi asua tilavassa omakotitalossa omalla tontilla, edullisin asumiskuluin ja ihan Piikkiön keskustassa? Kaninloikka keskustan palveluiden ääreen. Tämä Toripolun nykyasussaan erittäin perinteinen omakotitalo omalla kauniilla puutarhapihalla on muuttanut muotoaan vuosien saatossa jo aiemmin. Tässä rakennuksessa on toiminut aikanaan paikallinen sähköliike myyntitiloineen, mutta sen jälkeen rakennusta on muokattu pääosin perheelle omaksi kodiksi ja rakennuksen huonejakoa on jäsennelty sopivaksi kasvavan perheen tarpeisiin. Nyt myymme kaunista ja isoa kotia, ei ole löydettävissä enää liiketilaa. Rakennuksen lisäosaan on tehty ensin asukkaille toimistotilat ja sen jälkeen niistä on muutettu pesutilat. Kaarinan kaupungin rakennusvalvonnasta on löydettävissä kohtuullisesti tietoa rakennuksen historiasta ja myös minulta, kohteen kiinteistönvälittäjältä voit tiedustella lisää.

Rakennus on ulkomitoiltaan iso. Asuintilaa on tarjolla kolmessa eri kerroksessa. Koska pohjapiirrosta ei ole toistaiseksi meillä saatavissa niin kerrottakoon, että tilat jakaantuvat seuraavasti:

• ylin kerros: 2 makuuhuonetta ja aula, vaatehuone ja ullakkotila
• asuinkerros: tupakeittiö, ruokailutila, olohuone, makuuhuone ja wc
• porrastettuna alas lisäosaan on pesuhuone, sauna, wc ja kodinhoitotila
• kellaritila, jossa voi hieman nöyränä ja kumarassa kulkea koko tilan läpi

Pohjapiirros lisätään esille heti, kunhan se saadaan jäsenneltyä nykytilannetta vastaavaksi vanhoista lupakuvista, varaamme siihen pienen hetken aikaa.

Talo itsessään on iso ja kotoisa, lisäsiipi pesutiloineen lisää tämän kodin toiminnallisuutta ja perheen nykyiset ja tulevat kaksilahkeiset uskoakseni arvostavat suuresti nykyistä noin 80 m2 pihan perän hallitilaa, olkoonkin nykyasussaan kylmä ja peltirakenteinen. Täällä voi säilyttää suojassa perheen autoja, matkailuautoja, junnujen mopoja, isäntien moottoripyöriä (mopoverstas ?) ja kaikkea muutakin harrastevälineitä. Monitoimitila kaikelle harrastukselle.

Tarjolla on Piikkiön keskustan liikerakennuksen takan oleva iso tontti hyväkuntoisine rakennuksineen. Uusi asemakaava luo myös mahdollisuuksia tämän tontin jakoon. Tästä voit kysyä lisää välittäjältä. Nyt on minun helppo sanoa, että palvelut ovat ihan lähellä.

Tervetuloa tutustumaan!
______
Aija Varjonen
Kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, KiAT, osakas

Solid House Oy LKV
040 656 3113
[email protected]
_____

Kohdenumero
9489227
Kunta
21500 Kaarina
Alue
Piikkiö
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet ja tilat
5h+k+s+ph+wc+at+var
Pinta-ala
97 m2
Muut tilat
60 m2
Kokonaispinta-ala
157 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinrakennuksen asuinpita-ala Kaarinan kaupungin asikirjojen mukaisesti: alkuperäinen asuinrakennus n. 97 m2 + lisärakennusosa n. 60 m2. Lisäksi kylmä peltihallirakennus n. 80 m2. Päärakennuksessa on lisäksi myös kellaritilaa.
Kerros
3 / 3
Rakennusvuosi
1956
Käyttöönottovuosi
1956
Vapautuminen
n. 1kk kaupasta tai sopimuksen mukaan.
Rakennuksen lisätiedot
Peltirakenteinen talousrakennus
Kiinteistövero
501,30 € / vuosi
Rasitteet
Kiinteistöön kohdistuu kaksi kirjallista panttikirjaa, arvoltaan 58 400,00 euroa. Tämä siirretään velattomana ostajalle kauppahinnan maksua vastaan.
Lisätietoja maksuista
Nykyisen omistajan öljyn kulutus on ollut noin 2000 l/vuosi. Öljyn kulutus on kuitenkin riippuvainen asunnossa asuvien määrästä ja asumistottumuksista: paljonko lämmintä vettä käytetään ja kuinka korkeaa huonelämpötilaa halutaan pitää. Nykyisen omistajan sähkölasku on ollut n. 100e/kk. Sähkön kulutus on aina riippuvainen asunnossa asuvien määrästä, kulutustottumuksista jne. Myyjän sähkön kulutus ei välttämättä ole vertailukelpoinen ostajan kulutuksen kanssa. Vesi ja jätevesi kulutuksen mukaan.
Energialuokka
Ei energiatodistusta.
Tehdyt remontit
2005 sadevesijärjestelmät, sähköt pääosin uusittu, ikkunat. 1998 salaojat + patolevyt. 1995 pukuhuone/wc/pesuhuone/sauna muutettu työtilasta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Katon kuvaus
Harjakatto. Peltikate. Uusittu 1995
Lämmitys
Öljy
Tontin koko
1100 m2
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Varustus: Jääkaappi/pakastin, perinteinen sähköliesi ja liesituuletin. Lattia mäntylautaa, seinät tapettia.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 3
Seinät tapettia, lattiat muovimattoa.
Olohuone
Seinät tapettia, lattiat mäntylautaa.
WC
Lukumäärä: 2.
Wc 1 varustus: wc-istuin, hana, bidee-hana, peili. Seinät puoliksi paneelia ja puoliksi kaakelia, lattiat kaakelia. Wc 2 varustus: wc-istuin, allashana, kaapistoa, peilikaappi valolla. Seinät kaakelia ja lattiat laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinät kaakelia, lattia laattaa.
Kodinhoitohuone
Seinät tapettia, lattia muovimattoa.

Sauna
Varustus: sähkökiuas. Lattiat kaakelia, seinät paneelia.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste