Leppärinne 12, Kaarina, Paaskunta/Lähteenmäki

Previous

omakotitalo

152 m²

Kaarina, Paaskunta/Lähteenmäki,
Leppärinne 12
Mh. 369 000,00 €


Näytä kartalla

Seuraava esittelyTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

HAAVEILETKO UUDESTA JA LAADUKKAASTA KODISTA

Kaunis ja perinteisen punainen, mutta toisaalta ulkoasultaan moderni puurakenteinen koti kutsuu astumaan peremmälle. Tämän ainutlaatuisen JETTA -talojen arkkitehdin ja nykyisen perheen yhteistyössä suunnitellun, kaksikerroksisen uuden kodin ajatus lähti hahmottumaan puhtaasti oman perheen toiveista. Huonejaottelua on muokattu, hiottu ja loppuun asti pohdittu asukkaiden itsensä tarpeet parhaiten huomioiden. Tässä onnistuttiin ja tätä kotia kelpaa nyt esitellä ja suositella uudeksi kodiksi seuraavalle perheelle. Kaikki tilat on jäsennelty taidokkaasti ja asuinneliöt on erittäin tehokkaasti otettu käyttöön.

Kaipaako perheesi tilaa? Sitä löytyy täältä: rakennuksessa on nyt kolme käytössä olevaa makuuhuonetta, kirjastohuone alakerrassa ja vaatehuone yläkerrassa soveltuvat myös makuuhuoneiksi. Toisin sanoen makuuhuoneita on tarvittaessa tässä kodissa yhteensä jopa viisi.

Huomaathan tässä kiinteistössä mm.:

- koko huoneisto on toteutettu laadukkaasti mm. pintamateriaalit, kodinkoneet ja vesikalusteet
- lämmitysmuoto on nykyaikainen poistoilmalämpöpumppu
- lisäksi löytyy varaava takka ja ilmalämpöpumppu
- runsaat ikkunat luovat erittäin persoonallisen ilmeen ja tuovat valoisuutta
- ilmavat puuportaat johtavat yläkertaan sisääntulon aulassa
- kaksi tyylikästä ja ajatonta pesuhuonetta ja näiden lisäksi erillinen wc
- kaksi tilavaa parveketta oleskeluun ja vuodevaatteiden tuuletukseen
- helppohoitoinen suojaisa puutarhapiha, joka rajoittuu metsään

Pihassa on myös talousrakennus, jossa sijaitsee autokatos sekä lämmin varastotila. Autokatoksen alakatossa on luukku, talousrakennuksen välitilan voi hyödyntää mm. tavaran säilytykselle. Erinomaista varastointiin soveltuvaa tilaa. Voit luoda tästä nykyisestä pihasta joko unelmien moninaisen puutarhan tai jatkaa samalla helppohoitoisella nurmikkopihalla.

Asuinalueena Kaarinan Paaskunta ja Lähdetmäki ovat erittäin rauhalliset alueet Kaarinan keskustan läheisyydessä, jossa ei ole turhaa läpikulkuliikennettä. Alueella on runsaasti lapsiperheitä, joten leikkikaverit ja koulukaverit löytyvät ihan oman kodin vierestä. Päiväkoti ja koulut löytyvät läheltä.

Tervetuloa tutustumaan! Tähän voit muuttaa heti.
______
Aija Varjonen
Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV,
kaupanvahvistaja, KiAT, osakas

Solid House Oy LKV
040 656 3113
[email protected]
_____
Haluatko myydä oman asuntosi ennen uuden kodin ostamista?
Soita ja kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille.

Kohdenumero
9478481
Kunta
20660 Kaarina
Alue
Paaskunta/Lähteenmäki
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet ja tilat
5h+k+s/ph+khh+wc+ak/var+tekn
Pinta-ala
152 m2
Muut tilat
36 m2
Kokonaispinta-ala
188 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoala: 1. kerros 71,5 m2 2. kerros 81,0 m2 Aputilat 3,2 m2 Talousrakennus 10,0 m2 Kerrosala 178 m2 (seinä 250 mm): 1. kerros 91,0 m2 2. kerros 87,0 m2 Kerrosala 184,0 m2 1. kerros 94,0 m2 2. kerros 90,0 m2 Kokonaisala 188,0 m2 Tilavuus 620 m3
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
2011
Käyttöönottovuosi
2011
Vapautuminen
n. 1kk / sopimuksen mukaan
Rakennuksen lisätiedot
Talousrakennus, jossa on autokatos ja lämmin varasto.
Kiinteistövero
444,52 € / vuosi
Lisätietoja maksuista
Nykyisellä perheellä on sähkön kulutus ollut noin 14 000 kWh/vuosi. Lämmitykseen on hyödynnetty varaavaa takkaa ja ilmalämpöpumppua. Vesi- ja jätevesimaksut oman kulutuksen mukaan.
Energialuokka
B2007 Vanhentunut 09.04.2020
Tehdyt remontit
Ilmanvaihtokanavien nuohous 5.6.2019. Takan ja hormin nuohous 28.2.2020. Normaalia ylläpitohuoltoa, mm. imanvaihtokoneen suodattimien puhdistus ja vaihto.
Asunnon kunto
Hyvä , Erittäin siistikuntoinen asunto
Katon kuvaus
harjakatto. Ruukki teräskate, classic RR23, tumman harmaa. hyvä
Rakennusmateriaali
Vesikate: kateaine, ruodelauta, tuuletusrima, aluskate, puuristikkorakenne. Yläpohja: lämmöneriste (500mm), höyrysulkumuovi, jäykistävä vinolaudoitus rekennesuunnitelmien mukaan, harvalauta, sisäverhous. Välipohja: pintamateriaali, lattiakipsilevy, EK-kipsilevy, koolaus, välipohjavasat + mineraalivilla 250mm, höyrynsulkumuovi, harvalauta, sisäverhous. Ulkoseinä: sisäverhous, höyrynsulkumuovi, pystyrunko + mineraalivilla 250mm, oksamassapahvi, vaakarunko + mineraalivilla 70mm, tuulensuojaeristelevy,naulausrima, ulkoverhouspanelointi.
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu (PILP), Warmia vesikiertoinen lattialämmitys, Mitsubishi ilmalämpöpumppu, varaava takka
Tontin koko
0.072 ha
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Varustus: kodinkoneet on AEG, jääkaappi, pakastekaappi, integroitu astianpesukone, integroitu uuni, induktio liesitaso, integroitu mikroaaltouuni, liesikupu, kivitasoon huullettu keittiöallas, hana, keittiökaapistot, välitilan valaisimet. Astianpesukone on (Siemens) uusittu 2019 ja induktioliesi 2020 (AEG). Seinät tapettia, kalusteiden välitilassa lasilevyä ja lattia kaakelia.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 3
Makuuhuoneiden määrä 3-5 kpl. Alakerran kirjastohuone ja yläkerran vaatehuone on mahdollista hyödyntää työ- tai makuuhuoneina. Seinät tapettia/maalattu, lattia lankkumallista laminaattia.
Olohuone
Seinät tapettia/maalattu, lattia lankkumallista laminaattia.
WC
Lukumäärä: 1.
Alakerrassa. Varustus: tasoallas, hana, allaskaappi, peilikaappi, kaapistoa, valaisimet, bide-hana ja wc-istuin. Seinät kaakelia, lattia laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuone saunan yhteydessä: Varustus: Kaksi suihkua, suihkuseinä, jakkara. Seinän kaakelia, lattia laattaa. Pesuhuone yläkerrassa. Varustus: suihku, suihkuseinät, tasoallas, hana, allaskaappi, peili, kaapistoa, valaisimet, bide-hana ja wc-istuin. Seinät kaakelia, lattia laattaa.
Kodinhoitohuone
Varustus: kaapistoa, työtasoa, allas ja hana. Tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle sekä kurastop-lattiakaivo. Seinät maalattu, osittain kaakelia, lattia laattaa.

Sauna
Varustus: sähkökiuas. Seinät puupaneelia, lattia laattaa.
Palvelut
Kaupat n. 1-3 km. K-Market Vyyryläisenmäki K-Supermarket Annika K-Market Littoinen Terveys n. 2-7km Kaarinan kaupunki Littoisten terveysasema Kaarinan kaupunki Kaarinan pääterveysasema Turun kaupunki Kirkkotien terveysasema
Koulut
Alakoulut: n. 3-5 km T:mi Anna Kurtén F:ma Kaarinan kaupunki Kotimäen koulu Yläkoulut: 3-5 km Kaarinan kaupunki Kotimäen koulu Kaarinan kaupunki Valkeavuoren koulu Turun normaalikoulu ja lukio Turun kaupunki Turun kansainvälinen koulu
Lastenhoito
Noin 2-4 km Päiväkoti Nappulalaakso Kaarinan kaupunki Littoisten päiväkoti Kaarinan kaupunki Kultanummen päiväkoti Päiväkoti Verkavekarat
Yhteydet
Lähin linja-autopysäkki 500m. Pysäkkinumerot 1504 & 1501. Linjat 9, 60, 90, 91, 99 ja P2. Linja-autopysäkit 6074 & 6073 n. 2km päässä. Linjat K1 ja K3.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste