Rohdintie 17, Kaarina, Littoinen

Previous

omakotitalo

95.0 m²

Kaarina, Littoinen,
Rohdintie 17
Mh. 223 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

_____________
REMONTOITU KOTI LITTOISISTA
_____________
Tämä lähes satavuotias ryhdikäs, hirsirunkoinen omakotitalo on saanut uuden elämän täydellä remontilla. Kaarinan Littoisissa oleva omakotitalo sijaitsee omalla, 1090 m2 hyvin hoidetulla puutarhatontilla. Talo on valmistunut 1921, jonka jälkeen sitä on laajennettu 50-luvulla. Talossa on tehty erittäin kattavat remontit:

-Julkisivu maalattu 2006
-Sisäkaton lisäeristeet 1988
-Sisäseinien lisäeristeet 2006
-Ikkunat uusittu 2006
-Vanhat ikkunat maalattu 2013
-Ulko-ovet uusittu 2006
-Tiilikatto pesty ja tiiliä vaihdettu 2013
-WC, kph ja khh remontoitu 2006, vesieristeet uusittu
-Yleinen peruskorjaus tehty 1988 ja 2006
-Lämminvesivaraaja vaihdettu 2006
-Vesijohdot uusittu 2006
-Viemäriputket uusittu 1988 ja 2006
-Vesikalusteet (hanat yms.) uusittu 2006
-Ilmanvaihtokanavat uusittu 2006
-Vanha sähköpääkeskus käytössä. Muutama uusi keskus lisätty 2006
-Kaikki sähköt uusittu 2006

Näiden lisäksi tehty paljon huoltotöitä, joista erillinen liite. Pyydä välittäjältä. Harvoin löytyy näin hyvin hoidettua taloa.

Tilava eteinen, jossa paljon kaappitilaa ottaa uudet asukkaat vastaan tähän persoonalliseen kotiin. Aulasta kulku jatkuu kauniin olohuoneen läpi vaaleaan, juuri kunnostettuun ajattomaan keittiöön, joka kruununa on toimiva puuhella. Täältä löytyy mukavasti pöytätilaa ja paljon kaappeja.
Keittiöstä kulku kylpyhuoneeseen, jonka takana tilava kodinhoitohuone. Talon perältä löytyy kodin ensimmäinen, tilava makuuhuone, jossa koko seinän levyinen kaapisto. Talon toisessa päässä sijaitsee kodin päämakuuhuone, jota hallitsee tunnelmallinen takka. Makuuhuoneen toisella puolella on juuri sopivan kokoinen, erillinen työtila, jota vastapäätä löytyy valoisa vaatehuone ikkunalla.
Talon kuistilta voi nauttia omasta, tasaisesta, hyvin hoidetusta puutarhasta, jonka perältä löytyy ihastuttava punainen pihasauna. Tämä hurmaavaan pihasaunan persoonallinen saunakamari kutsuu saunojat remontoituun puulämmitteiseen saunaan.

Talon pohja on avointa tilaa, jossa on erillinen maakellari ja ullakko on avointa tilaa, joten varastointiin löytyy riittävästi tilaa. Pihan varasto on alkuperäinen ja se jakaa rajan naapurin kanssa.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!
______________
SOLID HOUSE OY
Eetu Lehtinen
Asuntomyyjä, Osakas, MBA

045 7876 0626
[email protected]

facebook: @solidhouseeetu
instagram: solidhouse_eetu
______________
OMAN ASUNNON MYYNTI
Etsitkö omalle asunnollesi välittäjää? Löysit hänet juuri! Laita minulle sähköpostia tai soita, niin sovitaan tapaaminen. Siitä se lähtee käyntiin. Hinta-arvio ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton, eikä sido mihinkään. Lisätietoja minusta ja aitoja asiakaspalautteita löydät sivulta: www.solishouse.fi/eetu-lehtinen

Kohdenumero
9736219
Kunta
20660 Kaarina
Alue
Littoinen
Tyyppi
tila (kiinteistö)
Huoneet
3-4h+k+kph/khh+eril. wc+ ulkosauna
Pinta-ala
95.0 m2
Muut tilat
0.0 m2
Kokonaispinta-ala
95.0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinpinta-ala (eli huoneistopinta-ala) 95 m2 perustuu rakennuspiirustuksiin sekä myyjän arvioon. Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu eikä kauppahinta perustu pinta-alaan vaan kokonaisuuteen (maapohja + rakennus yhdessä)
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1921
Käyttöönottovuosi
1921
Rakennuksen lisätiedot
saunarakennus valmistunut 1947 ja varasto 1920. Varasto sijaitsee tontin rajalla.
Kiinteistövero
195,15 € / vuosi
Lisätietoja maksuista
SÄHKÖ: Myyjän sähkönkulutusarvio (2 henkeä) on noin 13 000 kWh/vuosi. Tarkempaa arviota ei ole. Arvio sisältää kaiken taloussähkön sekä lämmitykseen käytettävän ilmalämpöpumpun ja sähkökäyttöisen lattialämmityksen kuluttaman sähkön. Sähkön kulutus on kuitenkin aina riippuvainen sähkösopimuksesta, asunnossa asuvien määrästä, kulutustottumuksista, kulutustavoista, lämpimän veden käyttömäärästä, talven keskiarvolämpötilasta jne. Myyjän sähkön kulutus ei välttämättä ole vertailukelpoinen ostajan kulutuksen kanssa. VESI: Oman kulutuksen ja Kaarinan kaupungin hinnaston mukaisesti. Kulutustottumuksista riippuen 10-30€/hlö/kk. Tähän vaikuttaa siis huomattavasti omat tavat ja vedenkäyttötottumukset. Tilastollinen keskiarvokulutus (koko Suomi) on noin 120 litraa/hlö/vrk. JÄTEHUOLTO: Jäteastian tyhjennyksestä syntyvät kulut riippuvat omasta jätehuoltosopimuksesta ja jäteastian tyhjennysvälistä. Noin 10-20 €/kk. VARAINSIIRTOVERO: Lain mukainen varainsiirtovero on 4% toteutuneesta kauppahinnasta, jonka maksaa ostaja. Varainsiirtovero maksetaan ennen lainhuudon hakemista. Ensiasunnon ostaja on vapautettu varainsiirtoverosta. KAUPANVAHVISTAJAN PALKKIO: Kaupanteon yhteydessä maksetaan kaupanvahvistajan palkkio. Kustannuksista vastaa myyjä ja ostaja puoliksi (60 €/osapuoli). KUNTOTARKASTUS: Hyvänä tapana on tehdä kuntotarkastus omakotitalon kaupan yhteydessä. Tarkastus tehdään, kun ostaja löytyy, jotta ostajalla on mahdollisuus olla tarkastuksessa mukana. Kustannuksista vastaa myyjä ja ostaja puoliksi (noin 600 €/osapuoli). Kuntotarkastuksen suorittaa puolueeton ammattilainen ja se on tehtävä KH 90-00394 -ohjeistuksen mukaisesti. Tarkastuksesta laaditaan kirjallinen raportti. KIINTEISTÖVERO: 195,15€/vuosi TIEMAKSUT: 0€/vuosi.
Energialuokka
Ei energiatodistusta. Myyjä on tilannut lain edellyttämän energiatodistuksen
Tehdyt remontit
-Julkisivu maalattu 2006 -Sisäkaton lisäeristeet 1988 -Sisäseinien lisäeristeet 2006 -Ikkunat uusittu 2006 -Vanhat ikkunat maalattu 2013 -Ulko-ovet uusittu 2006 -Tiilikatto pesty ja tiiliä vaihdettu 2013 -WC, kph ja khh remontoitu 2006, vesieristeet uusittu -Yleinen peruskorjaus tehty 1988 ja 2006 -Lämminvesivaraaja vaihdettu 2006 -Vesijohdot uusittu 2006 -Viemäriputket uusittu 1988 ja 2006 -Vesikalusteet (hanat yms.) uusittu 2006 -Ilmanvaihtokanavat uusittu 2006 -Vanha sähköpääkeskus käytössä. Muutama uusi keskus lisätty 2006 -Kaikki sähköt uusittu 2006 Tämän jälkeen on hyvin hoidettu vuosittain. Näistä remonteista erillinen liite.
Asunnon kunto
hyvä
Katon kuvaus
Harja.. Tiili..
Tila
Koska kodit ovat asumista varten, normaalia kulumaa ja elämisen jälkeä luonnollisesti löytyy. Se kuuluu asiaan, kun myydään käytettyä taloa. Remontin tarve riippuukin täysin ostajan vaatimustasosta. Mahdolliset pintaremontin tarpeet on jo otettu huomioon asunnon hintapyynnissä.
Rakennusmateriaali
Alapohja rossipohja, ulkoseinärakenteet hirttä, kuin myös väliseinät hirsirunkoisia. Kaikki sisäseinät kipsilevyä.Rakennusmateriaali: RAKENNUSMATERIAALIT: *** RAKENNUKSEN PERUSTUKSET/ALAPOHJA: Rossipohja. *** SEINÄRAKENNE: Ulkoseinät puuta. Hirsirunko*** KATTORAKENNE: Harjakatto, jossa tiilikate, jonka alla konesaumattu peltikate TALOTEKNIIKKA: *** LÄMMITYS: Lämmönlähteenä suora sähkölämmitys. Lämmönjako tapahtuu sähkökäyttöisen lattialämmityksen kanssa, paitsi ulkoeteisessä ja erillisessä WCssä patteri. Olohuoneessa lisäksi ilmalämpöpumppu, jota voi käyttää kesällä myös viilennykseen. *** ILMANVAIHTO: Koneellinen lämön talteenotolla. *** KÄYTTÖVESI- JA VIEMÄRIJÄRJESTELMÄT: Liitetty kunnan verkkoon.
Lämmitys
suora sähkökäyttöinen lattialämmitys, takka, ilmalämpöpumppu
Tontin koko
0.109 ha
Tontin omistus
oma
Keittiön kuvaus
Remontoitu 2006. Varustus: täyskorkea jääkaappipakastin (2006) induktioliesi (2012) liesituuletin ja astianpesukone (2006). Tasot, hana ja tiskiallas uusittu 2006. Keittiön seinät ja kaapit maalattu (2018)
WC
WC remontoitu 2006. Vesieristetty ja laatoitettu. Sähköpatteri.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutilat ja kodinhoitohuone remontoitu 2006. Vesieristetty ja laatoitettu. Lattialämmitys.
Kodinhoitohuone
KHH remontoitu 2006. Pesukoneliitäntä

Sauna
Puulämmitteinen pihasauna. Remontoitu 2006. Kantovesi. Saunatuvassa ei erillistä lämmitystä.
Koulut
Ristikallion koulu
Lastenhoito
Nipsikadun päiväkoti

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste