Pumpulikuja 1, Kaarina, Littoinen

Previous

omakotitalo

194.5 m²

Kaarina, Littoinen,
Pumpulikuja 1
Mh. 365 000,00 €

Video asunnosta

Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

___________
100-VUOTIAS KAUNOTAR LITTOISTEN ARVOALUEELLA
___________

Vanhan historiallisen verkatehtaan (nykyään loft-asuntoina) vieressä sijaitsee 1920-luvulla työväen asuinalueeksi rakennettu Kotimäki. Arkkitehti Bertel Jungin suunnittelemat keltaiset hirsitalot vievät totisesti sydämen mennessään. Tämä paikka on varmasti monen kodin etsijän haave ja nyt haaveet on mahdollista muuttaa todeksi.

- KATSO KOHTEESTA TARKEMMIN LISÄÄ ESITTELYVIDEOSSA -

Littoinen alueena kuuluu kolmeen eri kuntaan: Turkuun, Kaarinaan ja Lietoon. Silti kaikki puhuvat Littoisista, eikä syyttä. Littoinen on enemmän kuin osiensa summa:-) Kaikki täällä asuvat sen tietävät ja alue säilyttää vetovoimansa vuodesta toiseen.

Kotimäki sijaitsee Littoisten sydämessä ja muodostaa idyllisen, yhtenäisen asuinalueen, jossa 1920-luvulla rakennetut talot ja miljöö ovat erityisen hyvin säilyneet. Rakennusten julkisivut on suojeltu kaavassa: ”Kotimäki on omakotirakennusten ja niiden talousrakennusten muodostama rakennustaiteellisesti arvokas ja alueen kokonaiskuvan säilymisen kannalta tärkeä rakennusryhmä.”

Pumpulikuja 1 sijoittuu alueen yhdelle parhaimmista paikoista. Oma tontti rajautuu kahdelta sivultaan pieneen kujaan. Piha on pitkälti luonnonmukainen ja etupihalla on ulkovarastot sekä autopaikat. Hurmaavan alueen keskellä sijaitsee leikkipuisto, mikä toimii lasten kokoontumispaikkana.

Kaikki koulut, päiväkodit, kauppa ja bussipysäkki ovat kävelyetäisyydellä ja upeat lenkkeily- ja urheilumahdollisuudet niin ikään vieressä.

Talo on hirsirunkoinen ja seisoo vakaasti kallion päällä. Sokkelit ovat luonnonkiveä ja koko talon alla on tuulettuva ryömintätila. Asuinrakennus on peruskorjattu 80-luvulla tiukkojen määräysten ja arkkitehtitoimiston suunnitelmien mukaan. Loppukatselmus suoritettu 1985. Pinnat ovat 2020-2021 saaneet osakseen parannuksia ja päivityksiä. Tästä on hyvä jatkaa. Tervetuloa esittelyyn.

___________
SOLID HOUSE OY LKV
Helena Koivisto
laillistettu kiinteistönvälittäjä, partner

044 323 3234
[email protected]

FB: Solid House Helena Koivisto
IG: solidhousehelena
www.solidhouse.fi/helena-koivisto
____________

Kohdenumero
21759677
Kunta
20660 Kaarina
Alue
Littoinen
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet ja tilat
5h+keittiö+olohuone+ruokailutila+aula+3wc+khh+kph+s
Pinta-ala
194.5 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei tarkistusmitattu ja ne perustuvat peruskorjausajan rakennuspiirustuksiin, jonka mukaan asuinrakennuksen pinta-ala on 194,5m2. Kerrosala on 218,5m2 ja vajan kerrosala 30m2.
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1920
Käyttöönottovuosi
1920
Vapautuminen
viimeistään 2 kk kaupantekopäivästä tai sopimuksen mukaan. Vapautuminen sovitaan tarjouksessa
Rakennuksen lisätiedot
Piharakennuksen julkisivuun ei saa tehdä muutoksia, mutta sisätiloja saa muokata. Piharakennuksessa 2 vajaa ja 2 vanhaa käymälää, jotka olleet poissa käytöstä jo vuosikymmeniä. Nykyisellään rakennus toimii varastona. Ei eristetty, maapohja.
Lisätietoja maksuista
Sähkö oman kulutuksen ja sähkösopimuksen mukaan. Kustannukset ovat aina riippuvaisia oman sähkösopimuksen ehdoista, asunnossa asuvien määrästä, kulutustottumuksista, asumistavoista, lämpimän veden käyttömäärästä, talven keskiarvolämpötilasta jne. Myyjän kulutus ei siis välttämättä ole vertailukelpoinen oman kulutuksesi kanssa, mutta vuoden 2021 kylmimmältä kuukaudelta myyjäperheen (5 henkeä) sähkölasku on ollut 297€ (sis. sähkömaksu, sähkön siirtomaksu ja sähkövero). Vesi oman kulutuksen ja Kaarinan kaupungin hinnaston mukaan. Kiinteistövero 277,26€/vuodelta 2020.
Energialuokka
Ei energiatodistusta. Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Tehdyt remontit
1980-luvun alkupuolella tehty kokonaisvaltainen peruskorjaus. Rakennuskuvat Arkkitehtuuritoimisto Raimo Reima. 27.1.1985 hyväksytty loppukatselmus. 2020-2021 remontoitu kaikki kolme wc-tilaa (pattereita niihin ei ole asennettu, jää seuraavalle omistajalle), asennettu alakertaan vaaleat laminaattilattiat (alla ei ole alkuperäinen lauta, koska koko välipohja uusittu 80-luvun peruskorjauksessa), uusittu keittiön kaapistot kodinkoneineen, uusittu kodinhoitohuoneen kaappeja ja tasot, maalattu kaikki seinät ja sisäkatot alakerrassa ja yläkerrassa, asennettu 2 kpl ilmalämpöpumppuja, lisätty saunaan sähkökiuas, rakennettu yläkertaan yksi väliseinä, uusittu yhden yläkerran makuuhuoneen kaapistojen ovet sekä alakerran makuuhuoneiden kaapistojen ovet, maalattu sisäikkunoiden puitteet, korjattu alakerran wc:n muoviviemärin liitoskohta alapohjatilasta.
Asunnon kunto
Hyvä , Asuinrakennus on kuntotarkastettu 2020. Rakennus on hyväkuntoinen kokonaisuutena ja huomioiden 100 vuoden ikä! Huomioitava pari asiaa: Talon 3 kattoikkunaa tulee uusia. Samoin kylpyhuone- ja saunaosasto on teknisen käyttöikänsä päässä ja sen saneeraus suositeltavaa. Lisäksi tarkastuksessa suositeltiin muutamia muita korjauksia ja kunnostuksia, jotka eivät ole kiireellisiä mutta kuuluvat kiinteistön kunnossapitoon ja huoltoon. Kuntotarkastusraportti annetaan ostotarjousta harkitsevalle.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: muu.
Rakennusmateriaali
Perustamistapa maanvarainen luonnonkivi. Perusmuuri Graniitista muuratut luonnonkivet. Alapohjarakenne puurakenteinen tuulettuva alapohja eli rossipohja. Välipohjat puurakenteisia. Ulkoseinärakenne hirsi ja peiterimalaudoitus. Väliseinät osittain hirsi ja osittain puurunko. Yläpohja puurakenteinen. Katto satulakatto eli harjakatto ja vesikate Ormax-tiili.
Tontin koko
1078 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Varustus: astianpesukone, liesituuletin / hormi. Liesi: induktio. Työtasot: laminaatti.
WC
3 x wc. Remontoitu 2020.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone peruskorjausajalta 1980-luvun alusta. Seinälaatat maalattu ja suihku uusittu 2020.
Kodinhoitohuone
Kaapistoja uusittu 2020.

Sauna
Sauna peruskorjausajalta 1980. Saunassa puukiuas ja 2020 lisätty sähkökiuas.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste