60.44643
22.376479

Luhakatu 4 as 3, Kaarina, Littoinen

Previous

rivitalo

97 m²

Kaarina, Littoinen,
Luhakatu 4 as 3
Mh. 299 500,00 €


Näytä kartalla

Seuraava esittely

26.10.2020 18:00 - 18:30Twitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

___________
UPEAA, AVARAA ASUMISTA LITTOISISSA
___________

Uudehko, vuonna 2016 rakennettu, moderni rivitalo aivan Turun rajalla, arvostetulla Littoisten alueella.

MODERNIA TYYLIÄ SKANDINAAVISEEN MAKUUN
Tästä selkeälinjaisesta, yhden tason rivitalohuoneistosta ei valoa puutu. Huikea huonekorkeus ja viisto sisäkatto säväyttää. Suuret lähes kattoon asti ulottuvat maisemaikkunat suuntaavat eteläiselle omalle pihalle. Sisennetty terassi ulottuu koko olohuoneen ja seurustelukeittiön leveydelle.

NYKYTEKNIIKKAA JA TÄMÄN PÄIVÄN RATKAISUJA
Lämmitysmuotona ekologinen maalämpö ja lämmönjakotapana miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys koko asunnossa. Viilennykselle on asennettu varaus (ILP). Asunnossa on koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla.

Skandinaavisen kaunis vaalea sävymaailma sopii lähes jokaisen makuun. Asunnon tilat ovat ihanteelliset ja palvelevat loistavasti niin lapsiperhettä kuin tilaa arvostavaa pariskuntaa.

Asuntoon kuuluu oma piha-alue ja autokatospaikka, jonka yhteydessä lämpöeristetty varasto.

HELPPOA JA EDULLISTA ASUMISTA
Asumiskustannukset ovat pienet, noin 280€/kk kokonaisuudessaan sisältäen aivan kaikki yhteenlasketut asumiskulut: lämmitys, vesi, sähkö, kiinteistön täysarvovakuutus, kiinteistövero ja jätehuolto.

Rivitalo on kiinteistömuotoinen turvallisella ja selkeällä hallinnanjakosopimuksella, joten yhtiövastiketta ei peritä! Asuminen on asunto-osakeyhtiömuotoa huomattavasti miellyttävämpää, selkeämpää ja helpompaa. Ei turhia kuluja, puuduttavia yhtiökokouksia, isännöintimaksuja eikä paperihommia asukkaiden riesana. Täällä homma toimii loistavasti ja asukkaat nauttivat omakotitalomaisesta asumisesta.

KAIKKI PALVELUT LÖYTYVÄT LÄHELTÄ
Lapsiperheelle tärkeät koulu ja päiväkoti sijaitsevat 2 km säteellä. Bussipysäkille on 100 m, ruokakauppaan 900 m ja terveyskeskus sijaitsee naapurissa Luhakadun toisella puolella. Turun ja Kaarinan keskustaan on noin 6-7 km. Sekä moottoritielle että ohikulkutielle on nopea yhteys. Kauniin Littoistenjärven ympäristö ulkoilumaastoineen sekä uimaranta antavat alueelle kuin loppusilauksen.

Täällä mikään asia ei voisi olla paremmin. Kokonaisuus hipoo lähes täydellisyyttä siinä, mitä tällä rahalla voi saada. Vastaavaa ei Littoisissa ole eikä tule. Tervetuloa tutustumaan ja lunastamaan haaveesi huolettomasta ja edullisesta asumisesta uutuuden raikkaassa kodissa.

___________
SOLID HOUSE OY
Helena Koivisto
laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, partner

044 323 3234
[email protected]

FB: Solid House Helena Koivisto
IG: solidhousehelena
www.solidhouse.fi/helena-koivisto
____________

Kohdenumero
21070191
Kunta
20660 Kaarina
Alue
Littoinen
Tyyppi
määräosa (kiinteistö)
Huoneet ja tilat
4h + avokeittiö + khh/wc + ph/s + terassi + autokatos + varasto
Pinta-ala
97 m2
Kokonaispinta-ala
97 m2
Kerros
1 / 1
Rakennusvuosi
2016
Vapautuminen
viimeistään 2 kk kaupantekopäivästä tai sopimuksen mukaan
Rakennuksen lisätiedot
Kiinteistöllä sijaitsee 3 auton katos, jonka yhteydessä jokaisella huoneistolla on oma katospaikka ja oma varasto.
Lisätietoja maksuista
Erittäin edullista asumista. Asumiskustannukset koostuvat seuraavasti: Jätemaksu noin 20€/kk * Taloussähkö oman kulutuksen mukaan, noin 40€/kk * Maalämmön tuotto neliöiden mukaan, noin 150-200€/kk. * Vesi oman kulutuksen mukaan noin 15€/hlö/kk * Kiinteistövero (maksetaan kerran vuodessa) 170€/vuosi. * Osuus kiinteistön täysarvovakuutuksesta (maksetaan kerran vuodessa) noin 90€/vuosi.
Energialuokka
C2013
Asunnon kunto
Hyvä , Rakennus ja asunto erittäin hyvässä kunnossa. Asunnon pinnoissa ja eteisen seinässä voi toki olla jotain kulumisen ja asumisen jälkiä, mutta kokonaisuus täysin muuttovalmis vailla remonttihuolia tai murheita.
Rakennusmateriaali
Rakennus on kokonaisuudessaan paalutettu. Alapohja ontelolaattaa, jonka alla tuulettuva ryömintätila (erittäin turvallinen perustustapa). Talo on puurunkoinen ja puuverhoiltu. Katto pulpettimallinen ja katteena pelti. Lämmityksenä maalämpö ja lämmönjakotapana vesikiertoinen lattialämmitys. Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla. Liitetty kaupungin vesi- ja viemäriverkkoon.
Tontin koko
2559 m2
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Avoin seurustelukeittiö ja paljon säilytystilaa. Valkoiset kaapistot. Työtasot ja välitila laminaattia. Komposiittiallas. Varustus: Induktioliesitaso, kalusteuuni, liesituuletin, jääkaappi-pakastin ja astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutiloissa ajaton kaunis harmaa laatta. Varustus: wc, suihku, allaskaapisto ja korkea kaappi. Tiloissa huoneiston ilmanvaihtokone.
Kodinhoitohuone
Tilaava kodinhoitohuone päämakuuhuoneen yhteydessä. Runsaasti lasku- ja säilytystilaa. Varustus: pesukoneliitäntä, wc, allaskaapisto. Kodinhoitohuoneen päätyyn on jätetty ovivaraus, mikäli uusi asukas haluaa jossain vaiheessa avata kulun kodinhoitohuoneesta suoraan ulos tai jatkaa terassia.

Sauna
Lauteet tervaleppää. Harvian sähkökiuas.
Palvelut
Koulut ja päiväkodit 2 km säteellä. Terveyskeskus kadun toisella puolella. Bussit kulkevat vierestä (pysäkille noin 100m). Turun ydinkeskustaan 7 km. Kaarinan keskustaan 6 km. Lähikauppaan noi 900 metriä. Moottoritielle ja Ohikulkutielle nopeat yhteydet. Littoisten uimaranta ja lenkkeilyreitit lähellä.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste