Silvolanrinne 10, Kaarina, Auranlaakso

Previous

rivitalo

103 m²

Kaarina, Auranlaakso,
Silvolanrinne 10
Mh. 308000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

ASUNTO OY KAARINAN SILVOLANLAAKSO – nyt ollaan herkun äärellä

Tässä koti sinulle, joka pohdit uutta kotia omakotitalon, rivitalon ja paritalon väliltä. Muuta tähän, siinä kun on ripaus niitä kaikkia ja nyt se onnistuu lisäksi vielä ilman remonttihuolia. Vuonna 2014 valmistunut huoneisto on lähes uutta vastaavassa kunnossa, joten luvassa on huoletonta asumista pitkään. Tarjolla kauniisti ja laadukkaasti rakennettu paritalo asunto-osakeyhtiössä, jossa on:

• 2 asuinrakennusta, joissa yhteensä neljä samankokoista huoneistoa
• piharakennus, jossa jokaiselle asunnolle autokatospaikka ja varastotila
• piha-alueella on lisäksi jokaiselle asunnolle oma autopaikka
• edullinen vastike, vesi- ja sähkö maksetaan oman kulutuksen mukaan
• Nykyaikainen tekniikka: NIBE poistoilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys

Luvassa on lähes omakotitalomaista asumista mukavissa puitteissa pientaloalueella ja parasta lienee se, että voit itse vaikuttaa omiin asumiskustannuksiin omilla elintavoilla, kuten omakotitalossa ikään.

Huoneiston hyvällä tavalla persoonallinen pohjaratkaisu on toteutettu onnistuneesti. Olohuoneen ja ruokatilan upea korkea sisäkatto antaa tähän kotiin avaruutta ja rutkasti luonnon valoa. Makuuhuoneita on yhteensä kolme, joista kaksi yläkerrassa. Yläkerrassa on myös kosolti varastotilaa. Kodin värimaailma on yhdenmukainen, hillitty ja sen vuoksi monen makuun taipuva ja samalla tyylikäskin.

Tämän asunnon hallintaan kuuluva tontti on kätevän kokoinen ylläpidettävä kiireiselle ja harrastavalle perheelle, nurmikon määrä on varsin kohtuullinen. Pihanpuoleisella terassilla istutaan ja nautitaan ilta-auringon lämmöstä.

Erinomainen sijainti uudenkarhealla ja modernilla asuinalueella aivan Turun ja Kaarinan rajalla. Alueelta on helppo suunnata omalla autolla Turun ja Kaarinan keskustaan, ohitustielle tai moottoritielle. Myös bussit kulkevat tiuhaan ja viereisen Kohmon alueen kautta Turun keskustaan pääsee n. 10 minuutin välein. Auranlaakson koulu sijaitsee pienen kävelymatkan päässä ja koulureittiä on pienen koululaisen turvallista kulkea uuden alikulkutunnelin ansioista. Kesäajan bonuksena mainittakoon noin 1 km päässä sijaitseva Littoistenjärven uimaranta.

Tervetuloa tutustumaan!
______
Aija Varjonen
Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV,
kaupanvahvistaja, KiAT, osakas

Solid House Oy LKV
040 656 3113
[email protected]
_____
Haluatko myydä oman asuntosi ennen uuden kodin ostamista?
Soita ja kutsu minut ilmaiselle arviokäynnille!

Kohdenumero
9692629
Kunta
20540 Kaarina
Alue
Auranlaakso
Huoneet ja tilat
4h+k+s
Pinta-ala
103 m2
Kokonaispinta-ala
103 m2
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
2014
Käyttöönottovuosi
2014
Vapautuminen
n. 1kk kaupasta / sopimuksen mukaan
Yhtiövastike
78.58 € / kk ( hoitovastike 78.58 € / kk )
Lisätietoja maksuista
Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan. Lämmitysjärjestelmä: NIBE (tm F740) poistoilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys. Internet maksu 20,47 euroa/kk. Tietoliikennejärjestelmä: valokaapeli, Lounea Oy. Antennijärjestelmä: huoneistokohtainen antennivalmius ja valokaapeli, Lounea Oy. Vastikkeet alkaen 1.1.2020: hoitovastike on 1,22 euroa/huoneisto m2, sähkö osakkaan oman sähkösopimuksen mukaisesti, vesiennakkona vuoden 2017 huoneiston kulutusta vastaava summa jaettuna kuukausille.
Yhtiö
Asunto Oy Kaarinan Silvolanlaakso
Energialuokka
C2007 Todistuksen laatimispäivämäärä 20.12.2012.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Yhtiö varautuu yhtiön hiekkapihan pinnoittamiseen. Yhtiökokous edellyttää, että kunnossapitotarveselvitystä täydennetään ilmanvaihtokanavien puhdistuksella sekä huoltomaalauksella.
Asunnon kunto
Hyvä , Uutta vastavassa kunnossa
Katon kuvaus
Harjakatto. Tiili.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: sähkö, muu.
Tontin koko
2034 m2
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Varustus: astianpesukone, erillisuuni, induktioliesitaso, liesituuletin, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastinkaappi. Seinät maalattu, lattia laminaattia.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 3
Seinät maalattu, lattia laminaattia.
Olohuone
Seinät maalattu, lattia laminaattia.
WC
Lukumäärä: 2.
WC 1 alakerta: wc-istuin, bide-suihku, tasoallas, allaskaappi, hana, peilikaappi, valaisin. Seinät kaakelia, lattia laattaa. WC 2 yläkerta: wc-istuin, bide-suihku, keraaminen allas, allaskaappi, hana, peilikaappi, valaisin. Seinät kaakelia, lattia laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: suihku 2 kpl, pyyhekuivain. Seinät kaakelia, lattia laattaa.
Kodinhoitohuone
Varustus: tilavaraus pesutornille (pesukone/kuivausrumpu) pesukoneliitäntä, kaapistoa, teräsallas, hana, valalisin. Seinät lasikuitutapettia/maalattu, lattia laattaa.

Sauna
Varustus: sähkökiuas. Seinät puupaneelia, lattia laattaa.
Taloyhtiössä on:
Rakennuksissa ei ole yhtiön välittömään hallintaan jääviä tiloja. Autokatospaikka ja varasto sijaitsevat tontilla olevassa talousrakennuksessa. Asunnon 1 yhteydessä on yhtiön teknisiä laitteita, joihin asunnon 1 haltijan tulee varata yhtiön edustajalle pääsy. Asunnon 1 osakkeenomistaja vastaa teknistenlaitteiden sähkön saannista. Yhtiö korvaa osakkaalle yhtiön laitteiden sähkönkulutuksen toimitettujen kulutustietojen perusteella.
Lisätietoja
YHTIÖJÄRJESTYS 4 §: Osakkeenomistajalla on omalla kustannuksellaan oikeus muutostöihin hallinnassaan olevalla piha-alueella. Yhtiöllä on kuitenkin oikeus puuttua osakkaan piha-alueelle tekemiin muutoksiin mikäli muutokset tuottavat haittaa yhtiölle tai toiselle osakkeenomistajalle. Tehtävät muutostyöt edellyttävä ilmoitusta hallitukselle joka arvioi hankkeen vaikutukset ja tarvittavat luvat. Luvan edellyttävissä muutoksissa rakennus ja/tai muutostyöluvan hakijana toimii asuntoosakeyhtiö. Osakkeenomistaja vastaa kaikista muutostyön aiheuttamista kustannuksista. Mikäli osakashallinnassa oleviin piha-alueisiin tehdään muutoksia, vaaditaan yhtiöjärjestyksen muutokseen 2/3-määräenemmistö. Yhtiökokouksen tulee myös muutoksia tehdessään kiinnittää erityistä huomiota yhdenvertaisuusperiaatteeseen ja saada muutoksiin hyväksyntä kaikilta osakkailta joiden piha-alueisiin muutos vaikuttaa. YHTIÖJÄRJESTYS 5 §: Korjaus-, nuohous- ja kunnossapitovastuu huoneistoon rakennusaikana tai myöhemmin rakennetusta takasta, takkahormista ja takkaimurista kuuluu asukkaalle. Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajien asentaminen tai asennuttamien rakenteiden ja rakennelmien osalta on korjaus- ja kunnossapito-, huolto-, vahinko ja muu vastuu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeenomistajalla.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste