60.195889
24.959371

Kangasalantie 4, Helsinki, Vallila

Previous

kerrostalo

40 m²

Helsinki, Vallila,
Kangasalantie 4
Mh. 203 740,34 €
Vh. 259 000 €


Näytä kartalla

Seuraava esittelyTwitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Muuttovalmis kulmahuoneisto tehokkaalla pohjalla

Tervehdys Vallilasta! Täällä sinua odottaa Kangasalantien ja Sturenkadun kulmassa hyväkuntoinen ja heti vapaa kaksio. Tilavasta yksiöstä on saatu muokattua toimiva pohjainen kaksio, josta löytyy nyt tilavan olohuoneen lisäksi, kompakti makuuhuone jonka koko seinän levyinen liukuovikaapisto kätkee sisäänsä paljon säilytystilaa. Näppärän kokoinen keittokomero on toimiva kokonaisuus. Kylpyhuone on uusittu perinteisen putkiremontin yhteydessä 2015 ja tilaa laajentamalla sinne on saatu myös paikka pyykkikoneelle. Leveät ikkunalaudat, korkea huonekorkeus tuovat ihanaa wanhan talon tunnelmaa ja olohuoneen suuret, juuri uusitut ikkunat pitävät liikenteen äänet hyvin poissa.

Asunto Oy Sturenkatu 38 on valmistunut vuonna 1926 ja yhtiötä on hoidettu suunnitelmallisesti. Kaunis julkisivu on juuri uusittu ja katto uusittu muutama vuosi sitten. Julkisivuremontin urakasta tulevat kustannukset ovat vielä jyvittämättä ja ovat arviolta tämän huoneiston osalta noin 23 000 euroa. Taloyhtiössä on saunaosasto, maksuton talopesula ja kuivaushuone, ei hissiä.

Liikenneyhteydet lukuisine bussi- ja raitiovaunu vaihtoehtoineen eivät voisi olla sujuvammat, niin keskustaan kuin Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääsee hujauksessa. Pasilan juna-asema, Mäkelänrinteen uimahalli, Teurastamon ravintolat, Kumpulan maauimala sekä Arabianrannan ja Keskuspuiston ulkoilureitit ovat kaikki kävelyetäisyydellä.

Tervetuloa tutustumaan kohteeseen paikan päälle!

Tiedustelut ja esittelyt:

Jenny Vento
LKV, BBA, Partner
SOLID HOUSE LKV
[email protected] / 0500-980 948

------------------------------------------------------------------------
Betjäning även på svenska - Service also in English

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat minulta kilpailukykyisen välitystarjouksen

Kohdenumero
20510839
Kunta
00550 Helsinki
Alue
Vallila
Huoneet ja tilat
2h + kk + kph (yj 1h + k)
Pinta-ala
40 m2
Kokonaispinta-ala
40 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros
2 / 5
Rakennusvuosi
1927
Käyttöönottovuosi
1927
Hoitovastike
268 € / kk
Rahoitusvastike
370.8 € / kk
Lisätietoja maksuista
Laskutus veden kulutuksesta kaksi kertaa vuodessa, touko- ja marraskuussa.
Yhtiö
Asunto Oy Sturenkatu 38
Energialuokka
F2013
Rakennukseen
tehdyt remontit
**1967 Ikkunat (toteutus): Ikkunoiden uusinta **1968 Putkisto (toteutus) **1986 Vesikalusteet (toteutus) 1988 Antenniverkosto (toteutus) **1992 Julkisivut (toteutus) **1996 Kiinteistön lukosto (toteutus) **1996 Termostaattiventtiilit (toteutus) **1998-1999 Sähkö- ja puhelinverkostot (toteutus) 1998-1999 Porrashuoneiden maalaus (toteutus) **1998-1999 Kellareiden kunnostus (toteutus) **1999 Tonttiviemäri ja vesijohtoliittymä (toteutus) 2002 Liiketilojen- ja pohjaviemärit (toteutus) 2004 Peltikaton maalaus (toteutus) **2006 Sokkelin eristys ja salaoja Kangasalantien puol. (toteutus) **2007 Antenniverkoston kunnostus (toteutus) **2008 Ikkunoiden ulkopuolen maalaus (toteutus) **2009 Kylpyhuonekaivojen kuntotutkimus (toteutus) **2010 Lämmönvaihtimien ja paisunta-astioiden uusiminen (toteutus) **2010 Peltikaton kuntotutkimus (toteutus) **2013 Putkiremontti (hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu): Märkätilat, käyttövedet ja **sähköverkko uusitaan. Viemärit uusitaan ns. perinteisellä menetelmällä. **2014 Liikehuoneiston 40 näyteikkunan korjaus **2014 Liiketilan 42/43 oven kunnostus: Parannettu liiketilan lämpöolosuhteita kunnostamalla ulko-ovi ja tekemällä tuulikaappi. **2015 Putkiremontti (toteutus): Märkätilat ja käyttövesi uusittu. Viemärit uusittu ns. perinteisellä** menetelmällä. **2015 Ilmanvaihto: Asuntojen ilmanvaihto uusittu/ puhdistettu putkiremontin yhteydessä **2016 Lukituksen uusinta ja Saunan kulunvalvonta: Abloy Sento **2017 Kattoturvatuotteet: Kulkusillat ja työskentelytasot IV-piipuille **2017 Kosteusvauriokorjaukset: Terassiparvekkeen ja A18 kosteusvaurioiden korjaukset **2018 Kuntotutkimus: kokonaisvaltainen ulkopuoliset rakenteet **2018 Katto (toteutussuunnittelu): Katon uusiminen **2019 Katto (toteutus): Katon uusiminen tiilikatteisena. **2019 Julkisivut, tuuletusparvekkeet, ikkunat ja ulkoportaat (hankesuunnittelu): Neljä tuuletusparvekketta. **2021 Julkisivut, tuuletusparvekkeet, ikkunat, ulkoportaat, kadunpuolen ja sisäpihan sisäänkäyntiovet (toteutussuunnittelu): neljä tuuletusparveketta. Sisäänkäyntiportti. **2022 Julkisivut, tuuletusparvekkeet, ikkunat, ulkoportaat, kadunpuolen ja sisäpihan sisäänkäyntiovet (toteutus): neljä tuuletusparveketta.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
PTS: **2024 Energiatodistus **2027 Ilmanvaihto: Nuohous **2037 Viemärin huuhtelu: Pysty- ja pohjaviemärit **2047 Putkiston kuntotutkimus: Viemärit ja käyttövesi **(ei tiedossa) Katon peltiosien maalaus: Uuden katon peltiosat on maalattava kahden vuoden kuluttua. Kust.arvio 20 000 €
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
harjakatto. pelti/tiili.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
962 m²
Tontin omistus
Vuokrattu
Keittiön kuvaus
Varustus: liesituuletin, kiinteät valaisimet. Liesi: keraaminen. Työtasot: laminaatti. Seinät: maalattu. Jääkaappi/pakastin: jääkaappi/pakastin. Lattia: laminaatti.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 1
Lattia: laminaatti.
Olohuone
Seinät: maalattu. Lattia: laminaatti.
Taloyhtiössä on:
Painovoimainen ilmanvaihto
Lisätietoja
**Taloyhtiössä on huoneistokohtaiseen vedenmittaukseen perustuva vesilaskutus. Isännöitsijätoimisto lähettää osakkaalle laskun veden kulutuksesta kaksi kertaa vuodessa, touko- ja marraskuussa. Huoltoyhtiö lukee mittarit ja toimittaa lukemat isännöitsijätoimistoon. Mikäli huoneiston osakas vaihtuu kesken laskutuskauden, pyydämme ilmoittamaan asiasta SKH Isännöinnin palvelukeskukseen. **Yhtiökokouksessa annettu valtuudet hallitukselle periä tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella. **Varsinainen yhtiökokous 25.4.2022: Päätettiin, että hankkeiden (PTS: Julkisivut, tuuletusparvekkeet, ikkunat, ulkoportaat, portti ja sisäänkäyntiovet) lisärahoitus järjestetään niin, että aiemmin päätetyn, enintään 950 000 euron lainan (laina-aika 25 vuotta) enimmäismäärää nostetaan 1050 000 euroon. Hallitukselle tai sen valtuuttamalle myönnettiin valtuudet nostaa lainaa kustannuksia vastaava määrä sekä allekirjoittaa tarvittavat laina-asiakirjat. Hankkeiden aikana erääntyvät korkokulut maksetaan em. lainalla. Osakkaat eivät voi maksaa pois velkaosuuttaan ennen kuin hankkeiden kokonaiskustannukset on selvillä, taloudellinen loppuselvitys tehty ja hankeosuudet laskettu. Hallitus valtuutettiin määrittelemään lainan ensimmäinen lyhennysajankohta ja vahvistamaan osakkaiden hankeosuudet. Osakkaat voivat sen jälkeen maksaa hankeosuutensa joko kertasuorituksena tai erillisenä pääomavastikkeena, jolla katetaan jäljelle jäävän yhtiölainan lyhennykset, korot ja muut lainanhoitokulut. Edellä mainitun lainan vakuudeksi pantataan tarvittava määrä vapaina olevia panttikirjoja sekä tarvittaessa haetaan uusia panttikirjoja tarvittavan määrän verran.
Palvelut
Ulko-ovea vastapäätä Alepa ja K-Market, postin piste on 550 m päässä

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste