Puistokatu 3a, Helsinki, Ullanlinna

Previous

kerrostalo

84 m²

Helsinki, Ullanlinna,
Puistokatu 3a
Mh. 990 001,43 €
Vh. 995 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Täältä näkyy kauas ja esteettömästi! Leveältä parvekkeelta avoimet näkymät pitkin Pietarinkatua ja sisäpihan puolelta näkymät ovat yli kattojen Kauppatorin suuntaan. Viereinen Kaivopuiston ulkoilu- ja virkistysalue on yksi Helsingin kauneimmista ja vain kivenheiton päässä sijaitseva Kompassitori luo ainutlaatuiset puitteet asumiselle. Rauhallisuus ja arvokkuus yhdistyvät tyylikkään asunnon tunnelmaan. Loistava pohja, jossa olohuoneesta käynti parvekkeelle. Takka ja kylpyhuone keskellä jakaa huoneistoa siten, että makuuhuoneet ja keittiö ovat aamuauringon suuntaan sisäpihalle. Taloyhtiöllä on mittava remonttihistoria, mm. putket tehty 2005-2006. Taloyhtiön alakerrassa saunaosasto, uima-allas sekä autohalli. Tervetuloa tutustumaan! Tiedustelut ja esittelyvaraukset: Arto Eskola, puh 0400 575 105 tai [email protected]

Kohdenumero
20946552
Kunta
00140 Helsinki
Alue
Ullanlinna
Huoneet ja tilat
3-h, k, kph, p, ransk. p(yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k)
Pinta-ala
84 m2
Kokonaispinta-ala
84 m2
Kerros
8 / 9
Rakennusvuosi
1962
Käyttöönottovuosi
1962
Hoitovastike
403.2 € / kk
Rahoitusvastike
277.2 € / kk
Lisätietoja maksuista
Sauna B: 30€/kk ja Sauna D: 35€/kk. Pesutuvan avain vuosimaksu: 60€/kpl. Autopaikka 200€/kk (vuokralaiset 220€/kk). Kaasulieden kaupunkikaasu ja vesimaksu sisältyvät hoitovastikeeseen. Rahoitusvastikeen velkaosuus on maksettavissa isännöitsijätoimiston ilmoittamalla ajankohdalla. Hallituksella on valtuus periä ja jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä. Taloyhtiöllä on kulunjakosopimus viereisen As. Oy Kaivopuistonkulman kanssa.Hissiremontin loppuselvitys vielä kesken, osakkaille koituva kustannus vielä epäselvä.
Yhtiö
Asunto Oy Helsingin PUistokatu 3
Energialuokka
F2013
Tehdyt remontit
Keittiö uusittu 2003, makuuhuoneiden kaapistot 2006, pintaremontti 2006, kylpyhuone uusittu putkisaneerauksen yhteydessä 2006, maalauskorjaus 2018.
Rakennukseen
tehdyt remontit
2019-2020: Parvekkeen D78 korjattu mallinnuksena muiden parvekkeiden remontille, hissien peruskorjaus, Portaiden sisäänkäyntien esteettömyyskorjaukset ja sisäänajoportin uusiminen on tehty samalla. Kaukolämmön ajajakokeskus uusittu. 2019: Sähkö- ja hybridiautojen latausinfran suunnittelu. 2018: takapihan viheralueen kunnostus, etupihan (temppelin) korjaus, taloyhtiön pysty- ja pohjaviemärin huuhtelut, 2017: ullakkorakentaminen, parvekkeiden kunnostus Raatimiehenkadun puoli, lukituksen uusiminen, lukituksen uusiminen, 2015: ilmanvaihdon tasapainotus, D-portaan saunan lauteiden uusiminen ja allastilan läpiviennin korjaus ja WC-tilan korjaus, lämmitysjärjestelmän tasapainotus, takkahormikorjaukset, 2014: vesikaton kupari- ja huopakatteen uusinta, 2013: B-portaan uima-altaan kiertovesipumpun tilaan lattiakaivo, ikkunoiden ja parvekeovien uusinta, 2012: autohallin sprinklerilaitteiden kunnostus, C-D portaan kellarin kylmiön kunnostus, D-portaan uima-altaan kunnostus, 2011: kuparikatteen uusinta huoneiston B38 kohdalta, pihakannen vuotokohtien korjaus, autohallin käytöstä poistetun tuloilmalämmittimen purkaminen, 2010: rakennusluvan mukaisten portaiden teko, autohallin oven uusiminen, katon akuutit korjaukset, D-portaan edustan painauman ja laatoituksen korjaus, autohallin liikuntasauman vuodon akuutti korjaus, takkahormien kunnostus, 2005-2006: Talon peruskorjaus, putket, viemärit, ilmanvaihtokanavat, sähköt ja varaus yleiskaapeloinnille,2003-2004: Raatimiehenkadun julkisivun 6-8 krs. ikkunoita uusittu, 2002-2003 Puistokadun puoleinen julkisivu ikkunoineen uusittu, 1995: kaukolämpökeskuksen lämmönsiirrin uusittu, 1993: parvekkeet C-D kunnostettu perusteellisesti, 1991: hissien korjaukset, parvekkeiden korjaus, 1988: pihan asfaltointikorjauksia, kiinteistön sisäpuolisia maalaustöitä, 1987: takapihan puoleisten ikkunoiden ja parvekeovien maalaaminen, D-portaan sadeviemärin korjaus, TV-antennijärjestelmän kunnostus, lukkosarjoituksen muutostyöt, 1986: Siivoojan asunnon C42 ja talonmiehen asunnon C40 kunnostus, porras- ja kellaritilojen maalaus, 2 parvekekaton maalaus, 1984: hissin korjaus, tukimuurin vesieristys jätekatoksen takana, reunusojan salaojitus, D-saunan löylyhuoneen panelointi, alumiinilistat valikoitujen ikkunoiden alareunaan, silikointikittaus ikkunapokien muille sivustoille, 1983: B-saunan löylyhuoneen panelointi, autotallin kosteyseristys takapihalla, 1981: palo- ja puhdistusluukkujen korjaus, parvekkeiden teak-osien kunnostus, 1979: ikkunoiden korjaus, 1976: murtohälytyslaitteiden asennus, 1973 saunaosaston kunnostus.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Ovipuhelinjärjestelmän tai porrashuoneiden ovipuhelintaulujen uusiminen. Parvekkeiden peruskorjaus on suunnitteilla ja toteutus lähivuosina. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 2020 päätettiin ryhtyä tämän hankkeen suunnitteluun ja mahdollisiin toimiin. Hankkeelle myönnettiin 30 000€ määräraha. Esitettiin suuntaa-antava kustannusarvio. Yk on päättänyt latausinfran rakentamisesta ylimääräisessä yhtiökokouksessa 2019 ja ARA:n latausinfrapäätös on saatu. Latausinfraa ei ole rakennettu. Hallitus harkitsee latausasemien rakentamista kaikille autohallien paikoille ja asian viemistä yhtiökokouksen päätettäväksi. Latausasemien rakentamiseen voi hakea ARA:n avustusta. Hallituksen PTS-suunnitelma 2020-2025: Parvekkeiden kunnostus 2021-2022, Raatimiehenkadun puoli toteutus 2021. D-portaan edustan vajoaminen, korjausselvitys ja kosteuden siirtyminen maanalaisiin rakenteisiin selvitetään/estetään (toteutussuunnittelu, toteutus 2021. Savuhormien kunnostus, hormien korotuksien tai huippuimureiden asentaminen 2021. Autohallien oven ja ohjausjärjestelmän uusiminen (toteutussuunnittelu, toteutus) 2021. Taloyhtiön sisäverkko, TV- ja tietoliikenneverkon uusiminen 2022, Väestösuojan kunnostus 2024, Katon tarkastus 2024. Energia-todistuksen uusiminen 2024. Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö 2025. Lisäksi normaalia vuosihuoltoa.
Asunnon kunto
Hyvä , Muuttokuntoinen ja valoisa.
Katon kuvaus
Harjakatto. Kupari ja huopa.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
5006 m2
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Keittiöstä näkymä sisäpihalle ja tilaan mahtuu pieni arkiruokapöytä tuoleineen. Kaapistot vaaleaa puuta,jääkaappi/pakastin, viinikaappi, liesituuletin aktiivihiilisuodattimella, astianpesukone, keraaminen liesi. Kivilattiassa mukavuuslämpö.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Makuuhuoneista isommassa on ranskalainen parveke sisäpihan puolelle koilliseen. Molemmissa makuuhuoneissa on tammiparkettilattiat ja peililiukuovikaapistot.
Olohuone
Olohuoneesta käynti parvekkeelle ja näkymät pitkin Pietarinkatua lounaaseen. Keskellä huonetta on tiilimuurattu avotakka, joka jakaa ruokailutilasta varsinaisen oleskelun puolelle. Lattiat ovat paksua tammilautaparkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneeseen kaksi käyntiä ja se on jaettu lasitiiliseinällä WC-tilasta. WC-tilan puolella kaapisto. Suihkutilan puolella lavuaari, pesukoneliitäntä, rättipatteri ja allaskaapisto. Koko tilassa mukavuuslämpö-lattialämmitys.
Taloyhtiössä on:
2 kpl saunoja, 2 kpl lastenvaunuvarastoja
Palvelut
K-Market Pietari, K-Market Kaivopuisto, Alepa Ullanlinna, Vanha Kauppahalli Kauppatorilla, Stockmann.
Koulut
Tehtaankadun ala-aste, Ruotsalainen Normaalilyseo, Helsingin Normaalilyseo, Snellmanin ala-aste, Elias koulu.
Lastenhoito
Päiväkoti Tähtitorni
Yhteydet
Tehtaankadulla raitiovaunulinjat 2,3, bussilinja 17, Merikadulta bussilinja 24 ja Laivurinkadulta bussilinjat 14,17,18.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste