Haapaniemenkatu 16, Helsinki, Sörnäinen / Merihaka

Previous

kerrostalo

67.5 m²

Helsinki, Sörnäinen / Merihaka,
Haapaniemenkatu 16
Mh. 384 000,00 €


Näytä kartallaTwitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Saako olla Kolmio, jonka remontointia mieleiseksesi pääset heti suunnittelemaan?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Päätyhuoneisto, josta näkymät itään ja etelään. Parveke itään. Keittiöstä ja toisesta makuuhuoneesta näkymät etelään Siltavuorensalmen yli Kruununhakaan. Olohuoneesta näkymä sekä etelään että itään - molemmissa näkymissä meri näkyy.

Merihaan viihtyisyyttä lisää se, että jalankulkuväylät on nostettu omalle pihakansitasolle. Lähikauppa löytyy kulman takaa. Lähipalveluina lisäksi mm. apteekki, muutama ravintola ja pubi, päiväkoti Kaisla sekä urheilukeskus Merihaan palloiluhalli.

Näkinsillan kevyenliikenteensiltaa pitkin pääset turvallisesti Hakaniemen torille tai halliin, Kallion kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluihin, kahviloihin, pubeihin, kirjastoon, teatteriin ja muihin liikkeisiin. Myös keskustan palvelut ovat lyhyen matkan päässä – kävellen, pyörällä, bussilla, raitiovaunulla, metrolla.

Tervetuloa tutustumaan.

Varaa aika yksityisesittelyyn!

Osku Rautiainen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Partner
050 913 1292
[email protected]

SOLID HOUSE HELSINKI

Kohdenumero
20931092
Kunta
00530 Helsinki
Alue
Sörnäinen / Merihaka
Huoneet ja tilat
3h, k, kph, parveke, (yhtiöjärjestyksen mukaan 3 h+k)
Pinta-ala
67.5 m2
Kokonaispinta-ala
67.5 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiön huoneistojen pinta-alatietoja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siten olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Kerros
3 / 14
Rakennusvuosi
1974
Käyttöönottovuosi
1974
Hoitovastike
351 € / kk
Lisätietoja maksuista
Hallituksella on valtuutus periä tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen vastike sellaisten yllättävien kulujen varalta, joihin talousarviossa ei ole varauduttu.
Yhtiö
As. Oy Haapaniemenkatu 16
Energialuokka
E2018
Tehdyt remontit
Kylpyamme poistettu. Keittiöön lisätty astianpesukonehana ja apk:n poistoletku.
Rakennukseen
tehdyt remontit
2019-2020: Poisto/tuloilmakanavien puhdistus ja ilmamäärien säätötyöt 2018-2019: Huoneistojen ovien muuttaminen Kaso turvaoviksi ja lukkojen iLog lukoiksi 2018: Pohjaviemäreiden sukitus 2017: Yleisten tilojen ovien muuttaminen turvaoviksi 2016-2017: Hissien uusiminen 2016: Yleisten tilojen maalausta 2014-2016: Kansi III hanke 2015: K2 ja K3 kerrosaulojen maalaus 2014: Asbestikartoitus ja kellarikerrosten asbestipitoisten materiaalien poisto, C-talon vesikaton uusinta 2013: Hätäpoistumisteiden valaistus, Pelastussuunnitelman laadinta, Bauer-järjestelmä lämmityskiertoon, Kattoturvajärjestelmän asennus, Julkisivusaumauksen uusinta, B-talon vesikaton uusinta 2012: Ilmanvaihdon selvitys, Kiinnityspisteiden asennus vesikatolle, A-talon lämmityksen säätö, B-talon länsi- ja itäsivun julkisivusaumaus, A- ja B-talojen kaukolämpö- ja vesijohtojen uusinta, A-talon vesikaton uusinta 2011: B- ja C-talojen runkovesijohtojen uusinta, Hissien nostokoneistojen uusinta, Sähkölaitteistojen kuntotutkimus, Putkiston laajennettu kuntotutkimus, Valaistuksen toiminnan parannus, Talojen B ja C yleisten tilojen lukitus, Vesikatoille kiinnityspisteiden asennus, A-talon vesikaton uusinnan hankesuunnittelu, Parvekeovien ja ikkunoiden korjaus 2009-2010: Julkisivukorjaus 2009: IV-järjestelmien korjaukset 2008: IV-järjestelmien puhdistus, Kiinteistöautomaation uusiminen 2007: Pohjoispäädyn ikkunoiden uusinta, Talon sisäpuolisten sadevesiviemäreiden saneeraus 2006: Elementtisaumojen uusinta, Julkisivujen hankesuunnitelma 2005: B- ja C-talojen saunojen saneeraus, KIII-tason pohjaviemäreiden tarkastuskaivojen puhdistustyöt, PTS:n päivitys 2004: Vesikattojen kunnostusta B- ja C-taloissa, K1-tason julkisivurakenteiden kunnostus, pelastustoimialan edellyttämiä muutoksia mm. poistumisteiden osalta, Ilmanvaihtojärjestelmän saneeraus C-talossa 2003-2004: Merihaan kansialueen peruskorjaus 2003: B-talon ilmanvaihtojärjestelmän peruskorjaus 2002: A-talon saunaosasto kunnostettu, C-talon kerhohuone kunnostettiin, A-talon ilmanvaihdon peruskorjaus 2001: A-talon patteriverkoston perussäätö ja patteriventtiilien uusiminen 2000: Kylpyhuoneiden (140 kpl) vesieristeiden uusiminen 1999: B- ja C-taloissa hissien saneeraus, Kylpyhuoneiden (90 kpl) vesieristeiden uusiminen, C-talon patteriventtiilien uusiminen ja verkoston säätö 1998: Eteläpäätyjen sisäpuolisten ikkunaseinien kosteusvauriot, Kylpyhuoneiden (126 kpl) vesieristeet uusittu, B-talon lämmönsiirtimen ja patteriventtiilien uusiminen ja verkoston säätö, A-talon hissien saneeraus 1997: Ikkunaremontit eteläpäädyt, A- ja C-talojen lämmönsiirtimet, Ilmastointihormien nuohous, Kylpyhuoneiden (84 kpl) vesieristeet
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana: Julkisivut: Julkisivukorjauksia, K2- ja K3-kerrosten julkisivujen pinnoitus Parvekkeet: Parvekeseinien ja -ovien kunnostus Ikkunat ja ulko-ovet: K1 ikkunarakenteen huolto Katto: Kuntotarkastus Huoneistojen märkätilat: Märkätilojen uusinta linjasaneerauksen yhteydessä Yleiset tilat: Tarkastellaan linjasaneerauksen yhteydessä Lämmitysjärjestelmä: Lämmönsiirtimen ja paljetasaimien uusiminen Vesi- ja viemärijärjestelmä: Uusitaan linjasaneerauksessa Ilmanvaihto: Korjauksia linjasaneerauksen yhteydessä Sähkö- ja tietojärjestelmä: Runkosähköjärjestelmän uusinta linjasaneerauksen yhteydessä
Asunnon kunto
Välttävä
Katon kuvaus
Tasakatto. Huopa.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
7659 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Laitteiden toimivuudesta ei ole tietoa.
Varustus: astianpesukone, liesituuletin / hormi. Liesi: sähköliesi. Työtasot: laminaatti. Seinät: maalattu. Jääkaappi/pakastin: jääkaappi/pakastin. Lattia: muovi.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Seinät: maalattu, tapetti. Lattia: muovi.
Olohuone
Seinät: maalattu, tapetti. Lattia: muovi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Bideesuihku
Varustus: pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto. Seinät: kaakeli. Lattia: laatta.
Taloyhtiössä on:
Kerhohuone
Lisätietoja
Taloyhtiöllä luotollinen tili 200.000 euroa, josta käytetty 186 757,43 euroa (12.10.2021). Helsingin kaupungin ympäristöterveysyksikön päätös (HEL 2017-011002 T 11 02 04): Tupakkalain (549/2016) 79 § mukainen tupakointikielto As Oy Haapaniemenkatu 16:n asuinhuoneistoihin kuuluvilla parvekkeilla. Kansirasitesopimus kaupunginosa 10 kortteli 398 ja 399. Autopaikkarasite Helsingin Merihaka Oy:n kanssa 17.5.1985. Merihaan kiinteistöjä yhdistävä kansirakennelman huolto- ja kunnossapitokustannusten , josta omistajien kesken 17.4.1975 solmittu sopimus. Ylimääräinen yhtiökokous 10.6.2021: Päätettiin palauttaa LVISA hankesuunnittelu hallitukselle uudelleen valmisteltavaksi. Ylimääräinen yhtiökokous 27.1.2021: Päätettiin myöntää hallitukselle valtuutus linjasaneerauksen LVISA hankesuunnittelun ja tarvittavien lisätöiden ja tutkimusten tilaaminen ja näitä varten sopimusten solmiminen ja palkata linjasaneerauksen projektijohtaja sekä valtuudet ottaa enintään 250.000 euron lainan (limiitti) linjasaneerauksen LVISA hankesuunnittelun ja tarvittavien lisätöiden ja tutkimusten sekä projektijohtajan rahoittamiseksi. Varsinainen yhtiökokous 31.8.2020: Päätettiin hallitukselle valtuuden periä tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen vastike sellaisten yllättävien kulujen varalta, joihin talousarviossa ei ole varauduttu.
Palvelut
K-market Merihaka n. 20 m Hakaniemen palvelut n. 600 m
Lastenhoito
Päiväkoti Kaisla n. 100 m
Yhteydet
Metro, bussit ja raitiovaunut n. 600 m

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste