60.188268
24.963177

Hämeentie 58-60, Helsinki, Sörnäinen

Previous

kerrostalo

74.5 m²

Helsinki, Sörnäinen,
Hämeentie 58-60
Mh. 475507.72 €
Vh. 488000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Ei se ihan tavallinen koti Sörnäisistä!

Tässä kauniissa läpitalon kolmiossa neliöt ovat hyvin kohdillaan. Yhtenäinen olohuoneen ja keittiön muodostama oleskelutila, josta suurien ikkunoiden näkymät ovat Hämeentielle päin. Kaupungin sykkeestä voit nauttia avaamalla ranskalaisen parvekkeen tuplaovet. Vuonna 2015 remontoitu kaunis keittiö on käytännöllinen vaaleine pintoineen ja keittiössä on mukavasti säilytystilaa. Huoneiston kaksi mukavan kokoista makuuhuonetta on rauhallisen sisäpihan suuntaan ja toisesta makuuhuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle.Esteetikon silmää hivelee mikrosementoitu kylpyhuone ja luksusta asumiseen tuo ihan oma sauna, johon on asennettu Sawon runsaskivinen ja pehmeälöylyinen kiuas. Erillinen kaunis mikrosementtipintainen wc helpottaa arjen toimintoja.

Taloyhtiö on valmistunut 1986 ja taloyhtiöstä on pidetty hyvää huolta. Korjauksia tehdään ajallaan ja kuntotarkastuksia säännöllisesti. Yhtiöllä on oma tontti ja hissillä pääset suoraan autohalliin.

Myynnissä oleva huoneisto ja taloyhtiö ovat kuin portti kahden erilaisen maailman välissä. Hämeentien puolella on vilkas kaupunkielämä ja tarjolla on runsaasti ravintoloita, ruokakauppoja ja kahviloita. Metro, raitiovaunu sekä bussipysäkit ovat ihan "vieressä". Taloyhtiön sisäpihalla on aidattu luonnonpuistomainen alue, jossa voi omistajan mukaan harrastaa vaikka laatikkoviljelyä tai grillailla ystävien kanssa. Myytävän huoneiston rappukäytävään kuljetaan sisäpihan kautta.

Koti ihan kaupungin sykkeestä ei yleensä pidä sisällään ranskalaista parveketta, lasitettua sisäpihan parveketta eikä omaa saunaa - täällä ne on kaikki. Kuvat ovat hyviä, mutta oikean tunnelman saavutat vasta paikanpäällä!

Kotia esitellään yksityisillä esittelyillä, joten varaathan oman aikasi Marilta.

Lisätiedot ja esittelyvaraukset:

Mari Rautio, LKV, KiAT, Partner
040-1202701
[email protected]

IG: @marirautio.lkv

Onko oman kodin myynti tarjouksen esteenä? Autan Sinua mielelläni myös oman kodin myynnissä. Soita minulle ja jutellaan lisää.Kohdenumero
20112032
Kunta
00500 Helsinki
Alue
Sörnäinen
Huoneet ja tilat
3h+avok+s+lasitettu parveke
Pinta-ala
74.5 m2
Kokonaispinta-ala
74.5 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen huoneistoselitelmä on 3h+k+s. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessa mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros
3 / 5
Rakennusvuosi
1986
Käyttöönottovuosi
1986
Hoitovastike
372.5 € / kk
Rahoitusvastike
74.5 € / kk
Lisätietoja maksuista
Autohallipaikka 61 euroa / kk Iso autohallipaikka 72 euroa / kk. Varasto 28 euroa / kk. Saunamaksu käytettäessä taloyhtiön saunaa 10 euroa / kk. Taloyhtiössä ei peritä erillistä vesivastiketta, hoitovastike sisältää myös vedenkäytöstä aiheutuvat kulut. Käyttösähkön laskutus omalla sopimuksella. Hallituksella valtuudet periä tarvittaessa enintään kaksi (2) ylimääräistä hoitovastiketta. Hallituksella valtuudet tarkistaa pääomavastikkeen tasoa tarpeen vaatiessa. Yhtiöllä 45 000 euron luotollinen tili Nordeassa. Luottoa ei ole käytetty (is.tod. 27.8.2020). Yhtiöjärjestyksen 18§ Korjaus- ja kunnossapitovastuu: Asunto-osakeyhtiölain mukaisesta vastuunjaosta poiketen ja sitä täydentäen osakkaan on pidettävä kunnossa, korjattava ja uusittava huoneistonsa sisäosat seuraavasti. Kts yhtiöjärjestys.
Yhtiö
As. Oy Kinaporinkaari
Energialuokka
E2013 Todistuksen laatimispäivä 15.3.2016 viimeinen voimassaolopäivä 15.3.2026.
Tehdyt remontit
2019 Saunan, kylpyhuoneen ja wc:n pintojen mikrosementoiminen ja kalusteiden uusiminen. Peilikaappien ja viinikaapin asennus. Parkettilattian pintojen maalaus ja lattialistojen uusiminen.
Rakennukseen
tehdyt remontit
Julkisivujen elementti- ja ikkunasaumojen uusimistyöt katujulkisivulla 1996 sekä pihajulkisivulla 1999. 2000 Parvekkeiden kunnostustyöt. 2002 Rakennuksen kuntoarvio 2003 Kylpyhuoneiden yleistarkastus 2004 Vesikaton kunnostustyöt 2005 Kaukolämpökeskuksen uusimistyöt 2006 Ikkunoiden kuntotarkastus 2007 Lämmönsiirrinpaketti uusittiin ja patteritermostaatit vaihdettiin. Takkahormien korjaukset. 2009 Puuikkunoiden, parvekeovien, katujulkisivujen teräsrakenteiden koristeiden ja autohallin teräsliukuoven uusimistyöt. 2012 Rakennuksen kuntoarvio 2013 Pihakannen ja pysäköintihallin kuntotutkimus 2016-2017 Pihakannen ja pysäköintihallin kunnostustyöt. 2019 IV-kanavien nuohoukset 2020 Taloyhtiössä tehdään viemäriverkoston kuvauksia ja sukituskorjauksia 3.kerroksesta alaspäin kaikissa runkolinjoissa.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys yhtiökokoukselle 2020: 2020 Viemärilinjojen tutkimukset, huuhtelut ja korjaukset tehtyjen tutkimusten perusteella. Pihaportin uusiminen. IV-kojeiden uusimiset. 2021 Viemärilinjojen tarvittavat korjaukset tutkimusten perusteella (kustannusarvio on noin 110 000 euroa. Kustannukset maksetaan hoitopuolen ylijäämillä ja kahdella ylimääräisellä vastikkeella, jotka peritään 2020 heinä- ja syyskuussa). Hissien mahdolliset kunnostukset. Parvekkeiden kuntokartoitukset. Kylpyhuoneiden kuntotutkimukset. 2022 Lukituksen uusiminen. 2023 Mahdolliset hissikorjaukset. 2024 Ei merkittäviä korjauksia.
Asunnon kunto
Hyvä , Huoneisto on todella hyvässä kunnossa. Muuttovalmis kaunis koti.
Katon kuvaus
pulpetti. huopa.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
2815 m2
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Vuonna 2015 remontoitu avokeittiö. Integroidut jää/pakastinkaappi ja astianpesukone. Erillinen induktioliesi ja uuni/mikroaaltouuni. Viinikaappi, jossa puna- ja valkoviinien lämpötilojen erillissäätö. Lattia on maalattua parkettia ja seinät maalattu. Keittiön kunto erinomainen.
Varustus: liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone. Työtasot: laminaatti.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Huoneistossa on 2 tilavaa makuuhuonetta, joista toisesta käynti lasitetulle sisäpihan parvekkeelle. Makuuhuoneiden seinät ja lattiat on maalattu 2019 ja tällöin asennettiin myös peilikaapit. Molempien makuuhuoneiden lattia on maalattua parkettia ja seinät maalattua lasikuitutapettia.
Olohuone
Kaunis yhtenäinen olohuoneen ja keittiön muodostama oleskelutila, jonka kruununa on upea kaksi ovinen ranskalainen parveke Hämeentielle. Olohuoneen lattia ja seinät on maalattu 2019. Lattia on valkoiseksi maalattua parkettia ja seinät maalattua lasikuitutapettia.
WC
Lukumäärä: 1.
Erillinen wc on remontoitu 2019, jolloin pinnat mikrosementoitiin ja kalusteet vaihdettiin. Kunto erinomainen.
Varustus: lattiakaivo, peilikaappi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kaunis kylpyhuone on remontoitu 2019 jolloin pinnat pinnoitettiin mikrosementillä ja kalusteet vaihdettiin. Kunto erinomainen.
Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, suihku, peilikaappi. Seinät: muu. Lattia: muu.

Sauna
Oma sauna, jossa lattia laatoitettu ja mikrosementoitu. Luksusta ja pehmeyttä löylyihin tuo runsaskivinen Sawo sähkökiuas. Saunan kunto erinomainen.
Taloyhtiössä on:
Suljetulla sisäpihalla yksityinen, omilla avaimilla mentävä luonnontilassa oleva puutarha esimerkiksi laatikkoviljelyä tai grillausta varten.
Palvelut
Täällä asut palvelujen välittömässä läheisyydessä. Lukemattomia ravintoloita, kauppoja, kahviloita yms ihan kotioven vieressä.
Yhteydet
Metro, raitiovaunu, bussipysäkit välittömässä läheisyydessä.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste