Punavuorenkatu 1, Helsinki, Punavuori

Previous

kerrostalo

192 m²

Helsinki, Punavuori,
Punavuorenkatu 1
Mh. 1 581 423,62 €
Vh. 1 780 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Tasokas koti Jugendtalosta!

Asunto vaativampaankin makuun. Huoneiston tilat on jaettu kahteen osaan omilla sisäänkäynneillä. Asunnossa itsessään on eteinen, parveke, olohuone, kaksi makuuhuonetta, kirjasto, ruokailutila, keittiö, saunaosasto, erillinen wc ja kodinhoitohuone. Lisäksi yksiö, jossa on eteinen, kylpyhuone, avokeittiö, huone ja parvi. Yksiötä voi käyttää esimerkiksi erillisenä työtilana tai vaikka kahden sukupolven majoitusratkaisuna. Väliseinä on rakennettu tarkoituksella siten, että tilat voi myös vaivattomasti yhdistää takaisin yhdeksi avaraksi ja näyttäväksi kokonaisuudeksi. Huoneistot ovat samalla osakesarjalla yhtiöjärjestyksessä.

Keittiö on tämän kodin sydän, joka on upeasti korotettu ruokailutilasta. A la Carte keittiössä runsaasti kaappi- ja laskutilaa. Särmää tuo italialainen musta lattialaatta, kivitasot sekä talon alkuperäiset tiilet. Laadukas ja kestävä tiikkilattia asuintiloissa.

Saunaosastossa on tunnelmaa niin romanttisiin hetkiin kuin isommankin porukan saunailtoihin. Harvia Club Combi kiukaalla saunot höyryominaisuuksilla tai heität kovemmatkin löylyt. Parveke rauhalliselle sisäpihalle. Kodinhoitohuoneesta uloskäynti ns. piian portaaseen.

Yhtiössä on 14 asuntoa. Yhtiöllä on vuokratuloja viime vuodelta 80.744,00 euroa. Edullinen vastike 3,25 €/m²/kk. Julkisivusaneeraus tehty vuonna 2019 sekä perinteinen putkiremontti vuonna 2013.
Punavuoressa huippusijainnilla, Fredan tori, kivijalkaliikkeet, koulut ja päiväkodit sekä kaikki keskustan palvelut kävelyetäisyydellä.

Yksityisnäytöt ja lisätiedot;
Tuula Piiroinen
040 680 7716 / [email protected]

Kohdenumero
20970719
Kunta
00120 Helsinki
Alue
Punavuori
Huoneet ja tilat
4-5h, k, kirj, saunaos., kph, parv
Pinta-ala
192 m2
Kokonaispinta-ala
192 m2
Kerros
3 / 5
Rakennusvuosi
1907
Käyttöönottovuosi
1907
Vapautuminen
3kk/ sop.mukaan
Hoitovastike
624 € / kk
Rahoitusvastike
1056 € / kk
Lisätietoja maksuista
Hallitukselle myönnettiin yksimielisesti valtuudet kerätä tarvittaessa enintään 1kk ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen vaatiessa.
Yhtiö
Asunto Oy Rödbergsgatan 1 - Bostads Ab
Energialuokka
G2013
Tehdyt remontit
Huoneisto on kauttaaltaan ja mittavasti saneerattu vuonna 2007, jolloin on tehty muutoksia myös kantaviin rakenteisin. Vuonna 2017 eroteltu omalla sisäänkäynnillä yksiö, jossa on huone, avokeittiö, kylpyhuone sekä eteinen. Yksiön keittiö asennettu 2017. Ei ole erillisellä omalla osakesarjalla yhtiöjärjestyksessä eli virallisesti kuuluu huoneistoon.
Rakennukseen
tehdyt remontit
Katujulkisivun maalaus 1989. Pihajulkisivun maalaus 1990. Pihakansi ja parvekkeet (pyörä- ja jätesuoja) 2000. Kaukolämpölaitteet ja lämmönsiirrin uusittu 2002. Hissi peruskorjattu 2003. Vesikatto uusittu 2007. Vesikatto maalattu 2009. Putkisaneeraus (perinteisesti) sähkönousut sekä sähköpääkeskus 2013. Julkisivusaneeraus 2019. Ikkunat uusittu 2018-2019.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
04.10.2021 Pidetyn varsinaisen yhtiökokouksen päätöksiä. -Todettiin, että seuraavat kunnostustoimet kohdistuvat ovipuhelinjärjestelmän uusimiseen, linjasulkujen sekä patteritermostaattien uusimiseen. Tuleva lainaosuus tälle huoneistolle noin 11148,39 euroa kertasuorituksena tai lyhentää rahoitusvastikkeella, joka on esitetty laskelmassa. Varsinaisen yhtiökokouksen 16.5.2022 päätöksiä: Päätettiin taloyhtiön lämmitysverkoston saneeraustöiden suorittamisesta. Huoneistojen patteritermostaatit uusitaan, lämmönvaihdin vaihdetaan uuteen sekä huonokuntoiset linjasulkuventtiilit uusitaan kellarissa. Päätettiin lisäksi ovipuhelinjärjestelmän uusimisesta A- ja B-portaassa. Hankkeisiin myönnettiin 99.000 euron lainannostovaltuudet, jotka hankkeen päätyttyä jyvitetään osakkeenomistajille. Oletetut toimenpiteet seuraavien 5 vuoden aikana; Porrashuoneiden ovet Huoneistojen ulko-ovet Lämmönsiirtimen uusiminen (toteutuksessa) Kellarin vesisulkujen uusiminen (toteutuksessa) Patteritermostaatit sekä lämmitysjärjestelmän säätö (toteutuksessa) Ovipuhelinjärjestelmän uusiminen
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
Harjakatto. Pelti.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
753 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
A la Carte keittiö, jossa puutasot akaasia ja musta kivitaso. LG side-by-side jääpalakoneella (vesiliitännällä), liesituuletin (hormi), AEG astianpesukone, AEG pyrolyysiuuni, AEG mikroaaltouuni sekä AEG induktioliesi. Yksiön puolella olevassa keittiössä on valkoiset kaapistot, jääkaappi, 2-levyn induktioliesi, liesituuletin (suodatin) ja mikroaaltouuni grillitoiminnolla. Remontoitu vuonna 2017.
Makuuhuoneet
Päämakuuhuoneessa saarniparketti sekä vaatehuoneessa. Seinät maalattu.
Olohuone
Tilava olohuone, jossa ikkunat Punavuorenkadulle. Olohuoneessa takka. Lattia tiikkilautaa.
WC
Erillinen wc, jossa peili, pesuallas, korkea kaappi ja wc-istuin. Seinät maalattu ja lattia laatoitettu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunaosastolla kaksi suihkua, poreallas, pesuallas, allaskaappi (Svedberg), peili sekä wc. Lattiat laatoitettu, seinät kaakeli, wc:n seinät mosaiikkikaakeli ja lattialämmitys sähköllä. Yksiön puolella kylpyhuone, jossa peili, allaskaapisto, wc-istuin, suihku ja lasitiiliseinä. Lattia luonnonkivilaatta, seinillä mustan erisävyjä kaakeleissa ja lattialämmitys (sähkö).
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuoneessa pyykinpesukoneliitäntä ja tilaa kaapistoille. Kodinhoitohuoneesta kulku C- portaikkoon ns. piian portaaseen.

Sauna
Tilava sauna, jossa lasitiili-ikkuna. Lattia laatoitettu, seinät puupaneeli, kiukaan takana sisustustiiliseinä, lasi-ikkuna ja ovi kylpyhuoneeseen sekä katto puupaneeli. Puulauteet ja sähkökiuas Harvia Club Combi 13,5 kW. "Harvia Club Combi on sähkökiukaan ja höyrystimen yhdistelmä, joka tarjoaa monta eri saunomistapaa, kuten perinteisen saunan, höyryhuoneen, yrttisaunan ja tuoksusaunan. Supertehokas Club Combi -yhdistelmäkiuas on suunniteltu löylyttämään isoakin joukkoa – aamusta iltaan."
Taloyhtiössä on:
Ilmanvaihto: painovoimainen. Yhtiön omistuksessa lisäksi varastoja 3 kpl yhteensä 47 m².
Palvelut
K-Market Albertin Herkku, Alepa Iso Roobertinkatu, Alepa Viiskulma, K-Market Roba. Viiskulman terveysasema. Punavuoren ja Ullanlinnan pienet putiikit, Alko, Apteekki sekä monikulttuuriset ruokaravintolat.
Koulut
Alakoulut: Snellmanin ala-asteen koulu (Punavuorenkatu 8), Cygnaeus lågstadieskola. Yläkoulut: Helsingin normaali lyseo, Högstadieskolan svenska normallyceum. European School of Helsinki (Bulevardi 18) esikoulu, alakoulu, yläkoulu ja lukio. Koulussa on kolme kieliosastoa (suomenkielinen, englanninkielinen ja ranskankielinen).
Lastenhoito
Helsingin kaupunki päiväkoti Rööperi, Helsingfors stad daghemmet Axel, Helsingin kaupunki päiväkoti Haukka, Marias Asyl.
Yhteydet
Raitiovaunut ja bussit.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste