Luuvaniementie 10, Helsinki, Niemenmäki

Previous

kerrostalo

57 m²

Helsinki, Niemenmäki,
Luuvaniementie 10
Mh. 318 000,00 €


Näytä kartallaTwitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Heti vapaa, valoisa ja kaunis muuttovalmis kaksio Niemenmäestä!

Tässä 57m2 kaksiossa on fiksu ja toimiva pohja. Neliöitä on mukavan reippaasti, mutta kaikki neliöt ovat hyvin käytössä ja tila on juuri siellä missä pitääkin. Olohuone on avara ja olohuoneeseen mahtuu sohvaryhmän lisäksi hyvin ruokaryhmä tai etätyöpiste. Kaunis vaaleasävyinen keittiö on remontoitu vuonna 2012 ja on edelleen kaunis katsella, mutta myös hyvin toimiva lasku- ja säilytystilansa ansiosta. Erilliseen keittiöön mahtuu hyvin myös ruokaryhmä. Makuuhuoneessa on kiinteät kaapistot ja lisää säilytystilaa löytyy vaatehuoneesta. Kylpyhuone on remontoitu putkiremontin yhteydessä. Huoneiston vaaleat pinnat ja kaunis parkettilattia antavat kodin sisustajalle hyvän ja raikkaan pohjan sisustaa tästä kodista mieleisensä. Huoneisto sijaitsee ensimmäisessä asuinkerroksessa, mutta ei maan tasalla.

Asunto Oy Luuvaniementie 3-10:ssa on kolme kerrostaloa ja kaksi autotallirakennusta, jotka sijoittuvat kahdelle omalle tontille. Yhtiötä on hoidettu hyvin ja suurimmat asumista haittaavat remontit ovatkin takanapäin mm. perinteinen putkiremontti 2006-2008, hissien peruskorjaus 2012 ja julkisivujen peruskorjaus 2014-2015.

Niemenmäki on rauhallinen ja puistomainen asuinalue, jossa palvelut ovat kuitenkin lähellä. Munkkiniemen ostoskeskukseen kävelet muutamassa minuutissa, Huopalahdentien bussipysäkille on noin 300m ja 10:n ratikkapysäkille Pikku Huopalahteen on noin 800m.

Olet lämpimästi tervetullut esittelyyn. Esittelyt järjestämme yksityisin esittelyin, joten olethan yhteydessä välittäjään.

Mari Rautio LKV
040-1202701 / [email protected]
IG: marirautio.lkv

Kohdenumero
21869225
Kunta
00350 Helsinki
Alue
Niemenmäki
Huoneet ja tilat
2h+k
Pinta-ala
57 m2
Kokonaispinta-ala
57 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros
1 / 7
Rakennusvuosi
1964
Käyttöönottovuosi
1964
Hoitovastike
228 € / kk
Vesimaksu
20
Lisätietoja maksuista
Hallituksella valtuudet periä yksi (1) ylimääräinen hoitovastike kesken talousarviokauden, mikäli kustannustaso muuttuu oleellisesti. Kylpyhuoneremontit: Taloyhtiö vastaa kiinteistön vesikalusteista perustason mukaisesti. Mikäli osakas on kustannuksellaan asennuttanut huoneistoonsa tavanomaisesta poikkeavat varusteet niin korjaus- ja kunnossapitovastuu on osakkaalla itsellään. Kylpyhuonekorjausten ja muiden huoneistoon tehtävien oleellisten remonttien toteutuksesta on aina ilmoitettava / sovittava etukäteen isännöitsijätoimiston kanssa. Taloyhtiö maksaa kylpyhuoneremonteissa vesieristeiden uusimiskustannukset, mikäli edellisestä uusimisesta on yli 10 vuotta.
Yhtiö
Asunto Oy Helsingin Luuvaniementie 3-10
Energialuokka
E2007 Rakennuksen energiatehokkuusluku 183. Todistuksen antamispäivä 24.5.2013. Todistuksen viimeinen voimassaolopäivä 23.5.2023.
Tehdyt remontit
2012 edellinen osakas tehnyt keittiöremontin.
Rakennukseen
tehdyt remontit
2020 Sade- ja jätevesiviemärien kuvaus ja huuhtelu 2019 Koko kiinteistön lukituksen uusiminen 2019 Huoneistojen kerrostaso-ovien uusiminen 2018 E- ja F- talojen ulkoportaiden uusinta 2017 Porrashuoneiden pintojen kunnostus 2016 Hissien ovien, pintojen ja edustojen kunnostus 2014-2015 Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, julkisivujen peruskorjaus (lämpörappaus poislukien parvekejulkisivut) 2012 Hissien peruskorjaus 2012 Patteriventtiilien uusinta ja lämmitysjärjestelmän perussäätö 2010 Paikoitusalueen asfaltointi ja siihen liittyen autonlämmitystolppien uusinta sekä pihavalaistuksen lisääminen. 2009-2010 Julkisivujen terassirappauksien osittaisia uusimisia. 2009 Sadevesiviemärien sukitus 3-talossa 2009 Parvekeseinien osittainen lisäeristys 2006-2008 LVIS-peruskorjaus 2005 Vesikattojen bitumieristeiden uusiminen 2004 Ikkunoiden kuntoarvio 2003 Kolmen asuinkerrostalon ja kahden autotallirakennuksen julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus ja maalaus. 2003 Kiinteistön rakenne-, lvi- ja sähkötekninen kuntoarvio 2002 Kiinteistön vesi- ja viemäriverkoston kuntotutkimus 2001 Porrashuoneiden maalaus (A-, B-, C- ja D-portaat) 1994 Lämmönvaihtimien uusiminen
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
2021: *Keittiöiden allaskaappien tiivistykset tarvittavilta osin. *3-talon käytöstä poistettujen viemärien tulppaaminen *Kuntoarvion päivittäminen sis. latauspaikkaselvityksen Vuonna 2022 ja myöhemmin tehtävät työt täsmentyvät kuntoarvion tulosten perusteella. Hallituksen näkemyksen mukaan lähivuosille ajoittuvat kunnostus- ja korjaustoimet liittyvät: *Sadevesi- ja pohjaviemärien kunnostustarpeen selvittämiseen ja selvitysten ja tarkempien suunnitelmien perusteella tehtäviin korjauksiin. *Latauspaikkojen perustamiseen erillisen tarkemman suunnittelun pohjalta. *Piha-alueiden kunnostukseen mukaan lukien ulkovalaistuksen lisääminen ja grilli- ja/tms. oleskelualueiden perustaminen. *Kuntoarvion perusteella tehtävään yhtiön energiankulutuksen kokonaisarviointiin kestävä kehitys ja energiatuotannon uudet välineet huomioiden. Lisäksi joka vuosi tulevat vuosihuoltokustannukset noin 50000-60000 euroa / vuosi.
Asunnon kunto
Hyvä , Huoneisto on oikein hyvässä ja muuttovalmiissa kunnossa. Seinillä on hieman taulukoukkujen jälkiä.
Katon kuvaus
Tasakatto. Kupari / Huopa.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
6429.1 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Kaunis vaaleapintainen keittiö on remontoitu 2012. varustelu: Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, erillisuuni, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone. Työtaso on puuta ja lattia parkettia. Kaapistojen välitila laattaa ja muuten seinät maalattu.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 1
Makuuhuoneessa seinät maalattu ja lattia parkettia. Kaapistot.
Olohuone
Olohuoneen lattia parkettia ja seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
wc-istuin, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaapisto, lattialämmitys, bidesuihku. Lattia ja seinät laattaa.
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuone / vaatehuone. Vaatehuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle.
Taloyhtiössä on:
Ilmanvaihto: Koneellinen poisto
Lisätietoja
Parveketupakointikielto: Yhtiökokous 8.5.2017 teki päätöksen parveketupakointikiellon hakemisesta. Helsingin ympäristöterveysyksikön päällikkö päätti määrätä tupakkalain (549/2016) 79§:n mukaisen tupakointikiellon Asunto Oy Helsingin Luuvaniementie 3-10:n huoneistoparvekkeille. Päätös on voimassa toistaiseksi. Huoneiston haltija vastaa siitä, että hänen huoneistossaan noudatetaan ympäristöterveysyksikön päällikön antamaa määräystä.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste