Munkkisaarenkatu 12, Helsinki, Munkkisaari

Previous

kerrostalo

27 m²

Helsinki, Munkkisaari,
Munkkisaarenkatu 12
Mh. 233787.69 €
Vh. 235000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Mikä tuhannen taalan sijainti. Kiihkeästi rakenteilla olevan, eteläisen kantakaupungin ehdottomasti jännittävimmän uuden asuin- ja liikealueen, Telakkarannan ja Eiranrannan/Hernesaaren hiekkauimarannan kainalossa on pikkuinen, värikkään historian Munkkisaari. Mitä tarinoita nämä talot voisivatkaan kertoa, jos osaisivat puhua.

Vihdoinkin Helsinki saa oman koko kansan olohuoneensa luonteikkaalle telakka-alueelle, johon tulee uudisasuntojen lisäksi kauppoja, ravintoloita, rantapromenadi - aivan kuin monissa maailman metropoleissa.

Tulevien vuosien aikana rakentuu myös Hernesaaren teollisuusalue uudeksi asuinalueeksi, eli kuin huomaamatta ennen kaupungin laidalla ollut Munkkisaari onkin yht'äkkiä aivan keskellä kaikkea. Miten tätä oikein jaksaa vielä hetken odottaa!

Rakentamistohinoilta rauhassa, sisäpihan suojissa, täydellisen toimiva pikkukoti omaan tai vuokrauskäyttöön.

Julkisivuremontti meneillään, sen arvioitu kustannus tälle huoneistolle n. 17 465 euroa.

Heti vapaa.

Kylläpä onkin täydellinen ajoitus siirtyä nauttimaan merellisestä Etelä-Helsingistä juuri näin kesän korvalla!


Myynti ja esittelyvaraukset:
Johanna Kiminkinen, LKV, Partner
045 693 2900
[email protected]

Kohdenumero
9475359
Kunta
00150 Helsinki
Alue
Munkkisaari
Huoneet ja tilat
1h, avokeittiö, kph (1h yj. muk.)
Pinta-ala
27 m2
Kokonaispinta-ala
27 m2
Kerros
3 / 4
Rakennusvuosi
1938
Käyttöönottovuosi
1938
Hoitovastike
116.1 € / kk
Rahoitusvastike
29.7 € / kk
Vesimaksu
23
Lisätietoja maksuista
Meneillään olevan julkisivurappausten, ikkunoiden ja tuuletusparvekkeiden uusimisen arvioitu kokonaishinta korkeintaan 850 000 euroa = n. 647e/m2. B 41 huoneiston osuus n. 17 465 euroa.
Yhtiö
Asunto Oy Esma
Energialuokka
E2018
Tehdyt remontit
Toimeksiantaja ei ole remontoinut asuntoa, eikä asunut siinä itse.
Rakennukseen
tehdyt remontit
2017 Viemäreiden kuvaus ja huuhtelu 2017 Julkisivun sisäänkäynnin paikkarappaus 2016 Huoneiston A1 (yhtiön omistuksessa) remontointi 2013 Ullakkohuoneistojen vesivahinkokorjaukset 2011 Ajoluiskan korjaukset 2009 Lämmönsiirtimen uusiminen 2008 Lämmitysjärjestelmän kunnostus 2007 A-portaan sisäänkäyntisyvennyksen portin asentaminen 2004 Pihan perusparannus 2004 Pesutupa rakennettu ja koneellistettu B-portaan kellariin 2004 Asuntojen ovet ja kiinteistön lukitukset uusittu 2003 Ullakkoasuntojen rakentamisen yhteydessä uusittu A-talon vesikatetta 2001 B-talon kattohuovan uusinta 1999 Yhtiön huoneiston remontti 1998 Postiluukut uusittu ja asennettu koodilukot 1997 A-talon vesikaton maalaus 1995 Kolmen porrashuoneen ulko-oven uusiminen, ikkunoiden peruskunnostus 1993 Kellarikäytävien maalaus 1989 Porrasmaalaukset 1988 Kaukolämpölaitteiden uusiminen 1984 Talon B kattohuovan uusiminen 1987 Sähkö- ja puhelinverkostojen uusiminen 1983 Putkistosaneeraus
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Meneillään julkisivurappausten, ikkunoiden ja tuuletusparvekkeiden uusiminen. Hallituksella valtuus nostaa urakkaa varten lainaa korkeintaan 850 000 euroa. Kunnossapitotarveselvitys 2020: Linjasaneeraus ja märkätilojen korjaus n. 2025
Asunnon kunto
Tyydyttävä , Erittäin siisti ja muuttokuntoinen koti.
Katon kuvaus
Harjakatto. Pelti + huopa.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
838 m2
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Liesi-uuni-tiskikone-yhdistelmä. Keittiössä myös työtason alle sijoitettu pyykinpesukone (kuuluu kauppaan).
Varustus: liesituuletin, astianpesukone, erillisuuni, liesitaso. Liesi: keraaminen. Työtasot: laminaatti. Seinät: maalattu. Lattia: laatta.
Olohuone
Seinät: maalattu. Lattia: laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Mainio tilaihme, jossa kääntyvä suihkuseinän ansiosta hyvä tila suihkutella. Pyykinpesukone keittiössä.
Varustus: suihkuseinä, wc-istuin, suihku. Seinät: kaakeli. Lattia: laatta.
Lisätietoja
Hernesaaresta tulee vilkas asumisen, matkailun ja vapaa-ajan kaupunginosa. Alueelle rakennetaan pääasiassa kerrostalokoteja 7 500 asukkaalle, ja sinne tulee myös 4 000 työpaikkaa. Yli 400 000 vuosittaista risteilymatkailijaa varten Hernesaareen on rakennettu kolmas risteilylaituri kahden siellä jo olevan laiturin lisäksi. Alueelle suunnitellaan myös 2016 toteutetun yleisen Löyly-saunan seuraksi muitakin matkailu- ja vapaa-ajan palveluita. Vierasvenesatama, vesiurheilukeskus ja rantapuiston uimaranta lähiliikuntapalveluineen tulevat tukemaan alueen kehittymistä vetovoimaiseksi merellisten matkailupalveluiden keskittymäksi. Tulevaisuudessa Hernesaaresta kuljetaan keskustaan raitiovaunulla Telakkakadun ja Bulevardin kautta. Sujuvien kävely- ja pyöräteiden verkosto tulee helpottamaan liikkumista. Alueen nykyiset rakennukset puretaan lukuun ottamatta Fordin tehdasrakennusta, Munkkisaaren teollisuustaloa ja Valtion viljavarastoa. Myös uudemmat Löyly ja Cafe Birgitta jäävät Hernesaareen. Hernesaaren kaavaratkaisu perustuu yhdyskuntarakenteen täydentämiseen ja raideliikenteeseen. Myös jalankulun ja pyöräilyn edellytyksiä parannetaan. Hernesaaren kaavaratkaisu tukeekin kestävän yhdyskuntarakenteen kehittämistä. Hernesaari rakennetaan pääasiassa 2020-luvulla.
Palvelut
Hietalahden rannassa iso S-market, Perämiehenkadulla iso Alepa, kahviloita, ravintoloita, pikkuliikkeitä ja paljon uusia palveluita rakenteilla Telakkarantaan.
Koulut
alueella
Lastenhoito
alueella
Yhteydet
Hyvät, HKL. Myös uusi Telakkakadun/Hernesaaren raitiolinja rakenteilla.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste