Mannerheimintie 73, Helsinki, Meilahti

Previous

kerrostalo

80 m²

Helsinki, Meilahti,
Mannerheimintie 73
Mh. 588000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Onko haaveissasi ylimmän kerroksen parvekkeellinen läpitalon huoneisto hyvästä yhtiöstä? Etsitkö kotia hyvien ulkoilumaastojen läheisyydestä , mutta kuitenkin loistavien kulkuyhteyksien varrelta keskustan läheisyydessä? Onko unelmasi valoisa, avarilla, ylitse kattojen kantavilla näkymillä sekä hyväkuntoinen ja loistavalla pohjaratkaisulla oleva koti?

No ei hätää, tässä se on, ylimmän kahdeksannen kerroksen läpitalon parvekkeellinen koti juuri sinulle!

Huoneistosta upeat näkymät yli kattojen Linnamäelle, yli keskuspuiston ja toiselta puolelta huoneistoa Meilahden suuntaan.

Keskuspuiston upeat ulkoilumahdollisuudet alkavat talon nurkalta, raitiovaunu- sekä bussipysäkit sijaitsevat vieressä ja keskustaan pääset julkisilla kulkuvälineillä kätevästi muutamassa minuutissa.

Asunto Oy Mannerheimintie 73 on hyvä yhtiö, jossa remontteja on tehty säännöllisesti ja lähivuosina ei ole tiedossa merkittäviä saneeraustarpeita. Linjasaneeraus perinteisellä menetelmällä sekä sähkösaneeraus yhtiössä tehtiin vuonna 2005. Taloyhtiön piha on saneerattu vastikään ja on hyvin vehreä ja kaunis istutuksineen ja oleskelualueineen.

Yhtiöllä on omistuksessaan niin asuin- kuin liikehuoneistojakin ja niistä yhtiö saa mukavat vuokratulot. Näin ollen hoitovastike jää hyvinkin maltilliseksi ollen 2,90 euroa/m2/kk.

Tervetuloa tähän hyväkuntoiseen ja loistavapohjaiseen ylimmän kerroksen huoneistoon varaamalla esittelyaikasi välittäjältä Juhani Ketonen 045 1260638 tai [email protected]

Kun oman asuntosi myynti on ajankohtaista, niin teen maksuttoman arvion sekä kilpailukykyisen tarjouksen. Olethan yhteydessä, niin mietitään yhdessä, miten pääsemme parhaaseen lopputulokseen. Juhani Ketonen 045 1260638 tai [email protected]Kohdenumero
9496048
Kunta
00270 Helsinki
Alue
Meilahti
Huoneet ja tilat
3h, k, kph, vh, parveke
Pinta-ala
80 m2
Kokonaispinta-ala
80 m2
Kerros
8 / 8
Rakennusvuosi
1950
Käyttöönottovuosi
1950
Hoitovastike
232 € / kk
Vesimaksu
18
Lisätietoja maksuista
Vuoden 2019 julkisivu-urakan lainavaltuutus oli 90 000 euroa. Osakkailla on mahdollisuus maksaa kertasuorituksena osuutensa lainoista ( hoitolaina 64 000 euroa), jolloin myytävän huoneiston osuus on 21,09 €/m2 ja näin ollen yhteensä 1687,20 euroa. Kyseinen lainaosuus tulee huoneiston lainaosuudeksi ja sitä ei ole myyntivaiheessa vielä jyvitettynä huoneiston lainaosuudeksi yhtiölle.
Yhtiö
Asunto-Oy mannerheimintie 73
Energialuokka
E2007
Rakennukseen
tehdyt remontit
1992 uusittu ikkunat, 1998 uusittu vesikatto, 2000 julkisivut ja parvekkeet peruskorjattu, 2005 putki- ja sähköremontti, 2005 lämmönjakokeskus, 2007 porrashuoneiden maalaus, 2011 hissien modernisointi, 2017 -2018 julkisivun ja parvekkeiden huoltokorjaustyöt sekä pihan perusparannustyöt, 2019 julkisivu-urakka (parvekkeiden teräskaiteiden huoltomaalauksia, ikkunoiden vesipeltien uusimisia, parvekkeiden betonipilareiden kunnostamista, sekä vähäisessä määrin parvekkeiden liittymäkohtien rappauskorjauksia). Tutustu suoritetut perusparannukset tietoihin asiakirjoista, jotka saat välittäjältä.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Lämpöverkoston perussäätö, suunnittelu 2020, kellarin varaston muutossuunnittelu 2020, 2021 - 2025 lämpöverkoston perussäätötyöt ja liikehuoneiston B 25-27 muutostyösuunnittelu. Tutustu yhtiön 5-vuotissuunnitelmaan välittäjältä saatavista asikirjoista.
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
Harjakatto. Tiilikate.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
2993 m2
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Keittiön kaapisto korkeakiiltoinen valkoinen. Integroidut erillisuuni ja mikroaaltouuni
Varustus: liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, erillisuuni, liesitaso. Liesi: induktio. Seinät: maalattu. Lattia: parketti.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Seinät: maalattu. Lattia: parketti.
Olohuone
Tilava ja valoisa olohuone, josta käynti parvekkeelle
Seinät: maalattu. Lattia: parketti.
Palvelut
Ruokakauppa lähellä, Meilahden sairaala, ravintolat, kahvilat, kukkakaupat, kampaamot jne
Koulut
Alueella kouluja
Lastenhoito
Alueella päiväkoteja
Yhteydet
Raitiovaunu- ja bussipysäkit talon kohdalla

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste