Meritullinkatu 3, Helsinki, Kruununhaka

Previous

kerrostalo

134.5 m²

Helsinki, Kruununhaka,
Meritullinkatu 3
Mh. 1 175 089,10 €
Vh. 1 240 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Ylimmän 4.kerroksen arvoasunto paraatipaikalta!

Vuonna 2009 saneerattu asuinkäyttöön, joten pohjaratkaisu on nykyaikainen ja jopa nerokas! Avokeittiö ja tilava olohuone yhdistyvät avarasti. Keittiössä valkoiset kaapistot ja vaaleat tasot, runsaasti kaappi- ja työskentelytilaa. Olohuoneessa kamiinavaraus ja ikkunat länteen.
Kolme makuuhuonetta aamuaurinkoon ja jokaisessa käytännöllisesti vaatekaapistot.
Oma sauna sekä erilliset suihku- ja kodinhoitotilat samassa yhteydessä. Lisäksi kaksi erillistä wc:tä. Hyvin suunniteltu ja käytännöllinen erityisesti lapsiperheelle.

Hissitalo. Talotekniikka asunnossa on uudempaa, koneellinen ilmanvaihto LTO, vesikiertoinen lattialämmitys asuintiloissa ja pesutiloissa lattialämmitys sähköllä.
Huoneistolla on optiona rakennuttaa parveke omakustanteisesti, tarkemmat lisätiedot saatavilla. Yhtiössä julkisivusaneeraus tehty vuonna 2011. Vesi- ja viemäriputkiston ja sähkönousujen uusiminen vuonna 2006-2009.

Sijainti ei tästä enää parane! Kaikki kävelyetäisyydellä; Kruununhaan omat kivijalkaliikkeet ja ravintolat, Kauppatori, Allas Sea Pool, Tervasaaren ulkoilualue, venesatamat, kävelykadut Espa ja Aleksi. Lähikauppakin samassa talossa.

Esittelyt tähän kauniiseen kotiin järjestetään sopimuksen mukaan.
Olethan ripeästi yhteydessä niin sovitaan sopiva aika!

Tuula Piiroinen
040 680 7716
[email protected]

Kohdenumero
21701414
Kunta
00170 Helsinki
Alue
Kruununhaka
Huoneet ja tilat
4h, avok, kph, s, wc
Pinta-ala
134.5 m2
Kokonaispinta-ala
134.5 m2
Kerros
4 / 4
Rakennusvuosi
1869
Käyttöönottovuosi
1869
Vapautuminen
1.8.2021
Hoitovastike
661.5 € / kk
Rahoitusvastike
666.49 € / kk
Lisätietoja maksuista
Erityisvastike/ilmastointivastike 27,00€ /kk. Hallituksella valtuudet periä enintään 2 kk hoitovastike tarvittaessa.
Yhtiö
Fastighets Ab Norra Kajen 4
Energialuokka
F2013 Saatavilla välittäjältä.
Tehdyt remontit
Vaatekomero rakennettu vuonna 2020.
Rakennukseen
tehdyt remontit
Pohjoisranta 2 puoleisen tiiliseinän kunnostussuunnittelu. Viallisten patteriventtiileiden ja termostaattien vaihtotyö. Kaukolämpöpaketin uusiminen. Kameravalvontalaitteiden uusiminen 2020. D-portaan kellarikerroksen kunnostaminen 2018. A-portaan kunnostus/maalaus/konservointi 2017-2018. Uuden A-portaan hissin rakentaminen sekä A-portaan kellarikäytävien kunnostus 2017. Pihasuunnitelman toteutus 2015. D-portaan hissin rakentaminen. Jätehuoneen, pyörä- ja lastenvaunuvaraston rakentaminen 2014. Pohjoisranta 4 päätyseinän kunnostus. Portin avausmekanismi 2013. Portin kunnostus 2012. Julkisivusaneeraus. Valvontakameralaitteisto. Lukitusjärjestelmän muutos Sento. Ilmanvaihdon kunnostus. Huoneisto-ovien vaihto. Valvontakameralaitteisto 2011. Porraskäytävien kunnostus/maalaus 2009-2011. Ullakkovarastokoppien rakentaminen Meritullinkadun ullakolle 2009. Vesikaton maalaus 2008. Kukkoviirin kunnostus 2007. Sähkönousujen- ja antenniverkon uusiminen. Vesi- ja viemäriputkiston uusiminen. Ovipuhelinjärjestelmän uusiminen 2006-2009. Pohjavesi- ja viemärijohtojen uusiminen 2006. Vesikaton uusiminen 2003. Kosteusvaurioremontti 1.kerros (yhtiöjärj. mukaan pohjakerros) 2002. Peruskuntoarvio 2001. Julkisivun osittainen kunnostus/Pohjoisranta. Lämmönvaihdin 1994. Hissit saneerattu 1992. Saatavilla tarkempi korjaushistoria välittäjältä.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS 2021-2025 Yhtiökokous merkitsee hallituksen selvityksen tiedoksi. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään erikseen yhtiökokouksessa. ARVIO TULEVASTA KEHITYKSESTÄ 2021 – 2025 2021 Pohjoisranta 4/Pohjoisranta 2 puoleisen päädyn tiiliseinän, kuilun, piharakennuksen ja Meritullinkatu 3 päädyn kunnostaminen ja rappaus. Ikkunoiden ja ikkunapellitysten kunnon kartoitus ja työn suunnittelu ja kilpailutus. 2021 Välitöntä kunnostusta vaativien ikkunoiden ja ikkunapelitysten ulkopuolinen kunnostus, maalaus. 2022 Muiden kunnostusta vaativien ikkunoiden ja ikkunapelitysten ulkopuolinen kunnostus, maalaus. 2021- 2025 Rännien saattolämmityksen uusiminen. Ilmanvaihtokanavien puhdistus muissa rapuissa, paitsi A ja G (tehty 2019 A12 asunnon tulipalon jälkeen). Katutason ulko-ovien ja ikkunoiden uusiminen. Ajoportin maalaus. Julkisivun valaistus. Ylimääräinen yhtiökokous 4.3.2021. Päätettiin peruskorjaushankkeen toteuttamisesta ja rahoituksesta. Urakka teetetään hallituksen esityksen mukaisesti ja hallitus valtuutetaan tilaamaan työ parhaaksi katsomaltaan urakoitsijalta, Julkisivutyöt Pentti Mähönen Oy:ltä. Hallitus tai isännöitsijä valtuutetaan ottamaan uutta lainaa enintään 350.000,00 euroa 10 vuoden maksuajalla. Huoneistokohtainen rahoitusosuus on enintään 50,53 euroa / vastikeluku (tälle huoneistolle n. 6 265,72 euroa). Se erääntyy maksettavaksi hallituksen myöhemmin päättämänä ajankohtana aikaisintaan lokakuussa. Huoneistokohtaista rahoitusosuutta vastaava rahoitusvastike on ensimmäisen vuoden aikana enintään 0,45 euroa / vastikeluku / kk tai sitä alhaisempi hallituksen päättämä määrä. Rahoitusvastiketta aletaan periä rahoitusosuuden erääntymiskuukautta seuraavan kalenterikuukauden alusta.
Asunnon kunto
Hyvä , Huoneisto on muutettu/saneerattu asuinkäyttöön vuonna 2009. Samaan aikaan D-portaan 2.-4.kerroksen ja B-portaan neljä huoneistoa muutettiin asunnoiksi.
Katon kuvaus
Harjakatto. Pelti.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
2381 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Valkoiset kaapistot, integroidut kodinkoneet, jääkaappi/pakastin, keraaminen liesitaso, kiertoilmauuni, liesituuletin (suodatin) sekä astianpesukone.
Makuuhuoneet
Kolme erikokoista makuuhuonetta, joissa vaatekaapistot. Näkymät sisäpihalle.
Olohuone
Tilava olohuone, johon yhdistyy avokeittiö. Olohuoneessa kamiinavaraus.
WC
Kaksi erillistä wc:tä, toinen saunaosaston yhteydessä. Lattia laatta, seinät kaakeli, lattialämmitys sähköllä, peili- ja allaskaapistot ja wc-istuin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Laatoitetussa kylpyhuoneessa myös erillinen kodinhoitotila, suihku/peseytymistila sekä erillinen wc. Lattialämmitys (sähkö).
Kodinhoitohuone
Kodinhoitotilassa pesukoneliitäntä, pyykinpesukone ja kuivuri, allaskaapisto, pyykkikaappi ja lattialämmitys (sähkö).

Sauna
Saunassa sähkökiuas ja lauteet. Lattia laatta ja seinät/katto paneloitu.
Taloyhtiössä on:
Ilmanvaihto: painovoimainen/ koneellinen. Tässä huoneistossa koneellinen tulo- ja poistoilma LTO. Toimistohuoneistot 7 kpl, 710 m² Työhuoneistot 2 kpl, 25 m² Varasto 1 kpl, 33 m²
Palvelut
Alepa samassa talossa. Kruununhaan kivijalkaliikkeet, ravintolat, K-market Rauhankatu, Allas sea pool, Kauppatori, kaikki keskustan palvelut kävelyetäisyydellä.
Koulut
Alueella.
Lastenhoito
Alueella useita.
Yhteydet
Raitiovaunut, bussit ja metro (Yliopiston asema).

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste