Vähäntuvantie 4, Helsinki, Konala

Previous

kerrostalo

54 m²

Helsinki, Konala,
Vähäntuvantie 4
Mh. 148 827,80 €
Vh. 205 000 €


Näytä kartalla

Seuraava esittelyTwitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Viiden tähden koti *****

- Hyvin siisti, valoisa ja avara päätyhuoneisto, ikkunoita kolmeen suuntaan, seinänaapureita vain yhdellä puolella
- Tilava, lasitettu päätyparveke, ikkunallinen kph
- Esteetön pääsy hissillä parkkipaikkojen puolelta. Yhtiöllä runsaasti parkkipaikkoja ja myös autotalleja.
- Vuonna 2021 valmistunut huippuyhtiön mittava viemäri-, käyttövesiverkosto- ja märkätilaremontti. Linjasaneerauksen yhteydessä rakennusten sähköjärjestelmät uusittiin ja asennettiin uudet antenni- ja
yleiskaapelointijärjestelmät ja yhtiön yleiset tilat uusittiin. Saunaosasto, pesutupa ja huoneistokohtaiset säilytyskomerot vastaavat tasoltaan uudistalon tiloja.
-Heti vapaa.


Sanotaan nyt heti tähän alkuun, että rakastan tämän muutenkin valossa kylpevän päätyhuoneiston ikkunallista kylpyhuonetta ja sen hotellimaisen tyylikästä suihkualuetta – mutta kukapa ei rakastaisi luonnonvaloa ja raikasta ilmaa pesutiloissaan?

Valo ja avaruus tässä asunnossa onkin se juttu. Arjen herkuilla, vaatehuoneella, päätyasunnon mahdollisimman vähillä seinänaapureilla, näkymillä kolmeen suuntaan, esteettömällä pääsyllä hissille ja lähes uudistalotasoisilla, linjasaneerauksen yhteydessä 2021 uusituilla yhteistiloilla, joita ovat mm. modernit huoneistokohtaiset kellarikomerot, pesutupa ja tyylikäs saunaosasto, tämä koti ja taloyhtiö nousee asumismukavuudeltaan ihan toiselle tasolle. Rakennusaikansa ajaton tyyli, isot ikkunat, kauniit, väljät ja vuosien saatossa asettuneet taloyhtiön piha-alueet ja nykyajan vaatimukset kirkkaasti täyttävä – tai paremminkin ylittävä – taloyhtiön infra ja puitteet lienee täydellisin kombinaatio hyvälle asumiselle.

Tämä osa Konalaa on muutenkin säilyttänyt autenttisen tunnelmansa, vaikka kauppakeskus Ristikkoon ei ole kuin alle kilometrin matka. Kehittyvä Konala yllättääkin isosti, sillä Vihdintien varren autokaupat ja teollisuusrakennukset ne vasta hämääviä ovat. Ohiajaja pysähtyy loistavien palvelujen vuoksi, asioi Lidlissä tai kätevässä kauppakeskus Ristikossa, josta löytyy kaikki K-Supermarketista, Postin pakettiautomaattiin, 24-h pesulaan, ravintolaryppääseen, Fitness24Seven-kuntosaliin ja jopa Kiipeilyareenaan ja jatkaa matkaansa, aavistamatta lainkaan, että niiden takaa alkaa väljästi rakennettu pikkukaupunkimainen asuinalue huikeiden, aukeiden ulkoilureittien ympärillä, joka on säilyttänyt pilaamattoman 60-lukulaisen henkensä. Alue kuitenkin kehittyy ja entisille teollisuusrakennusten paikoille uudistalojakin nousee, mutta asuntokanta koostuu enimmäkseen juuri näistä pienkerrostaloista ja omakotitaloista. Talot on rakennettu ihmisen mittakaavaan, ikkunat ovat isoja, asuntojen pohjaratkaisut selkeitä ja avaria.

Uskomatonta on sekin, että täältä omasta idyllisestä kuplastaan silti ajaa käytännössä 15 minuutissa lähes kaikkialle Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Aivan lähellä kehittyy myös varsin kiinnostavalla tavalla muutaman kilometrin päässä oleva Pitäjänmäki, jonka juna-asemasta ja tulevasta Raide-Jokeri-linjasta hyötyä saadaan täällä Konalassa myös.

Nopeasti vapautuva ja kaunis, hyvin hoidetun, peruskorjatun taloyhtiön koti, tilaa ja huoletonta elämisen laatua arvostavalle. Täällä rahalleen saa sellaista vastinetta, mistä tuntuu, että monella muulla alueella voi vain haaveilla.

Tämän asunnon ostaisin.

Soita ja sovi omat käyntiaikasi.

Myynti ja käyntivaraukset:
Johanna Kiminkinen, LKV, Partner
045 693 2900
[email protected]


Kohdenumero
20382814
Kunta
00390 Helsinki
Alue
Konala
Huoneet ja tilat
2h, k, ikkunallinen kph, vh, lasitettu parveke (yj: 2h+k)
Pinta-ala
54 m2
Kokonaispinta-ala
54 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Ei tarkistusmitattu.
Kerros
2 / 4
Rakennusvuosi
1968
Käyttöönottovuosi
1968
Hoitovastike
253.8 € / kk
Rahoitusvastike
270 € / kk
Lisätietoja maksuista
- Autopaikka (kylmä) 6 e/kk, autopaikka 10e/kk, autotalli 36e/46e/kk. - Linjasaneerauksen yhteydessä 2021 on asennettu huoneistokohtaiset vesimittarit. 1.2.2022 alkaen vesilaskutus toteutetaan kulutusperusteisesti 3 kertaa vuodessa ja vesiennakoita ei peritä. Veden hinta, kylmä vesi 3,92€/m3 ja lämmin vesi 9,88€/m3. Huoneiston osakkeiden siirtyessä omistajalta toiselle, ovat osapuolet vastuullisia ilmoittamaan yhtiölle poismuuttopäivän vesimittarilukemat sekä ilmoittamaan laskutusosoitteen. - Hallitus valtuutettiin perimään enintään kahden (2) kuukauden ylimääräinen hoitovastike tai jättää perimättä.
Yhtiö
Asunto Oy Vähäntuvantie 4
Energialuokka
F2013
Tehdyt remontit
Märkätilat uusittu taloyhyiön LVIS-saneerauksen yhteydessä 2021.
Rakennukseen
tehdyt remontit
2020-21** Viemäri-, käyttövesiverkosto- ja märkätilaremontti Linjasaneerauksen yhteydessä rakennusten sähköjärjestelmät uusittiin ja asennettiin uudet antenni- ja yleiskaapelointijärjestelmät. Kiinteistön tiloissa sähköistys uusittiin kauttaaltaan. Asuinhuoneistoissa uusittiin kylpyhuoneen asennukset ja parannettiin keittiön varustelua. 2017** Pihan asfaltointi on uusittu sekä salaoja- sadevesijärjestelmä kunnostettu, sokkelien maalauskunnostus 2015** Kattojen pinnoitus ja turvalaitteiden asennus 2013** Ilmanvaihtokanaviston puhdistus ja ilmamäärien säätö, lämmityksen säätö 2013** Pohjoisen puoleisten ja päätyikkunoiden uusiminen 2012** Lukituksen uusiminen (Abloy Sento) 2010** Asuinparvekkeiden ja puisteluparvekkeiden uusinta 2010** Julkisivujen maalauskunnostus 2006** Jätekatoksen kunnostaminen 2000** Etelänpuoleiset ikkunat ja parvekeovet uusittu 1998** Uusittu kaukolämpölaitteet ja linjaventtiilit Pyydä täydellinen listaus yhtiössä tehdyistä remonteista välittäjältä.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Normaaleja ylläpitomaisia vuosikorjauksia. Yhtiön seuraavan viiden vuoden suunnitellut remontit: 2022 Hissien kuntotutkimus (tehty ja tulevaisuudessa yhtiökokoukselle jää päätettäväksi hissien peruskorjaus tai uusiminen) Pihan viheralueen suunnittelu Selvitys ilmalämpöpumppujen asentamisesta Tupakkapaikan perustaminen 2023 Pihan viheralueen toteutus 2024 Energiatodistus 2025 Hissien peruskorjaus/uusiminen suunnittelu 2026 Hissien peruskorjaus/uusiminen toteutus
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
harjakatto. pelti.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
7720 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Ajatomat, valkoiset kaapistot.
Varustus: liesituuletin, astianpesukone. Liesi: keraaminen. Työtasot: puu. Seinät: kaakeli, maalattu. Jääkaappi/pakastin: jääkaappi/pakastin. Lattia: laminaatti.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 1
Seinät: tapetti. Lattia: laminaatti.
Olohuone
Valoisan päätyhuoneiston olohuoneesta ikkunat kahteen suuntaan. Pääsy tilavalle, lasitetulle kulmaparvekkeelle.
Seinät: maalattu. Lattia: laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Ikkunallinen, uutta vastaavassa kunnossa oleva kph uusittu taloyhtiön linjasaneerauksen yhteydessä 2021. Suihkuseinä rajaa tilavan ja tyylikkään, hotellihuonemaisen suihkualueen. Kph:n levyinen ikkuna, jossa tuuletusikkuna ja kätevä kiinteä laskutaso.
Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto. Seinät: kaakeli. Lattia: laatta.
Taloyhtiössä on:
Ilmavaihtojärjestelmä: koneellinen poisto
Lisätietoja
7 § Huoneiston sisäkorjaukset Osakkeenomistaja on velvollinen omalla kustannuksellaan toimittamaan huoneiston sisäkorjaukset. Yhtiön tulee kuitenkin korjauttaa kaikki rakenteesta johtuvat sisäpuoliset viat sekä ne lämpö-, vesi- ja viemärijohdot, jotka olivat huoneistossa, kun se luovutettiin osakkeenomistajalle, tai jotka yhtiö myöhemmin on huoneistoon laittanut. Osakkeenomistajan on ilmoitettava kunnossapito- ja muutostyöstä etukäteen kirjallisesti hallitukselle tai isännöitsijälle, jos se voi vaikuttaa yhtiön tai toisen osakkeenomistajan vastuulla olevaan kiinteistön, rakennuksen tai huoneiston osaan taikka yhtiön tai toisen osakkeenomistajan osakehuoneiston käyttämiseen. 15 § Osakkaan tekemät muutokset Vastuu talon rakentamisen jälkeen osakkeenomistajien rakentamien huoneistokohtaisten rakennemuutosten kuten parvekelasien, sähköjohtojen, saunan tai vastaavien korjaamisesta, kunnossapidosta ja yhtiölle mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista kuuluu osakkeenomistajille.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste