60.1643
24.928831

Kalevankatu 49, Helsinki, Kamppi

Previous

kerrostalo

34.5 m²

Helsinki, Kamppi,
Kalevankatu 49
Mh. 277 657,07 €
Vh. 308 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Parvekkeellinen kaunis, kodikas ja tehopohjainen muuttovalmis huoneisto Kampista.

Pohjaratkaisu on todella timanttinen ja neliöt on hyödynnetty todella tehokkaasti. Näkymättömin seinin huoneiston voi luonnollisesti jakaa eri toimintoihin. Ruokapöydälle on juuri sopiva paikka valoisassa ikkunanurkkauksessa parvekkeen vieressä, olohuone siinä mukavasti kyljessä kiinni ja alkovi on kuin erillinen makuuhuone hyvän paikkansa ja kokonsa takia. Alkovissa on myös kaapistoja tuoden säilytystilaa mukavasti. Yhtiössä on toteutettu perinteinen linjasaneeraus 2017 ja silloin kylpyhuone uusittiin kokonaan ja keittiöstä uusittiin kaapistot. Parvekkeelle mahtuu hyvin pieni pöytä ja tuolit.

Yhtiössä on parhaillaan käynnissä lisärakentamisen selvittely ja tällä hetkellä yhtiö odottaa asemakaavan muutosasiassa päätöstä, jonka jälkeen yhtiökokous käsittelee asian ja päätetään mitä tehdään. Alustava ajankohta vuonna 2022 riippuen kaupungin aikataulusta.

Kamppi alueena ei esittelyjä kaipaa. Täällä asut kaiken keskellä eli myytävä huoneisto on täydellinen kaupunkikoti sijoitukseen tai omaksi kodiksi.

Esittelyt järjestetään yksityisin esittelyin.

Myynti ja tiedustelut:
Mari Rautio LKV, KiAT, Partner
040-1202701 / [email protected]
IG:marirautio.lkv

Kohdenumero
21587898
Kunta
00180 Helsinki
Alue
Kamppi
Huoneet ja tilat
1h+kk+kph
Pinta-ala
34.5 m2
Kokonaispinta-ala
34.5 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros
1 / 5
Rakennusvuosi
1971
Käyttöönottovuosi
1971
Vapautuminen
1.7.2021
Hoitovastike
186.3 € / kk
Rahoitusvastike
165.6 € / kk
Vesimaksu
20
Lisätietoja maksuista
Vesimaksuennakko 20 euroa / kk / hlö. Huoneistokohtaiset vesimittarit. Vesilaskun tasausmaksu kerran vuodessa. **Autohallivuokra asukkaat 70 euroa / kk. **Autohalliv. seisontap. 45 euroa / kk. **Autoh. ulkop. ap 17-18 150 euroa / kk. **Autoh. ulkop. ap 21-22 150 euroa / kk. **Autohalliv.seisontap. 120 euroa / kk. **Moottoripyöränpaikka 30 euroa / kk. **Hallitus valtuutettu perimään tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike. **Taloyhtiöllä Nordeassa luotollinen limiittitili 5045,64. Limiittiä käytetty 0 euroa (is.tod 27.5.2021) **YJ 14§: Siitä poiketen mitä asunto-osakeyhtiölaissa säädetään yhtiön ja osakkaan välisestä korjaus- ja kunnossapitovastuusta, kuuluu osakkeenomistajan vastata kaikista niistä kustannuksista, jotak aiheutuvat huoneistoon asennetusta parvekelasituksesta sekä huoneiston sisäpuolisista sähkö- ja tiedonsiirtojohdoista.
Yhtiö
Asunto-osakeyhtiö Kalevankatu 49
Energialuokka
G2013 Rakennuksen laskennallinen kokonaisenergiankulutus (E-luku) 258 Todistuksen laatimispäivä 1.12.2014. Todistuksen viimeinen voimassaolopäivä 30.11.2024.
Tehdyt remontit
Linjasaneerauksen yhteydessä 2017 tehty keittiön remontti, jolloin uusittiin kaapistot, asennettiin lisäpistorasioita ja lisättiin valaisimia.
Rakennukseen
tehdyt remontit
2020 Lukituksen uusiminen, iloq-lukitus 2017 Ikkunoiden ja ovien kuntoarvion teettäminen 2017 Talotekniikkaurakan teettäminen: viemäreiden uusinta, käyttövesiputkien uusinta, kylpyhuoneiden saneerauksen, sähkö-, antenni-, sisäpuhelinverkon uusiminen, ovipuhelinjärjestelmän uusinta, lämmitysverkoston tasapainotus ja termostaattiventtiilit, poistoilmakoneiston uusinta sekä porrashuoneiden maalaus. Työn yhteydessä sauna- ja pukuhuonetilat purettiin. 2016 Talotekniikkaurakan suunnittelutyö 2015 Talotekniikkaurakan hankesuunnittelutyö 2010 Piha-aidan rakentaminen 2009 Jätekatoksen rakentaminen 2009 Putkiston kuntotutkimus 2005 Ikkunoiden maalausta 2002 Putkiston kuntotutkimus 2001 Lämmityksen alajakokeskuksen uusinta 1999 Porrashuoneiden maalausta 1998 Vesikaton peltiosien maalaus 1995 Kattohuopien uusiminen 1992 Julkisivun lämpörappaus 1992 Parvekekorjaukset 1989 Pihakannen eristyskorjausta
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys, josta ilmenee seuraavan viiden vuoden kunnossapitotarve. --Pihakannen vesieristyksen kunnon tarkkailu --Salaojien ja sokkeleiden kosteuden tarkkailu --Julkisivun kuntotutkimus tulevaisuudessa --Parvekkeiden kuntotutkimus tulevaisuudessa --Ikkunoiden uusiminen tulevaisuudessa, vuosittain tarkistus ja tarvittavat korjaustyöt --Katon peltiosuuden huoltomaalaustarpeen selvittäminen tulevaisuudessa --Hissien peruskorjaus jakson loppusuoralla --Autohallin valaistus uusittu talotekniikkaurakan yhteydessä 2017. Seinä- ja katto- ja lattiapintojen mahdollinen kunnostus tulevaisuudessa
Asunnon kunto
Hyvä , Muuttovalmis ja hyväpohjainen kaunis pikkukoti.
Katon kuvaus
Tasakatto. Pelti ja huopa.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
1037 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Varustus: liesikupu. Liesi: sähköliesi. Työtasot: laminaatti. Seinät: maalattu, osalaatoitus. Lattia: laminaatti.
Olohuone
Seinät: maalattu. Lattia: laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone uusittu 2017 linjasaneerauksen yhteydessä: wc-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peilikaappi, allaslaatikosto, rättipatteri. Lattia ja seinät laattaa.
Taloyhtiössä on:
Koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä Taloyhtiössä käynnissä ullakko- ja lisärakentamisen selvitys. Tällä hetkellä ullakko- ja lisärakentamisen asemakaavahakemus on edelleen käsittelyssä. Asemakaavan muutoskuvia on muokattu viimeksi kesäkuussa (2020) ja tällä hetkellä odotetaan kaupungin hakemuksen lopullista käsittelyä. Yhtiö odottaa asemakaavan muutosasiassa päätöstä, jonka jälkeen yhtiökokous käsittelee asiaa. Alustava ajankohta vuonna 2022 riippuen kaupungin aikatauluista.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste