Fleminginkatu 21a, Helsinki, Kallio

Previous

kerrostalo

51 m²

Helsinki, Kallio,
Fleminginkatu 21a
Mh. 309 000,00 €


Näytä kartallaTwitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Koti kuin karamelli!

Tässä Kallion kodissa näkyy sisustussuunnittelijan kädenjälki upeana värien sopusointuna, sillä värejä on käytetty rohkeasti. Käytännöllistä ja kaunista! Keittiö ja pinnat on saneerattu vuonna 2018. Keittiössä on kivitasot, kaasuliesi, viinikaappi ja integroidut kodinkoneet. Vaaleaksi maalatut lautalattiat kuuluvat ehdottomasti vuonna 1937 valmistuneeseen asuntoon.
Kylpyhuone on siisti ja tilava, vaikka ei ole lähivuosina remontoitu.

MAALÄMPÖ. Hissitalon 4.kerroksen oma rauha. Loistavat kulkuyhteydet metrolla ja ratikalla. Kalliossa elämä sykkii ison maailman malliin ja lukuisat ravintolat sekä putiikit takaavat viihtyvyyden. Yhtiöllä on kolme liiketilaa ja kaksi asuntoa omistuksessa, eli vuokratulot ovat hyvät ja hoitovastike maltillinen.

Jouluksi uuteen kotiin! Muuttamaan pääset heti kaupanteosta.

Esittelyt ja lisätiedot;
Tuula Piiroinen
040 680 7716 / [email protected]

Kohdenumero
21885206
Kunta
00500 Helsinki
Alue
Kallio
Huoneet ja tilat
1-2h, avok, kph, vh
Pinta-ala
51 m2
Kokonaispinta-ala
51 m2
Kerros
4 / 7
Rakennusvuosi
1937
Käyttöönottovuosi
1937
Hoitovastike
239.7 € / kk
Vesimaksu
22
Lisätietoja maksuista
Hallituksella valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastikkeet ja kartuttaa lainanlyhennysrahastoa enintään hankeosuussuoritusten, lainanlyhennysten ja lainaosuussuoritusten määrällä yhteensä.
Yhtiö
Asunto Oy Flemminginkatu 21a
Energialuokka
C2018
Tehdyt remontit
Huoneistoremontti poislukien märkätilat 2018
Rakennukseen
tehdyt remontit
1974 Putkilinjat 1-8 uusittu 1982 Katto uusittu 1984 ikkunat uusittu 1986 Sähkönousut uusittu 1990 Ovipuhelimet 1998 Hissin kunnostus 2002 Ulko-ovien uusiminen 2009 Ikkunoiden ja parvekeovien huoltomaalaus 2012 Katon maalaus ja saattolämmityskaapeloinnin asennus 2013 Talon lukituksen uusinta 2015 Julkisivun paikka rappaus ja maalaus 2021 Maalämpöhanke (siirrytty maalämpöön 2021)
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Hallituksen korjaustarveselvitys vuosille 2022-2026; Sähkö- ja puhelinnousut: huoneistokohtaisia korjauksia tarvittaessa. Hissit: Kausihuoltoja. 2022 Liikehuoneistojen pintaremontit: LH a36 Asbestipurkutyö, sähkötyöt sekä pintaremontti. Katon huoltokorjauksia. 2022-2023 Kiinteistön kuntoarvio ja PTS. 2023 Putkiston kuntotutkimus linjasaneerausta varten. 2023-2026 Patteriventtiilien vaihto. 2024-2026 Linjasaneeraus, ja sen yhteydessä; porrashuoneet ja huoneistokohtaiset ovien kunnostus. Ilmanvaihtokanavat (hormikartoitus ja osittainen puhdistus 2021). Lukitusjärjestelmät. Tietoverkot, antenni- ym.järj. 2025 Vesikaton uusinta. 7.6.2022 PIDETYN VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSIÄ Lisäksi yhtiökokous evästi hallitusta aloittamaan esiselvitystyön yhtiön mahdollisuuksista seuraavasti: - Selvittää mahdollisuudet Fleminginkatu 21 a - taloyhtiön tontin osan myymistä tai vuokraamista täydennysrakentamista varten. - Selvittää yhtiön omistuksessa olevien vuokrahuoneistojen A l ja/tai C33 myyntiarvoa ja tarvittavia toimenpiteitä lisäämällä myytävät huoneistot yhtiön osakekantaan. - Selvittää yhtiön omistuksessa olevien liikehuoneistojen käyttötarkoituksen muuttamista asuinhuoneistoiksi. - Selvittää yhtiössä mahdollisesti olemassa olevan käyttämättömän rakennusoikeuden myyntiä, ullakkorakentamisen osalta (ullakko muutetaan asuinkäyttöön) ja /tai selvittää voidaanko olemassa olevaan rakennukseen esimerkiksi rakentaa lisäkerroksia. Lisäksi hallitusta ohjeistettiin käymään keskustelua asiasta myös naapuriyhtiön, Fleminginkatu 21 b:n kanssa. - Selvittää yhtiön hissien kunto ja uusimistarve tulevien hankkeiden yhteydessä, sekä selvittämään hankkeeseen saatavissa olevat avustukset. - Selvittää piha-alueen parempaa hyödyntämistä yhtiön asukkaiden virkistyskäyttöön. - Lisäksi keskusteltiin tarpeesta aloittaa keräämään erillistä vastiketta tuleviin korjaushankkeisiin. Evästettiin hallitusta valmistelemaan asiaa seuraavaan yhtiökokoukseen esitettäväksi.
Asunnon kunto
Tyydyttävä , Hyvä/ tyydyttävä
Katon kuvaus
harjakatto. pelti.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: maalämpö.
Tontin koko
1263.5 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Keittiö on remontoitu vuonna 2018. Kaapistot, hyllyt, välitila laatoitettu ja kivitasot. Integroidut kodinkoneet, jääkaappi/pakastin, astianpesukone, viinikaappi, aamiaiskaappi, kiertoilmauuni, mikroaaltouuni, induktio/ kaasuliesi (kaasupullo, ei liittymämaksuja), liesituuletin (suodatin).
Makuuhuoneet
Asunnosta on purettu seinä ja kaksio on nyt yksiönä. Makuuhuone on helppo toteuttaa ruutulasi- tai väliseinällä. Lautalattia ja seinät maalattu.
Olohuone
Olohuoneessa lautalattia ja seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Laattalattia ja seinät osittain laatoitettu. Suihku, peili, pesuallas, pesukoneliitäntä ja wc-istuin.
Taloyhtiössä on:
Ilmanvaihto: painovoimainen.
Palvelut
Fafas, Alepa Helsinginkatu, S-market Vallila, runsaasti ravintoiloita ja kauppoja. Helsingin kaupunki Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus sekä Kalasataman hammashoitola 1,5km, Helsingin Urheilutalo, Mäkelänrinteen Uintikeskus.
Koulut
Alakoulut: Aleksis Kiven peruskoulu 100 m, Kalasataman peruskoulu, Porvoonkadun toimipiste 67 m. Yläkoulut: Aleksis Kiven peruskoulu 100 m, Kalasataman peruskoulu, Porvoonkadun toimipiste 67 m Lukiot: Kallion lukio 500 m
Lastenhoito
Helsingin kaupunki päiväkoti Tapio 113 m, Helsingin kaupunki päiväkoti Franzenia 217 m, Helsingin kaupunki päiväkoti Alppimaja 317 m, Helsingin kaupunki päiväkoti Terhi 584 m.
Yhteydet
Bussit, raitiovaunut ja metro Sörnäinen.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste