Lönnrotinkatu 45, Helsinki, Hietalahti

Previous

kerrostalo

95.75 m²

Helsinki, Hietalahti,
Lönnrotinkatu 45
Mh. 827 000,00 €


Näytä kartallaTwitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

SAUNALLINEN KOTI
************************

Kaunis, kaunis koti Kampin Hietalahdesta. Funkkistalosta kauttaaltaan laadukkaasti juuri remontoitu läpitalon huoneisto. Keittiössä runsaasti kaappitilaa lattiasta katonrajaan sekä integroidut uudet kodinkoneet. Kotikokille on myös reilusti työskentelytilaa kivitasoilla. Avokeittiö, ruokailutila ja olohuone yhdistyvät avarasti. Olohuoneen erkkeristä on osittainen merinäkymä. Kylpyhuone, erillinen wc ja sauna ovat sopivan kompaktit. Kolme erikokoista huonetta sisäpihanäkymin. Asuintiloissa vaaleat lautalattiat.
Hissitalon 2.kerros. Edullinen vastike. Taloyhtiössä on isoimmat remontit tehty. Sopii myös perheasunnoksi pienemmälle perheelle.

Merellinen sijainti ja rauhallinen sijainti, josta ei läpikulkuliikennettä. Alueella on hyvät kävelyreitit rantoja pitkin usean suuntaan. Bulevardin suuntaan tulee vastaan viihtyisä Sinebrychoffin puisto ja sitä ennen Hietalahdentori kauppahalleineen. Kaikki keskustan palvelut kävelyetäisyydellä.

Asunto vapautuu kaupanteosta!

Kohdenumero
21862007
Kunta
00180 Helsinki
Alue
Hietalahti
Huoneet ja tilat
3-4h, avok, kph, s, wc
Pinta-ala
95.75 m2
Kokonaispinta-ala
95.75 m2
Kerros
2 / 7
Rakennusvuosi
1939
Käyttöönottovuosi
1939
Hoitovastike
306.4 € / kk
Vesimaksu
20
Lisätietoja maksuista
Talolaajakaista DNA 10M sisältyy hoitovastikkeeseen. Hallituksella valtuudet periä/jättää perimättä tarvittaessa kaksi ylimääräistä hoitovastiketta.
Yhtiö
Asunto O/Y Oivala
Energialuokka
F2013
Tehdyt remontit
Huoneistossa on tehty laaja remontti. Käyttöönottotarkastus on pidetty 22.11.2022. Valvontakäynneistä on laadittu raportit.
Rakennukseen
tehdyt remontit
2022 Pyörätelineiden hankinta 2020 Jätepisteen uusiminen, Tokset Firesafe 2020 D-porrashuoneen maalaus, Maalausliike Arja Ulmanen 2019 Julkisivujen huoltomaalaus, 1.kerros, Teerisalo maalaa Oy 2019 Liiketilojen ikkunoiden huoltolakkaus Maalausliike Arja Ulmanen 2019 Kellarirampin ulkoportti 2017 Lämmönvaihtimen uusiminen 2017 Yhtiön huoneiston A 1 maalaustyöt 2017 Huoneistojen B 29 ja myymälä sekä B 48 vahinkokorjaukset 2015 Kellaritilojen kunnostus, saunatilan muutos asukastilaksi 2010-2012 Ilmanvaihtohormien uusiminen, tekijä Suomen Hormistokeskus Oy, suunnittelu ja valvonta: Suomen Talokeskus Oy 2012 Kylpyhuoneiden peruskorjaus huoneistot: A 11, A 17, A23, A29 ja A35, Urakoitsija Rakennusliike Blomquist & Hiltunen. 2011 D-portaan ilmanvaihtokoneet kunnostettu ja osa uusittu. Ohjausjärjestelmä korjattu ja osin uusittu, Ilmastointinikkarit Oy. 2010 Huoneistoihin asennettu tuloilmaventtiilit 2009 Rakennuksen kuntoarvio, Suomen talokeskus 2007 saunaosasto ja uusi polkupyörävarasto yhtiön lunastamiin tiloihin 2005 Julkisivut 2005 Katto 2002 Porraskäytävät 2002 Sähkönousut, joiden yhteydessä tietoliikennekaapelointi asuntoihin saakka 2002 Pihakansi 1994-1996 Vesijohdot ja viemäriputket uusittu. Pohjaviemärit uusittu 1990-luvun alussa.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Yhtiökokous tiedote 7.6.2022 Ikkunoiden kunnostus, päätöstä kunnostuksesta ei tehty (5.12.2022). Päätettiin, että toteutussuunnittelu Lönnrotinkadun puoleisista ikkunoista tehdään sekä kunnostus- että uusimisvaihtoehdolla. Muut ikkunat vaihdetaan. Kun urakkakilpailutus on tehty, pidetään ylimääräinen yhtiökokous. Ikkunaremontin kilpailutus on käynnissä. Tarjoukset pyydetty 22.9.2022 mennessä. Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana (2022 - 2026): - pihan kunnostuksen loppuun saattaminen - huoneistojen ikkunoiden kunnostuksen suunnittelu ja toteutus - sähköjen tarkastus - D-portaan hormit - kellarin kantavat palkit - lukostojen uusiminen, exec - kierros - hissikorien saneeraus + tekniikan uusiminen tarpeellisin osin, B - porras - huoneisto-ovien kunnostaminen
Asunnon kunto
Hyvä , Erinomainen.
Katon kuvaus
Harjakatto. Peltikate.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
2028 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Valkoiset kaapistot ja vetolaatikostoja sekä kivitasot. Integroidut Mielen kodinkoneet; mikroaaltouuni, kalusteuuni, astianpesukone, induktioliesi ja jääkaappipakastin. AEG kuivaava pyykinpesukone. Liesituuletin (suodatin).
Makuuhuoneet
Päämakuuhuoneessa on tunnelmallinen tiiliseinä ikkunan puolella. Vaatekaapistot välioven ympärillä. Seinälle korotettu kaapelipistoke tv:lle. Kaksi huonetta, joista toinen on läpikulku huone. Molemmissa on vaatekaapistot. Lautalattia ja seinät maalattu.
Olohuone
Tilava olohuone, jossa matala koroke erkkerille. Lautalattiat ja seinät maalattu.
WC
Seinä-wc, pesuallas ja peili. Hartsipinnoite seinät ja lattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa sadesuihku, suihkuseinä, seinä-wc, peili, kuivauspatteri ja allaskaapisto. Lattia- ja seinäpinnat hartsipinnoite.

Sauna
Puulauteet ja sähkökiuas. Lattia ja seinät hartsipinnoite. Katto paneloitu.
Taloyhtiössä on:
*DNA-liitäntä kaikissa huoneistoissa *Telia-kiinteistöliittymä ja CAT6-ethernet-verkko *Huoneisto D93, kooltaan 80m2 lunastettu yhtiön omistukseen v. 2006. Tilassa sijaitsee polkupyörävarasto ja vuokrattava toimistotila. *Ilmanvaihto: painovoimainen.
Palvelut
Hietalahden S-Market, Alepa (Ruoholahdenkatu), Kauppakeskus Ruoholahti, Hietalahden Kauppahalli, kaikki keskustan palvelut.
Koulut
Taivallahden peruskoulu (luokat 1.–9.), Snellmannin peruskoulu, Jätkäsaaren kansainvälinen koulu (luokat 1.-9.), Deutsche Schule, Ressun peruskoulu.
Lastenhoito
Alueella useita.
Yhteydet
Raitiovaunut, bussit sekä metro Ruoholahti.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste