Honkavaarankuja 1, Espoo, Viherlaakso

Previous

kerrostalo

76.5 m²

Espoo, Viherlaakso,
Honkavaarankuja 1
Mh. 149 000,00 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Tilava ja valoisa koti vehreästä Viherlaaksosta!

Avara eteinen, jossa runsaasti kaappitilaa. Eteisestä aukeaa tila suoraan olohuoneeseen. Tilavat huonekoot. 1.kerroksen asunto, etupihan puolelta ei maantasalla.
Keittiössä vaaleat kaapistot, hyvin lasku- ja kaappitilaa sekä tilava side-by-side jääkaappi/pakastin jääpalakoneella.
Kylpyhuone on tilava ja laatoitettu, jossa on kaapistot sekä suihkukaappi, lisäksi lattialämmitys.
Lasitettu parveke länteen, josta maisemat luontoon.

Yhtiössä on valmistumassa kesän aikana julkisivu- ja kattoremontti, josta kustannus arvio tälle huoneistolle n. 30 090€. Taloyhtiöllä iso oma tontti. Pihalla lasten leikkipaikka ja vehreyttä.
Viherlaakso on rauhallinen asuin-alue, josta Lippajärven uimarantaan vain 200m. Lähikaupat, koulut, päiväkodit ja palvelut lähellä.


Lisätiedot ja yksityisnäytöt;
Tuula Piiroinen
040 680 7716
[email protected]

Kohdenumero
9527990
Kunta
02710 Espoo
Alue
Viherlaakso
Huoneet ja tilat
3h, k, kph, las.parv
Pinta-ala
76.5 m2
Kokonaispinta-ala
76.5 m2
Kerros
1 / 3
Rakennusvuosi
1972
Käyttöönottovuosi
1972
Vapautuminen
2kk/ sop. mukaan
Hoitovastike
330.99 € / kk
Lisätietoja maksuista
Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen. Hoitovastikkeeseen sisältyy taloyhtiölaajakaista DNA Welho 10Mbit/s. Hallituksella valtuus periä yhden tai kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai jättää perimättä.
Yhtiö
Asunto Oy Lippapuisto
Energialuokka
G2013
Rakennukseen
tehdyt remontit
Julkisivusaneeraus: Julkisivut, sokkelit, sisääntulon katokset, vesikatto, (sähkölämmitys kouruihin ja syöksyihin). Portaiden savunpoistoluukut. Yläpohjan lisälämmöneristys. Parvekkeen ovet ja -ikkunat sekä ikkunoiden levyrakenteiset alaosat lämmöneristeineen 2020. Käyttövesijohtojen seurantatutkimus 2019. Ulkovaipan saneeraushankkeen suunnittelu. Leikkialueen kunnostukset. Kellarien käytävien alakattojen villalevyjen uusiminen 2018. Pihavalaistuksen parantaminen 2017. Autopaikkojen sähkölämmityskoteloiden uusiminen. Sadevesi- ja viemärilinjojen ongelmakohtien korjaaminen talo 1 ja 5. Ulkovaipan ja vesikaton saneeraushankkeen hankesuunnittelu. Julkisivut, sokkelit, sisääntulon katokset, vesikatto, (sähkölämmitys kouruihin ja syöksyihin). Portaiden savunpoistoluukut. Yläpohjan lisälämmöneristys. Parvekkeen ovet ja -ikkunat sekä ikkunoiden levyrakenteiset alaosat lämmöneristeineen 2016. Uusi putkiston kuntotutkimus (Inspecta). Julkisivun kuntotutkimus. Peltikattojen kuntotutkimus. Putkiston kuntotutkimuksen yhteydessä tulleiden puutteiden korjaukset. Porrashuoneiden valaisimet uusittu 2015. Loppujen lukostojen uusiminen. Puiden kaataminen piha-alueella 2014. Talo 2 saunan 2 kunnostaminen. Pesulaosaston kunnostaminen ja kuivaimien uusiminen. Kulkuramppien ja liukuturvaritilöiden hankkiminen. Leikkipaikan kunnostus. Lukoston uusinnan suunnittelu ja osatoteutus. Puiden kaatoselvitys/katselmus 2013. IV-kanavien nuohous ja säätö. Kph-korjauksia. Takuukorjattavat parvekkeet keväällä 2012. Käyttövesiverkoston sulku- ja säätöventtiilien uusiminen. Saunan 3 ja 4 remontti. Talonmiehen asunnon kph:n remontti 2011. Talojen 1 ja 5 etupihojen kunnostaminen. Ulko-ovien uusiminen. Liikennemerkit uusittu. Palovaroittimien asennus yleisiin tiloihin. Maxcon parvekkeiden takuukorjaukset hoidettu. Talojen 1, 2 ja 5 pihojen kivetykset tehty ja istutustyö suoritettu. Ulko-ovet uusittu (Alutec Oy). Parvekkeiden seinien lämpökuvaus. Loppujen parvekkeiden kunnostaminen. Leikkipaikkojen kunnostaminen 2010. Kattosiltojen asennus 2009. Parvekkeiden kunnostaminen. Maxcon portaat (G, H, J). LVV-kuntotutkimus 2008. Julkisivujen paneelipintojen kunnostus ja maalaus. Huippuimureiden uusiminen 3/3 2006.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
2020-2021: Lämpöjohtoverkoston seurantatutkimus. Leikkialueiden kunnostukset. Talojen 2 ja 4 tamppaustelineiden ja talojen 4 ja 5 kuivaustelineiden kunnostukset. 2022: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu. 2023: ei toimenpiteitä. 2024: linjasaneeraus. Alajakokeskusten (lämmönvaihtimet) uusimisen suunnittelu ja toteutus, lämmitysjärjestelmän tasapainotus, patteriventtiilien ja termostaattien uusiminen, lämpöverkoston sulku- ja säätöventtiilien uusiminen. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 13.3.2019 päätettiin aloittaa julkisivuremontin korjaustyöt. Hallitus valtuutettiin nostamaan lainaa enintään 3.000.000,00 euroa 25 vuoden laina-ajalla. Lisäksi hallitus valtuutettiin maksamaan julkisivuhankkeen toteutussuunnittelun laina pois nostettavalla urakkalainalla. Urakan lainaosuuksia (100 %) otetaan ensimmäisen kerran vastaan, kun koko urakka on valmis, vastaanotettu ja kaikki kustannukset ovat selvillä. Hallitus valtuutettiin päättämään erillisen pääomavastikkeen perimisen ajankohdasta ja pääomavastikkeen suuruudesta. Tälle huoneistolle kustannus arvio remontista n. 30.090€.
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
Harjakatto. Pelti.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
17790 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Vaaleat kaapistot, side-by-side jääkaappi/pakastin jääpalakoneella, keraaminen liesi, liesituuletin (aktiivihiilisuodatin) astianpesukone sekä tilaa ruokailuryhmälle.
Makuuhuoneet
Kaksi makuuhuonetta.
Olohuone
Tilava olohuone, josta kulku lasitetulle parvekkeelle.
Kylpyhuoneen kuvaus
Laatoitetussa kylpyhuoneessa kaapisto, peili, allaskaapisto, suihkukaappi, pesukoneliitäntä sekä lattialämmitys (sähkö).

Sauna
Saunat taloissa 2 ja 4.
Taloyhtiössä on:
Ilmanvaihto: koneellinen poisto. Taloyhtiössä on DNA Kaapeli-TV sekä Taloyhtiölaajakaista, jonka huoneistokohtainen nopeus on 10Mbit/s. Osakeluetteloa eikä osakekirjoja ole siirretty Maanmittauslaitokselle. Yhtiö vuokraa seuraavia tilojaan varastokäyttöön; mankeli- ja kerhohuoneet sekä talojen 2 ja 4 entiset sauna- ja pesulatilat sekä pukuhuoneet.
Palvelut
Alepa Viherlaakso n. 1,0 km. K-Supermarket Lähderanta n. 1,7 km. S-Market Lähderanta n. 1,8 km.
Koulut
Viherlaakson koulu n. 750 m. Karakallion koulu n. 1,9 km. Rastaalan koulu n. 2,8 km.
Lastenhoito
Viherrannan päiväkoti n. 270 m. Päiväkoti Viidakkorumpu n. 1,0 km. Viherkallion päiväkoti n. 1,3 km.
Yhteydet
Viherlaakson koulu n. 750 m. Karakallion koulu n. 1,9 km. Rastaalan koulu n. 2,8 km.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste