60.238432
24.830137

Muskettitie 9, Espoo, Uusmäki, Lintuvaara

Previous

rivitalo

95 m²

Espoo, Uusmäki, Lintuvaara,
Muskettitie 9
Mh. 244 508,58 €
Vh. 279 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Elämisen helppoutta ja yhden tason tilavuutta tarjoaa 95m2 rivitalokoti Espoon Uusmäestä!

Kotikokin onnellisuus kumpuaa toimivasta ja tilavasta keittiöstä. Tämän huoneiston KVIK-keittiö on remontoitu 2014, jolloin toiminnallisuus varmistettiin riittävällä säilytys- ja laskutilalla. Täällä on mukava järjestää juhlia, koska keittiöön mahtuu hienosti isompikin ruokapöytä. Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa, jolloin yhdessäolo on helppoa. Huoneiston todella runsas ikkunapinta-ala tuo mukavasti luonnonvaloa.
Vuosien varrella huoneistoa on remontoitu perheelle käytännölliseksi. Eteisen vierestä makuuhuone on muutettu kodinhoitotilaksi ja suurehkosta olohuoneesta napsaistiin väliseinällä menetetty makuuhuone takaisin. Suurimman makuuhuoneen yhteyteen on remontoitu hulppean kokoinen vaatehuone. Huoneiston kylpyhuone uusitaan yhtiön toimesta noin kevät / kesä 2022 ja vielä ehdit vaikuttamaan ratkaisuihin ja materiaalivalintoihin. Oma suurehko piha-alue tarjoaa lapsille hyvin leikkitilaa ja terassille mahtuu hienosti sohvaryhmä ja kesäkeittiö.

Yhtiö on teettänyt rakennuksille kuntoarvion 2017 ja kuntoarvion suositusten mukaisesti on edetty korjauksien kanssa. Hyvä taloyhtiö pitää osakkaiden omaisuudesta huolta ja kuntoarvion teettäminen on juuri sitä. Näin tiedetään missä kunnossa rakennukset ovat ja miten kunnosta huolehditaan tulevina vuosina. Seuraavaksi suunnitteilla on autokatoksen uusiminen ja yhtiön kylpyhuoneiden remontointi. Kuntoarvion saat välittäjältä tutustuttavaksi.

Tervetuloa uuteen kotiisi Espoon Uusmäkeen. Uusmäki on osa Lintuvaaraa ja alueella on paljon rintamamiestaloja. Rauhallinen asuinalue ja hyviä ulkoilumahdollisuuksia. Nopeat yhteydet Vihdintielle sekä kehä 1:lle. Kauppakeskus Sello noin viiden minuutin ajomatkan päässä.

Esittelyt järjestetään yksityisin esittelyin, joten olethan yhteydessä välittäjään.

Myynti ja tiedustelut:
Mari Rautio LKV, KiAT, Partner
040-1202701
[email protected]
IG: marirautio.lkv

Kohdenumero
21694786
Kunta
02680 Espoo
Alue
Uusmäki, Lintuvaara
Huoneet ja tilat
4h+k+kh+s+khh+vh
Pinta-ala
95 m2
Kokonaispinta-ala
95 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä on 5h+k+kh+talouskellari. Isännöitsijäntodistuksen mukainen huoneistoselitelmä on 4-5h+k+kh. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros
1 / 1
Rakennusvuosi
1964
Käyttöönottovuosi
1964
Vapautuminen
1-2kk kaupoista / sopimuksen mukaan
Hoitovastike
475 € / kk
Rahoitusvastike
245.5 € / kk
Lisätietoja maksuista
Hallituksella valtuudet kerätä 2 ylimääräistä vastiketta yhtiön tilanteen niin vaatiessa. Yhtiöllä on 20 000 euron limiittitili, josta käytössä 5000 euroa. (is.tod 23.9.2021)
Yhtiö
Asunto Oy Krenatööri
Energialuokka
Ei energiatodistusta.
Tehdyt remontit
2014 keittiö remontoitu kokonaan KVIK-keittiö, 2017 Olohuoneesta erotettu 1 makuuhuone. 2017 Kodinhoitohuone. (viemäröinti ja sähköt tarkastettu) 2010 MH 2 remontoitu jolloin rakennettiin myös vaatehuone. 2011 Terassi uudistettu kokonaan.
Rakennukseen
tehdyt remontit
Isännöitsijäntodistus 23.9.2021: Tilattu kuntoarvio 2017 PTS suunnitelmat 5-10 vuosille kunnossapitoa varten. *Autokatoksen korjaussuunnittelu käynnissä. *Telia asentanut valokuidun taloyhtiöön 2019, joka toimii tällä hetkellä A-ja B-taloissa, C- ja D-taloihin kuitu pitää vielä liittää erikseen D-talon alla olevan telekeskuksen kautta, tämä tapahtuu autokatosremontin yhteydessä. 2021 Sokkelit maalattu, ja käynnissä tiilipintojen korjaus ja pinnoitus (valmistuu noin kesän lopussa 2021). 2021 Jätevesikaivon pumppu uusittu 2020 Viemärien sukitus 2020 Maalämpöpumpun kompressorien vaihto (takuutyönä) ja kiertovesipumpun uusiminen, 2020 Julkisivun räystäslaudat maalattu 2019 Savupiipun korjaus 2019 Pihavalaisimien uusiminen 2019 Kiviainespinnat julkisivussa paikattu ja maalattu 2019 Autokatoksen remontin suunnittelu 2019 Ilmanvaihtohormien puhdistus 2018 Ulko-ovet uusittu 2018 Maalämpöpumpun kompressorin uusiminen 2017 Kuntoarvio 2016 Maalämpö. Samassa yhteydessä sähköpääkeskus. 2014 Ilmanvaihtohormien puhdistus 2013 Salaojat rakennettu. Samassa yhteydessä uusittu pihanpuoleiset varastokopit ja aidat. 2012 Sähkökatkon johdosta vesivaurio saunan pukuhuoneessa, minkä seurauksena lattia jouduttu kuivaamaan ja laatoittamaan. 2012 D14 Mikrobivaurioiden suunnittelu ja korjaus. 2011 Patteriventtiilit uusittu 2010 D-talon kellari desinfioitu homeitiöistä 2010 Kuntotutkimus taloyhtiön kattojen korjaamiseksi 2010 Taloyhtiö teettänyt pohjavesitutkimuksen rakennusten painumisen tarkkailua varten mittalaitteineen. (yhtiön B-talo on painunut asuntojen B7 ja B8 kohdalla. Painuminen on tapahtunut pääosaltaan heti rakennuksen valmistumisen jälkeen). 2010 D-talon porrastasanteen kuivakaivo, josta johdatus autokatoksen alle tehtyyn pumppukaivoon sadevesiviemäröintiä varten. 2009 D-talon kellarivarastot uusittu ja taloyhtiön saunan pesuhuone remontoitu. 2009 Yhtiö tehnyt homeitiötutkimuksen D-talon kellarissa ja huoneistossa D14. 2007 Pannuhuoneen sisäpiippu uusittu lisätöineen 2006 Lämmönjakohuoneista A-ja C-taloihin vievien maanalaisten käyttö- ja lämmitysputkien uusiminen. 2005 Ilmastointikanavien puhdistus 2003 Antenniverkkoon asennettu digitaalivahvistin ja huoneistojen antennirasiat uusittu. 2002 Patteriputkien joustinletkut uusittu 2001 Kosteusvauriokorjauksia (A4, A5, A6, B7) A4, A5 ja A6 kosteusvauriot ovat johtuneet aikaisempien asukkaiden suorittamien remonttien yhteydessä virheellisesti tehdyistä lattiakaivoista ja putkiliitoksista. 1994 Piha-alueiden asfaltointi 1992 Julkisivujen pinnoitus 1990 Käyttö- ja lämmitysputket uusittu 1987 Öljykattila uusittu 1982 Kattohuopa uusittu
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
*Yhtiökokous antanut hallitukselle valtuudet aloittaa märkätilojen saneerauksen suunnittelu. Suunnittelu aloitettu ja oletettu toteutus 2022 kevät-kesä. *Autokatoksen suunnittelu käynnissä ja suunniteltu toteutus 2022 kevät. *Autokatoksen uusimisen yhteydessä uusitaan sähköt ja samalla suunniteltu aurinkopaneelien sijoittamista autokatoksen katolle, lisäksi autojen (sähkö-ja hybridi) latauspistokkeiden valmius asennetaan (vähintään). Näistä molemmista remonteista tarvitaan vielä yhtiökokouksen päätös, joka tarkoitus pitää vielä vuonna 2021. *Huoneistojen huopakaton uusimisesta on keskusteltu hallituksessa, ja suunniteltu uutta kermiä ennen vuotta 2025. Tätä vaihtoehtoa joudutaan tutkimaan ennen kuin päätöksiä voidaan tehdä. Hallitus tai isännöitsijä eivät arvioi kunnossapitotarveselvityksen kustannusvaikutuksia etukäteen. Kustannukset arvioidaan vasta sen yhtiökokouksen alla ja siinä yhtiökokouksessa, jossa osakkaat päättävät kunnossapito- ja korjausurakoihin ryhtymisestä. Tarvittaessa osakas voi ennen tätä arvioituttaa kustannuksia valitsemallaan asiantuntijalla.
Asunnon kunto
Hyvä , Hyvä / tyydyttävä. Osa huoneiston pinnoista ja listoituksista on maalauksen / freesauksen tarpeessa. Kylpyhuone on tyydyttävässä kunnossa. Kph remontoidaan taloyhtiön puolesta noin 2022 kevät/kesä.
Katon kuvaus
harja. huopa.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: maalämpö, muu.
Tontin koko
7541 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Kaunis ja käytännöllinen Kvik-keittiö on remontoitu vuonna 2014. Varustus: jääkaappi/pakastin, induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin hormiin, astianpesukone, taso laminaattia. Seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattiassa lattialämmitys.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 3
MH1: lattia parketti + seinät maalattu + yhdellä seinällä tapetti MH2: lattia parketti + seinät maalattu + makuuhuoneesta käynti todella tilavaan vaatehuoneeseen. MH3: työhuoneen lattia laminaatti + seinät maalattu + kaapisto
Olohuone
Lattia parkettia, seinät maalattu ja 1 seinä tapetoitu.
WC
Lukumäärä: 1.
wc-istuin, allas, bidee-suihku, peili. Lattia ja seinät laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peili, allaskaappi, kaappi sekä taso, kuivausteline x 2, Lattia ja seinät laattaa. Kylpyhuoneet uusitaan taloyhtiön toimesta kevät / kesä 2022. Vielä ehtii hyvin vaikuttamaan uuden kylpyhuoneen materiaalivalintoihin.
Kodinhoitohuone
pesukoneliitäntä, lattiakaivo, pesuallas, kaapistot, pöytätaso, kuivaustelineet, hyllyt, laatikosto jossa silityslauta. Lattia laattaa ja seinät maalattu.

Sauna
Myös taloyhtiössä on sauna.
Seinät: puu. Lattia: laatta.
Taloyhtiössä on:
Antennijärjestelmä: Yhteis/digi, painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä, Telian valokuitu,

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste