Taavilankallio 3, Espoo, Taavinkylä

Previous

paritalo

92.5 m²

Espoo, Taavinkylä,
Taavilankallio 3
Mh. 342 863,87 €
Vh. 348 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Paritalohuoneisto, jonka piha-alue rajoittuu kallioiseen metsä-alueeseen. Tämä on keidas grillauksesta ja pihalla olosta nauttivalle. Pihan tuija-aita antaa hyvin suojaa ja pihalta pääset kätevästi suoraan lenkille tai koiraa ulkoiluttamaan.

Taavinkylä on lapsiystävällinen ja rauhallinen alue, jossa päiväkoti ja koulu ovat lähellä.

Makuhuoneet, kylpyhuone ja sauna ovat yläkerrassa, alakerrassa keittiö, erillis-wc sekä olohuone, josta käynti terassille ja pihalle. Tehokkaasti hyödynnetyt neliöt, pysäköinti perheen kahdelle autolle ja luonnonläheinen viihtyisä alue antavat hyvät puitteet uudelle perheelle muokata tästä itselleen uusi koti.

Velattomaan hintapyyntöön sisältyy huoneistolle 11/2021 konvertoitava 9.696,98 euron lainaosuus maalämpö ja sähköautojen latausinfran hankinnasta.

Varaa aika yksityisesittelyyn!

Osku Rautiainen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Partner
050 913 1292
[email protected]

SOLID HOUSE HELSINKI
SOLID HOUSE ESPOO

Kohdenumero
21179285
Kunta
02180 Espoo
Alue
Taavinkylä
Huoneet ja tilat
4 h, k, kph, s, erillis wc, et, tk, (yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k+s)
Pinta-ala
92.5 m2
Kokonaispinta-ala
92.5 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiön huoneistojen pinta-alatietoja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siten olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Kerros
1-2 / 2
Rakennusvuosi
1990
Käyttöönottovuosi
1990
Vapautuminen
31.10.2021 tai sopimuksen mukaan
Yhtiövastike
357.84 € / kk ( hoitovastike 298.2 € / kk + rahoitusvastike 59.64 € / kk )
Vesimaksu
20
Lisätietoja maksuista
Yhtiössä on käytössä huoneistokohtaiseen mittaukseen perustuva vesilaskutus.
Yhtiö
Asunto Oy Taavinmaja
Energialuokka
C2018
Rakennukseen
tehdyt remontit
2020–2021: Sähköautojen latausinfra 2020: Maalämpö, Viemärin tuuletusputken tiivistäminen kaikissa asunnoissa, Kerhohuoneen katon uusiminen 2019: Peruskuormapumppuasema uusittu, Kiertovesipumppu uusittu, Kattoikkunoiden ympärillä olevien kattopeltien saumat massattu, Parkkipaikkojen puiset kaiteet korvattu teräskaiteilla 2018: G 13 märkätila yhtiön osuus, C 6 märkätila yhtiön osuus, Ulkoisen vesipisteen asennus A1, A 2, D 7, E 10, G 13, H 15, I 17 2017–2018: ikkunat ja ovet uusittu Pihlan tuotteilla sekä lukitus uusittu samalla kertaa 2017: Roskakatos maalattu, H 15 märkätilojen korjaus yhtiön osuus, Ikkunoiden kuntokartoitus, LJH Venttiilin moottorin kiinnikkeet poikki, boxivuoto moottori venttiili uusittu 2016: Havukasvien istutus yläparkkipaikan reunaan, Hiekkalaatikon hiekka vaihdettu, F 12 keittiön vesivahinkokorjaus, D 8 märkätilojen korjaus yhtiön osuus, Roskakatoksen ovi uusittu, Rivipalanvaihdot (harjapellit) ullakollisiin asuntoihin B3, C5, C6, D8, E9, E10, F12, G13 ja G14, Huippuimureiden alapuolisten pellityksien uusiminen 2015: Uusittu 7 pylväsvalaisinta Karlux Talas led 35 W 2014: Poistokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö 2013–2014: Kattojen vauriokorjaukset sekä huoltomaalaus, Kaikki terassiovet uusittu 2013: Piha-alueita ja rakenteita kunnostettu (kerhohuoneen ympäröiminen harkkomuurilla ja kasvien uusiminen, alaparkkipaikkojen reunamuurin uusiminen ja havukasvien istutus) 2011–2014: Asuntojen B 3, D 7, E 9, K 19 ja K 20 lämminvesimittarit uusittu 2011: Ilmanvaihtoputkien asentaminen ullakollisten asuntojen katoille, Ullakollisten asuntojen yläpohjien eristeiden tarkastus ja lisäys tarvittaessa, Tarkastusluukkujen asentaminen ullakkohuoneisiin 2010: Termostaattiventtiilien ja lämpimän kiertoveden venttiilien uusiminen, Yläpohjan tuuletusrakojen verkottaminen 2009: Roskakatoksen maalaaminen, Kuntoarvio, Leikkialueen kunnostus ja keinujen uusiminen 2007: Kylpyhuoneiden kosteuskartoitus paitsi asunnot 5 ja 7 2003: Julkisivujen puuosien maalaus 2001: Julkisivujen elastisten kittisaumojen uusiminen 2000: Kylpyhuoneiden vedeneristeiden uusiminen huoneistoissa, joissa kosteutta ko. tiloissa oli havaittu
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
2021: Yhteisten piha-alueiden ja rakenteiden parannustöitä, Parkkiruutujen maalaus 2022: Yhteisten piha-alueiden ja rakenteiden parannustöitä, Varastojen ovien uusiminen 2023: Yhteisten piha-alueiden ja rakenteiden parannustöitä, Julkisivumaalaus 2024: Yhteisten piha-alueiden ja rakenteiden parannustöitä, Katon kuntokartoitus 2025: Yhteisten piha-alueiden ja rakenteiden parannustöitä
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Katon kuvaus
Taitekatto. Pelti, muovipinnoitettu.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: maalämpö.
Tontin koko
9747 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Varustus: mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin / hormi. Liesi: keraaminen. Työtasot: laminaatti. Seinät: maalattu, tapetti. Jääkaappi/pakastin: jääkaappi/pakastin. Lattia: laminaatti.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 3
Seinät: maalattu, tapetti, lasikuitutapetti. Lattia: parketti, laminaatti.
Olohuone
Seinät: maalattu, tapetti. Lattia: parketti.
WC
Lukumäärä: 1.
Peili
Lattia: laatta. Varustus: bidee-suihku. Seinät: kaakeli.
Kylpyhuoneen kuvaus
Bidee-suihku
Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi. Seinät: kaakeli. Lattia: laatta.

Sauna
Seinät: puu. Lattia: laatta.
Taloyhtiössä on:
Yhtiön luotollisen tilin limiitti on 310.000 euroa (maalämpö- ja latausinfraurakan rahoitus).
Lisätietoja
Yhtiökokous 14.6.2021: Päätettiin kartuttaa lainanlyhennysrahastoa enintään osakkaiden maksamien pääomavastikkeiden lainanlyhennysosuuden ja osakaslyhennysten määrällä. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä/jättää perimättä ylimääräinen enintään kahden kuukauden hoitovastiketta (hoitovastike, ullakkovastike 1 ja ullakkovastike 2) vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Tilikaudella on tehty 223.126,78 euron suuruinen aktivointi maalämpö urakkaan, 48.087,22 euron suuruinen aktivointi sähköautojen latausinfraan. Näihin on haettu ARA: n avustusta. ARA:n tukipäätös on saatu ja huoneiston osuus tuen jälkeisestä kustannuksesta on 9.696,98 euroa. Kustannus konvertoidaan yhtiölainaksi 11/2021. Osakkailla on oikeus tehdä hallinnassaan olevissa tiloissa sellaisia kunnossapito- ja muutostöitä, joista ei aiheudu vahinkoa tai haittaa yhtiölle, naapureille, tai rakennuksille. Osakkaalla on lain mukaan ilmoitusvelvollisuus ennakolta yhtiölle. Ilmoitus tulee tehdä kirjallisena hyvissä ajoin, mielellään vähintään kuukautta ennen aiottua remonttiajankohtaa. Työtä ei saa aloittaa ilman kirjallista lupaa. Yhtiöllä on muutostöiden valvontavelvollisuus- ja oikeus. Muutostöiden ja valvonnan kustannukset ovat osakkaan vastuulla. Voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain mukaan yhtiön on tiedotettava yhtiössä suoritettavista huoneistokorjauksista. Taloyhtiöllä on kiinteistön täysarvovakuutus Keskinäinen vakuutusyhtiö Fenniassa. Taloyhtiössä vakituisesti asuvat henkilöt kuuluvat ryhmätapaturmavakuutuksen piiriin. Vakuutus kattaa vahingot taloyhtiön piha-alueella ja yhteisissä tiloissa vakuutusehtojen mukaisesti. Ylimääräinen yhtiökokous 18.11.2020: Käyttöoikeuspihojen nykyisten rajausten vahvistaminen ja esitys tulevien rajausmuutosten päättämisestä yhtiökokouksessa: Päätettiin polveilevan keskustelun jälkeen yksimielisesti vahvistaa nykyiset käyttöoikeuspihojen rajaukset ja, että tulevista rajausmuutoksista päätetään yhtiökokouksessa.
Palvelut
Lidl Mankkaa n.1,8 km, K-Supermarket Mankkaa n. 2,1 km, Suurpellon palvelut n. 1 km
Koulut
Taavinkylän koulu
Lastenhoito
Taavinkylän lastentalon päiväkoti
Yhteydet
Bussipysäkki n. 400 m

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste