Otakuja 3, Espoo, Otaniemi

Previous

kerrostalo

73 m²

Espoo, Otaniemi ,
Otakuja 3
Mh. 338618.25 €
Vh. 352000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Kansainvälistä ja kehittyvää Otaniemen ja Keilaniemen aluetta on vaikea kehua liikaa. Merellisessä ja luonnonläheisessä ympäristössä - ja silti vain viiden metropysäkin päässä Kamppikeskuksesta - viihtyvät sulassa sovussa Aalto-yliopiston campuksen väki, alueelle keskittyneet huippuperuskoulujen oppilaat ja alueen vakituiset asukkaat.

Kaija ja Heikki Sirenin suunnittelemassa 1956 valmistuneessa yhtiössä, avara ja valoisa kahden makuuhuoneen perheasunto, johon on lisäksi tyylikkäästi toteutettu olohuoneen yhteyteen alkovi vanhempien makuusopeksi. Näin kahdelle lapselle saatiin kätevästi omat huoneet.

Huoneisto sijaitsee 3. krs:n tasalla, mutta portaita noustaan vain kahden kerroksen verran. Taloyhtiön siisti pesutupa ja saunatila sijaitsevat kätevästi juuri tämän porraskäytävän pohjakerroksessa.

Taloyhtiössä toteutettu kaikki suurimmat remontit, kuten perinteisellä tavalla toteutettu LVIS-saneeraus, katto- ja julkisivuremontti. Taloyhtiön yleisten alueiden maisemointi on on suunniteltu toteutettavaksi vuoden 2020 aikana.

Elämänlaatua ja parasta vastinetta rahalle 15 min. matkan päässä Helsingin keskustasta.

Myynti ja käyntivaraukset:
Johanna Kiminkinen, LKV, Partner
045 693 2900
[email protected]

Kohdenumero
9411277
Kunta
02150 Espoo
Alue
Otaniemi
Huoneet ja tilat
3h+k
Pinta-ala
73 m2
Kokonaispinta-ala
73 m2
Kerros
3 / 5
Rakennusvuosi
1956
Käyttöönottovuosi
1956
Vapautuminen
n. 1 kk / sop.muk.
Hoitovastike
261.44 € / kk
Rahoitusvastike
123.84 € / kk
Yhtiö
Asunto-Osakeyhtiö Otalaakso
Energialuokka
E2013
Tehdyt remontit
Keittiö uusittu 2007, pintaremonttia tehty vuosien varrella, märkätilat ja sähköt uusittu putkisaneerauksen yhteydessä 2005-2006.
Rakennukseen
tehdyt remontit
2016: Vesikaton (konesaumattu peltikate) pinnoitus. 2014: Pesulakoneiden uusiminen. 2013: Lämmitysverkon perussäätö ulkovaipan peruskorjauksen jälkeen, leikkipaikkavälineiden uusimista. 2012: Hulevesiviemärin peruskorjaus, yhteishanke. 2011-12 Julkisivujen / rakennuksen ulkovaipan peruskorjaus (rak. lupa 2010-520), joka toteutettiin yhteishankkeena naapuri Asunto Oy Otanotkon kanssa. 2011: IV-kanavien puhdistus ulkovaippaurakan lopussa. 2009-10: Julkisivujen / rakennuksen ulkovaipan peruskorjauksen suunnittelu. 2005-06: Laajennettu putkisaneeraus (mm. talon LVIS ja tele + TV-verkot uusittu, kylpyhuoneet peruskorjattu, rakennettiin uusi asuinhuoneisto B15a sekä uusi jätekatos). 2001-02: D-portaan VE-2-putkilinjan saneeraus. 1999: Lukitusten uudelleensarjoitus (Abloy Exec). 1998: Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen (kadunpuoli). 1996: Pihakäytävien asfaltointi. 1995: Kuntoarvio.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
2020: Piha-alueiden hoito ja kunnostaminen, palovaroittimien uusiminen. 2021: A/C - sisäänkäyntisivun salaojitus ja kattovesien viemäröinti yhteishankkeena viimeistään As. Oy Otanotkon (naapuri) putkiremontin jälkeen. 2022: IV-kanavien nuohous.
Asunnon kunto
Tyydyttävä , Kauniisti ja siististi pidetty, muuttokuntoinen koti.
Katon kuvaus
pulpettikatto. pelti.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
6730 m2
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Kaunis olohuoneen yhteydessä oleva avokeittiö, jossa hyvin työskentelytilaa.
Varustus: liesikupu, astianpesukone, erillisuuni, liesitaso. Liesi: keraaminen. Työtasot: puu. Seinät: kaakeli, maalattu. Lattia: laatta.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Kaksi makuuhuonetta ja tyylikkäästi toteutettu makuualkovi olohuoneessa.
Seinät: maalattu. Lattia: parketti.
Olohuone
Seinät: maalattu. Lattia: parketti.

Sauna
Taloyhtiön sauna sijaitsee samassa A-portaassa.
Taloyhtiössä on:
Talopesula ja sauna samassa B-portaassa.
Palvelut
Erinomaisen hyvin varustellussa Otaniemen uudessa A Bloc-ostoskeskuksessa mm. apteekki, Esport Aalto-kuntokeskus, Alko, kaksi ruokakauppaa, R-kioski, kahviloita ja ravintoloita. Tapiolassa, yhden metropysäkin päässä, uudistetussa Ainoa-ostoskeskuksessa mm. Stockmann, Akateeminen kirjakauppa, runsaasti erikoisliikkeitä, ravintoloita ja kahviloita. Tapiolassa myös erinomainen kulttuuritarjonta, mm. Espoon Teatteri, Tapiolan kulttuurikeskus ja iki-ihana elokuvateatteriklassikko, Kino Tapiola, laadukkaine ohjelmistoineen.
Koulut
Useita kouluja, mm. Kivimiehen alakoulu vastapäätä, Otaniemen tasokas yleislukio, matematiikka- ja luonnontiedelukio sekä teatteri- ja medialinja, kuuden korkeakoulun Aalto-yliopisto; Insinööritieteiden korkeakoulu; Kauppakorkeakoulu, Kemian tekniikan korkeakoulu, Perustieteiden korkeakoulu, Sähkötekniikan korkeakoulu, Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu
Lastenhoito
useita, mm. Otaniemen päiväkoti, Lastentalo Onnimanni, Touhula Innopoli International Daycare, Päiväkoti Petunia.
Yhteydet
Huikean hyvät yhteydet kaikkiin suuntiin sekä julkisilla että omalla autolla. Länsimetro toi Otaniemen viiden pysäkin päähän Kamppikeskuksesta ja yhden kulkuvälineen päähän Itä-Helsingistä ja Kivenlahdesta asti. Rakenteilla oleva Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen väliä liikennöivä pikaraitiolinja, Raidejokeri, parantaa kulkuyhteyksiä entisestään. Länsiväylä ja Kehä-1 muutaman minuutin päässä.

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste