Kuutamokatu 8, Espoo, Olari - Kuitinmäki

Previous

kerrostalo

57 m²

Espoo, Olari - Kuitinmäki,
Kuutamokatu 8
Mh. 171 795,33 €
Vh. 174 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Aijaijai, miten harvinaisen kivasti viime vuonna kauttaaltaan saneerattu ylimmän kerroksen asunto - kuntokin vielä ihan uutta vastaava.

Tekisi lisäksi mieli sanoa, että kolmio kaksion hinnalla, koska siltä se tosiaan tuntuu. Ikkunallinen vaatehuone toimittaa nimittäin tarvittaessa myös kompaktin työhuoneen, vauvansopen tai harrastustilan virkaa. Päätä itse.

Raikas ja tyylikäs on ilme muuallakin. Kauttaaltaan saneerattu, avara ja ilmava pienkerrostalon ylimmän kerroksen asunto antaa neliöitään suuremman vaikutelman ja tilava, lasitettu länsiparveke vastaa sekin lisähuonetta kesäaikaan.

Pähkinänkuoressa voidaan sanoa, että oikealla Keskuspuiston huippu ulkoilumaastot, oli lajisi sitten hiihto, maastopyöräily tai lenkkeily, vasemmalla Kuitinmäen voimakkaasti kehittyvän keskustan päivittäispalvelut ja 1,5 km päässä, Matinkylän Isossa Omenassa Länsimetro ja koko Etelä-Espoon parhaat kaupalliset-, viihde-, terveys- ja viranomaispalvelut. Alueen iloksi valmistui tänä vuonna myös Matinkylän uusi uimahalli ja kesällä polkaistaan tietenkin uimaan uimarannalle.

Huolettomasti heti vapaa sisäänmuutettavaksi sille, joka ehtii ensin.

Soita ja sovi oma käyntisi!


Myynti ja käyntivaraukset:
Johanna Kiminkinen, LKV, Partner
045 693 2900
[email protected]

Kohdenumero
21550951
Kunta
02210 Espoo
Alue
Olari - Kuitinmäki
Huoneet ja tilat
2h, k, vh, kph, lasitettu parveke (yj:n muk 2h, k, kph, vh, p)
Pinta-ala
57 m2
Kokonaispinta-ala
57 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Ei tarkistusmitattu.
Kerros
3 / 3
Rakennusvuosi
1974
Käyttöönottovuosi
1974
Hoitovastike
245.1 € / kk
Rahoitusvastike
41.04 € / kk
Lisätietoja maksuista
Sähköauton latauspaikka 40 e/kk, sähkönlatausmaksu 30 e/kk.
Yhtiö
Asunto Oy Ilmalax
Energialuokka
F2013
Tehdyt remontit
Huoneisto saneerattu kauttaaltaan märkätiloja myöten edellisen omistajan toimesta vuonna 2021. - Keittiöremontti: Keittiön täysi remontointi. kodinkoneiden, sekä vesikalusteiden uusiminen. - Kylpyhuoneremontti: Kylpyhuone saneerattu kokonaisuudessaan. - Lattioiden kunnostus: Muovimaton pesu, askelvaimennuksen ja laminaatin asennus. - Seinien muutos: Seinien ylitasoitus ja maalaus. - Sähkötyö: Keittiöremontin yhteydessä tehtävät pienet muutostyöt. Huoneiston sähkökalusteiden uusiminen.
Rakennukseen
tehdyt remontit
*Pihan parantaminen 2018 *Pihakasvien uudistus 2019 *Paikoitusalueen kunnostus 2021 *Maanpinnan alapuolisten sokkelien vedeneristys 2001 *Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen (puu-alumiini) 2001 *Parvekkeiden lasittaminen (lasit ovat taloyhtiön vastuulla) 2001 *Julkisivujen elastisten saumojen uusiminen 2001 *Porrashuoneiden pääulko-ovien uusiminen sähköisesti avautuviksi 2017 *Parvekelasien huoltokunnostus 2020 *Vesikatteiden pinnoitus 2021 *Lukituksen uusiminen (Abloy Sento) 2014 *DE-talon saunaosaston peruskorjaus 2015 *Lämmönvaihtimen uusiminen 2005 *A-, BC-, DE ja FG-talojen kylmäkellarien kylmälaitteiden uusiminen 2016 *Jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu 2017 *Ilmanvaihtokojeiden uusiminen, 7 kpl 2018 *Huoneistokohtaisen DNA10 -laajakaistayhteyden hankkiminen 2018 *Hybridisähköautojen latausmahdollisuus 4 kpl 2018 * Porrashuoneiden ja kellaritilojen valaistuksen uusiminen (liiketunn.) 2019 *Paikoitusalueen oman sähkömittarin hankkiminen 2019 * Antenniverkon tarkastus ja kunnostus 2019 *10-vuoden energiatodistuksen laatiminen (uuden lain mukainen) 2015 Täydellinen listaus tehdyistä kuntotutkimuksista ja erityisselvityksistä kuten tehdyistä remonteista saatavilla välittäjältä.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
Kunnossapidon periaateohjelman merkittävimmät työt vuodelle 2022 * Vesi-, viemäri- ja lämmitysjärjestelmien kuntotutkimus * Pihaviemäreissä havaittujen juurien poisto * Väestönsuojan kunnostus * Putkistosaneeraushankkeen suunnittelu (aloitus) Kannustetaan osakkaita kylpyhuoneiden omatoimiseen kunnostukseen * Vesikatteiden kuntotarkastus Vuosille 2023-26: *Patteriventtiilien uusimisen suunnittelu *Patteriventtiilien uusiminen *Energiatodistusten uusiminen, 5 kpl *Lämmönvaihtimen uusiminen *Jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu *Vesi- ja viemärijärjestelmien uusi kuntotutkimus (tarvittaessa) *Viemärijohtojen uusimisen/kunnostamisen suunnittelu (jatkuu) *Viemärijohtojen uusiminen tai kunnostus (sukitus) *Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö *Ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto *Julkisivujen elastisten saumojen uusiminen Vuosille 2027-31: *Lämmitysjärjestelmien kuntotutkimus *Parvekelasien huoltaminen *Vesikattojen ilmanvaihdon puhdistusluukkujen uusiminen *Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö
Asunnon kunto
Hyvä , Kunto uutta vastaava.
Katon kuvaus
tasakatto. huopakate.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
4282 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Moderni ja tyylikkään virtaviivainen keittiö uusittu huoneiston kokonaissaneerauksen yhteydessä 03-04/2021.
Varustus: astianpesukone, irralliset kaapistot, liesituuletin / suodatin. Liesi: induktio. Työtasot: muu. Seinät: maalattu. Jääkaappi/pakastin: jääkaappi/pakastin. Lattia: laminaatti.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 1
Seinät: maalattu. Lattia: laminaatti.
Olohuone
Seinät: maalattu. Lattia: laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Todella tilava ja raikas kph uusittu huoneiston kokonaissaneerauksen yhteydessä 03-04/2021. Huoneiston putket uusittu saneerauksen yhteydessä nousulinjaan asti.
Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto. Seinät: kaakeli. Lattia: laatta.
Taloyhtiössä on:
Lastenvaunuvarasto 2 kpl. Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen tulo/poisto. Talo F-G: Urheiluvälinevarasto 37,0 m², varasto 24,0 m², askarteluhuone 12,5 m², jäähdytetty talouskellari 15,0 m², kuivaushuone 18,5 m², talon varasto 20,5 m², tekniset tilat ja väestönsuoja 60,0 m².
Lisätietoja
Vastuu huoneistokohtaisten saunojen korjaamisesta ja kunnossapidosta kuuluu osakkeenomistajalle. Yhtiön rakennuksen ja muiden tilojen kunnossapitovastuu jakautuu osakkeenomistajien ja yhtiön kesken muilta osin voimassa olevan asuntoosakeyhtiölain mukaisesti. Osakkeenomistajalla on oikeus tehdä kunnossapito- ja muutostöitä tiloissa, joihin hänen osakkeensa tuottavat hallintaoikeuden. Osakkeenomistajan on ilmoitettava kunnossapito- ja muutostyöstä etukäteen kirjallisesti hallitukselle tai isännöitsijälle, jos se voi vaikuttaa yhtiön tai toisen osakkeenomistajan vastuulla olevaan kiinteistön, rakennuksen tai huoneiston osaan taikka yhtiön tai toisen osakkeenomistajan osakehuoneiston käyttämiseen. Vastuu suoritettavasta kunnossapito- tai muutostyöstä ja sen laadusta on osakkeenomistajalla. Osakkeenomistajan on käytettävä työn laajuuden ja tason edellyttämää riittävän pätevää henkilöstöä. Sähkö- ja putkitöitä saavat tehdä ainoastaan alalle valtuutetut urakoitsijat. Sähkötarvikkeina saa käyttää vain sähköturvallisuusmääräykset täyttäviä tuotteita sekä vesi- ja viemäritarvikkeina saa käyttää vain tyyppihyväksyttyjä tuotteita.
Palvelut
Kehittyvässä Kuitinmäen keskustassa n. 300 m päässä lähin ruokakauppa iso, vasta uusittu ja hyvin varusteltu S-market, Postin palvelupiste R-kioskilla, apteekki, ravintoloita ja muita päivittäispalveluita. 24h Prisma n. 1km päässä ja Etelä-Espoon kattavin palvelukeskittymä, Matinkylän Iso Omena n. 1,5 km päässä. Hyvin varusteltu K-Supermarket Suurpelto n. 2 km.
Koulut
mm. Olarin koulu, Päivänkehrän koulu, Kuitinmäen koulu
Lastenhoito
useita alueella
Yhteydet
Hyvät bussiyhteydet. Länsimetron lähin pysäkki n. 1,5 km Isossa Omenassa. Helppo pääsy autolla Länsiväylälle ja Kehille.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste