Ilmakuja 1, Espoo, Olari - Kuitinmäki

Previous

kerrostalo

76.5 m²

Espoo, Olari - Kuitinmäki,
Ilmakuja 1
Mh. 259 000,00 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Kyllä 80-luvulla osattiin tehdä muutakin, kuin hyvää musiikkia - hyviä asuntoja, joissa kunnon keittiö, kunnon kylpyhuone ja hyvän kokoiset makuuhuoneet. Tämän kun vielä yhdistää priimakuntoisiin, tyylikkäisiin ja laadukkaisiin tämän päivän materiaaleihin ja varusteisiin, niin rahalleen alkaa vaativakin saada varsin loistavaa ja perusteltua vastinetta.

Parveketta ei virallisiin asuinneliöihin lasketa, mutta kadun puolelta toisen kerroksen tasalla oleva tilava, lasitettu parveke vastaa mahtavasti yhtä lisähuonetta pitkälle syksyyn asentamalla sinne lämpölampun. Tilaa on ihan kunnon ruokaryhmällekin ja mikäs sen ihanampaa, koska onhan ulkona syöminen ja aamukahvit auringossa pitkän talven jälkeen ihan parasta.

Pihan puolen esteetön käynti porraskäytävään ilahduttaa helppoudellaan ja sitä arvostavat varmasti myös iäkkäät sukulaiset. Suojaisalla ja vehreällä korttelipihalla sijaitsee lasten turvallinen ja viihtyisä leikkialue ja lapsiperheen iloksi myös koulut ja päiväkodit ovat lähellä - Kuitinmäen koulu käytännössä tien toisella puolella.

Suomalaisen arkeen voi parhaimmillaan kuulua myös sellainenkin luksus, että hiihto- ja ulkoilureitit alkavat melkein kotiovelta ja niin on tässäkin tapauksessa. Keskuspuiston rauhaan pujahtaa kesät, talvet lyhyen kävelymatkan päästä ja siellä ei kuntoilumaastot lopu ihan heti kesken.

Espoon yhdeksi merkittävimmäksi asuinkeskittymäksi muodostuneen Suur-Matinkylän ja Länsimetron vaikutusalueella voi luottaa siihen, että palvelut sen kun paranee ja asuntojen kysyntä jatkuu. Vielä lähempääkin löytyy hyvät peruspalvelut Kuitinmäen kehittyvästä keskustasta ja ympäri vuorokauden auki olevaan Olarin Prismaan tullaan kauempaakin. Sinä kävelet sinne kätevästi vain 10 minuuttia.

Auto ei näillä kulmilla ole muutenkaan välttämätön, sillä julkiset yhteydet ovat hyvät ja metrollekin polkaisee vaikka kaupunkipyörällä. Lähin asema löytyy käytännössä tien toiselta puolelta. https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kadut_ja_liikenne/Kavely_ja_pyoraily/Kaupunkipyorat.

Heti vapaa sisäänmuutettavaksi - vasta saneeratussa asunnossa ei remonttiin tarvitse itse ryhtyä.

Soita ja sovi oma esittelyaikasi!
Myynti ja käyntivaraukset:
Johanna Kiminkinen, LKV, Partner
045 693 2900
[email protected]

Kohdenumero
21444191
Kunta
02210 Espoo
Alue
Olari - Kuitinmäki
Huoneet ja tilat
3h, k, kph, lasitettu parveke
Pinta-ala
76.5 m2
Kokonaispinta-ala
76.5 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Ei tarkistusmitattu.
Kerros
1 / 3
Rakennusvuosi
1981
Käyttöönottovuosi
1981
Hoitovastike
351.9 € / kk
Rahoitusvastike
104 € / kk
Vesimaksu
17
Lisätietoja maksuista
Hallitus on valtuutettu keräämään tai olla keräämättä 1-2 ylimääräistä hoitovastiketta yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa.
Yhtiö
Asunto Oy Auringonkehrä
Energialuokka
D2007
Tehdyt remontit
Toimeksiantaja on tehnyt täydellisen saneerauksen huoneistoon 2021, lukuunottamatta kylpyhuonetta, joka on uusittu taloyhtiön toimesta 2019. (ks. toimintakertomus s. 7) Kylpyhuoneen osalta tehtiin nyt ehostus ja kalusteiden uusintaa.
Rakennukseen
tehdyt remontit
2019 > jatkuu 2020* Parvekeurakka (Concrete Oy) kesken/jatkuu (urakka alkanut 2018) 2019* Sadevesikaivojen tyhjennys ja pesu 2019* Parvekelasituksen asentaminen (Lumon Suomi Oy) 2019* Talon julkisivujen ikkunoiden ulkotiivistyksen uusiminen 2019* Koko talon julkisivujen elementtisaumauksien uusiminen 2019* Patteriventtiilien esisäätöarvojen tarkastus ja säätö 2019* Yksittäisiä käyttövesisulkuja uusittu 2019* Asunnon B10 kylpyhuonesaneeraus 2019* Vesikaton huoltokorjaukset 2018* Palovaroittimien uusinta (yleiset tilat) 2017* Liiketilan kerhohuoneen iv-koneiden uusiminen 2017* Käyttövesi linjasulku- patteriventtiilien uusinta 2015* Porrashuoneiden valaistuksen uusiminen 2012* Liikehuoneiston saneeraus 2011* Lämmönsiirtimen uusiminen ja lämmönjakohuoneen saneeraus 2010* Kuntoarvio/Conditio Oy 2009* Ilmastoinnin puhdistus- ja säätötyöt 2007* Jätekatoksen uusiminen 2006* Salaojitus ja parvekkeiden vesieristys, piha-alueen laatoitus 2005* Kylpyhuoneiden (5 kpl) kunnostus 2004* Kylpyhuoneiden (5 kpl) kunnostus 2004* Venttiilien vaihto ja lämmitysverkoston säätö 2001* Julkisivuelementtien saumaus 2001* Eteläsivun ikkunoiden vaihtopuitteet 1996* Kattopinnoitteiden uusimistyö 1987* Ikkunoiden ja parvekkeiden puuosien ulkopuolinen maalaus Lue täydellinen lista tehdyistä remonteista: Hallituksen selvitys tehdyistä huomattavista kunnossapito- ja muutostöistä (5.11.2020)
Asunnon kunto
Hyvä , Huoneisto on kauttaaltaan uutta vastaavassa kunnossa.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
1566.3 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Tyylikäs, tanskalainen HTH-designkeittiö ja integroidut, laadukkaat keittiökoneet.
Varustus: mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin / suodatin. Liesi: induktio, erillisuuni. Työtasot: muu. Seinät: maalattu. Lattia: laminaatti.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Kaksi tilavaa makuuhuonetta, joissa molemmissa kaapistot.
Seinät: maalattu. Lattia: laminaatti.
Olohuone
Avara ja valoisa olohuone, josta käynti tilavalle, lasitetulle parvekkeelle.
Seinät: maalattu. Lattia: laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Rättipatteri
Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kylpyhuonekaapisto. Seinät: kaakeli. Lattia: laatta.
Taloyhtiössä on:
Kerhotiloja
Lisätietoja
Yhtiön lisätiedot (is.tod. 17.2.2021) : 1. Vuoden 2018 ylimääräisen yhtiökokouksen lainavaltuuksilla hallitus on nostanut 180 000 lainalimiittiä parvekeurakan loppuun saattamiseksi. 2. Parvekeurakan sopimus on purettu. Urakan lopullinen tilanne selviää vasta, kun parvekeremontti on loppuun saatettu. 3. Edellisen isännöitsijän eli Asunto Maisterin toiminta: As Oy:n hallituksen tekemä taloudellinen vaade edelliselle isännöitsijälle on 32 867,51 e. Asia ei ole toistaikseksi edennyt tämän pidemmälle. Lue tarkempi selvitys parvekeurakasta toimintakertomus 2019, s. 8.
Palvelut
Kuitinmäen keskustan päivittäispalvelut; S-market, apteekki, R-kioski jne. n. 400 m päässä, 24h Olarin Prisma n. 800 m päässä ja Etelä-Espoon kattavin palvelukeskittymä, kauppakeskus Iso Omena n. 1,5 km päässä.
Koulut
useita alueella; Kuitinmäen koulu vieressä
Lastenhoito
useita alueella
Yhteydet
HSL: bussit ja Länsimetro. Helppo pääsy autolla Länsiväylälle ja Kehille.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste