60.173292
24.748292

Viikkokuja 4, Espoo, Lystimäki

Previous

kerrostalo

81 m²

Espoo, Lystimäki,
Viikkokuja 4
Mh. 296 096,73 €
Vh. 299 000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Valoisa kolmio pienkerrostalossa rauhallisessa Lystimäessä

Nyt myynnissä hyvin hoidetusta taloyhtiöstä 2. kerroksen koti, jonka pohjaratkaisu on toimiva ja säilytystila ei lopu kesken. Tämän läpitalonhuoneiston keittiö on uusittu vuonna 2010 toimivaksi ja hyvin varustelluksi kokonaisuudeksi, josta löytyy mm. täyskorkeat jääkaappi ja pakastin. Keittiön yhteydessä on ruokailutila, joka yhdistyy luontevasti olohuoneeseen tehden tilasta avaran. Poikkeuksellisen suuri, etelään avautuva lähes 15 m2 lasitettu parveke toimii lisähuoneena vuoden lämpiminä kuukausina. Parvekkeelta näkymät aukeavat taloyhtiön hyvin hoidetulle ja poikkeuksellisen suurelle pihalle, joka on kunnostettu 2014. Molemmat makuuhuoneet ovat reilun kokoiset ja vaatekaappien lisäksi säilytystilaa löytyy suuresta vaatehuoneesta, jonka voi tarvittaessa muuttaa vaikka työtilaksi. Kylpyhuone on tilava ja sinne mahtuu hyvin myös pyykkihuolto. Alkuperäisessä kunnossa oleva kylpyhuone suositellaan remontoitavaksi nykystandardien mukaiseksi. Avara eteinen ja erillinen wc tekee tästä kodista toimivan. Huoneistolle kuuluu tilava lämmin varasto samassa kerroksessa ja pyörät ja ulkoiluvälineet saa näppärästi säilytykseen samassa rapussa sijaitsevaan ulkoiluvälinevarastoon.

As Oy Viiskoivu on valmistunut 1984 ja sijaitsee omalla tontilla. Yhtiötä hoidetaan suunnitelmallisesti ja viimeisimpänä on valmistunut sähköautonlatausinfra ja maalis-huhtikuussa käynnistyy julkisivujen ja parvekkeiden korjaustyöt (kesto n. 1,5 kk/talo). Tilava, lämmin varasto sekä samassa rapussa sijaitseva ulkoiluvälinevarasto Hyvin hoidettu, vehreä piha ja kauniit porraskäytävät toivottavat tervetulleeksi taloyhtiöön, jossa viihdytään.

Lystimäki on lapsiperheiden suosima rauhallinen ja vehreä asuinalue, josta löytyy perheen pienimpiä varten Lystimäen ja Olarin päiväkodit muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja vuonna 2017 remontoitu Päivänkehrän koulu (kielikylpy ja musiikkiluokat) on lyhyen ja turvallisen kävelymatkan päässä. Lisäksi Espoo international school sijaitsee Suurpellossa 2 km ja Mattlidens skolcentrum 1,5 km päässä. Niittykummun metroasemalle kävelet reilussa vartissa ja sieltä löydät myös Kauppakeskus Niityn lähipalvelut. Muutaman minuutin ajomatkan päässä on Kauppakeskus Iso Omenan kattavat ostos- ja ravintolapalvelut, unohtamatta Tapiolan monipuolisia palveluita. Täällä asut lähellä hyviä ulkoilualueita ja kattavia urheilu- ja liikuntapalveluita (mm. Matinkylän uudet jää- ja uimahalli) ja kesäisin pääsee pyörällä Haukilahden rantaan vartissa.

____________

SOLID HOUSE OY LKV
Jenny Vento
LKV, BBA, Partner

0500 980 948
[email protected]

facebook: Jenny Vento LKV
instagram: jennyventolkv
www.solidhouse.fi/jenny-vento
_________

Kohdenumero
20598733
Kunta
02200 Espoo
Alue
Lystimäki
Huoneet ja tilat
3h, k, kph, s, wc, vh (3h+k+ s)
Pinta-ala
81 m2
Kokonaispinta-ala
81 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
1984
Käyttöönottovuosi
1984
Vapautuminen
2 vko kaupanteosta/ sop.mukaan
Hoitovastike
388.8 € / kk
Rahoitusvastike
36.45 € / kk
Vesimaksu
20
Yhtiö
Asunto Oy Viiskoivu
Energialuokka
E2007
Tehdyt remontit
**2010: Keittiö ja wc remontoitu, kph kaapit ja vesikalusteet uusittu, parketti hiottu oh seinät maalattu, uudet patteri kph, wc ja sauna **2022: Makuuhuoneiden seinät maalattu
Rakennukseen
tehdyt remontit
**2008 Kattokorjaus **2009 Jäteaseman uusinta ja kunnostus, kylpyhuonekorjauksia 2 kpl **2010 PTS-kuntokartoitus **2011 Ikkunoiden ja parvekeseinämien uusinta, lämmitysverkoston korjaus ja lämmönjakohuoneen uusinta, lukituksen uusiminen, pohjavesipumpun uusiminen, poistokoneet, kanavanuohoukset ja säädöt **2013 Autojen lämmityskoteloiden uusiminen **2014 Piha-alueen teiden ja kaarteiden korjaus- ja levennystyöt, piha- alueen uudistaminen As Oy Viiskuusen kanssa, pihasuunnitelman laatiminen, sokkelikorjaus, Elisan kiinteistökuitu **2016 Porraskäytävien ulko-oviin asennettu ovikoodilaitteet, porraskäytävien uudistamisen suunnittelutyö **2017 Porraskäytävien uudistaminen, sokkelikorjausten takuukorjaukset **2018 Kattojen kuntotarkastus **2019 Kattojen tarkastusluukkujen kansien kiinnitysten korjaustyöt, IV-kanavien puhdistus-,mittaus-ja säätötyöt, perusvesipumppaamoon asennettu etävalvontapaketti **2020 Kiinteistön kuntoarvio ja PTS, märkätilojen kuntotarkastus, salaojien huuhtelu ja tarkastus, sähköautojen latauskartoitus laadittu, julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus laadittu, kattovalokuvut tiivistetty, GSM-toistin asennettu väestönsuojaan, sähköautojen latauspaikkojen rakentamisen suunnittelu **2021 Sähköpääkeskuksen uusimisen suunnittelu, AB rak. ulkopuolella oleva väestönsuojan jätevesi- pumppaamo tarkistettu ja kuvattu.
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
**2022-2023 Vs-tilan viemärin padotusventtiilin uusiminen **2022-2023 AB-rak. ulkopuolella olevan jätevesipumppaamon pumpun uusiminen **2022-2023 Lämmitysmuodon vaihtaminen maalämmöksi **2022-2023 Julkisivujen ja parvekkeiden korjaussuunnittelu **2022 AB-rakennuksen takana olevan raja-aidan kunnostus talkoovoimin **2022 Sähköautojen latauspaikkojen toteutus **2022 Sähköpääkeskuksen uusimisen toteutus **2022 Väestönsuojan tiiveyskoe sekä väestönsuojan ilmanvaihtokoneen huoltotarkastus **2023-2024 Julkisivujen ja parvekkeiden korjaustyöt **2023-2024 Elementtisaumausten uusiminen **2023-2024 Yleisten tilojen puisten ulko-ovien maalaus **2023-2024 Yleisten tilojen kunnostus **2023-2025 Pohjavesipumppaamon siirtäminen rakennuksen ulkopuolelle **2025-2030 KVV-kuntotutkimus **2029 IV-kanavien puhdistus-, mittaus- ja säätötyöt
Asunnon kunto
Tyydyttävä , tyydyttävä/hyvä
Katon kuvaus
Tasa. Huopa.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: kaukolämpö.
Tontin koko
4902 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Liesi: induktio, erillisuuni. Seinät: maalattu. Lattia: laatta. Varustus: liesituuletin, astianpesukone. Jääkaappi/pakastin: jääkaappi, pakastin.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Parketin kunto tyydyttävä
Seinät: maalattu. Lattia: parketti.
Olohuone
Parketin kunto tyydyttävä
Seinät: maalattu. Lattia: parketti.
WC
Lukumäärä: 1.
Kunto hyvä
Lattia: laatta. Seinät: maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattialaatoitus asennettu muovimaton päälle. Kunto tyydyttävä, alkuperäisessä kunnossa pl. 2010 asennettuja vesikalusteita. Taloyhtiön tilaamaan kuntokartoitukseen liittyneen porareikämittauksen (2020) mukaan rakenteista ei löytynyt kosteutta.
Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto. Seinät: kaakeli. Lattia: laatta.

Sauna
Kunto tyydyttävä. Sähkökiuas 80-luvulta.
Seinät: puu. Lattia: laatta.
Taloyhtiössä on:
Koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä
Lisätietoja
**Ylim. yhtiökokous 8.3.2023: - Päätetään hyväksyä hallituksen esitys julkisivujen ja parvekkeiden korjaustöistä ja päätetään käynnistää työt ja rahoittaa urakka hallituksen esityksen mukaisesti 15-vuoden rahalaitoslainalla. Korjausurakan kustannusarvio rakennuttamis- ja valvontakuluineen sekä lisäkuluvarauksin on noin n. 215.000 €. Alustava kustannusarvio huoneistolle C 14 on 10 428,75€ (79,26 €/kk). **Varsinainen yhtiökokous 28.4.2022 - Päätettiin hyväksyä hallituksen esitys sähköautojen latausjärjestelmän rakentamisesta ja sähköpääkeskuksen uusimistöistä ja päätettiin käynnistää työt. - Päätettiin hyväksyä hallituksen esitys julkisivujen ja parvekkeiden korjaussuunnittelun käynnistämisestä ja päätettiin käynnistää suunnittelutyöt. - Edellä mainittujen hankkeiden rahoittamiseksi hallitukselle myönnettiin valtuudet ottaa enintään 150.000,00 euron suuruinen 15-vuoden rahalaitoslaina. - Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä tarvittaessa enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.
Palvelut
Neste K Olari 350 m, Kauppakeskus Niitty: S-market ja K-Supermarket 0,8 km, Iso Omena Kauppakeskus 1,6 km
Koulut
Päivänkehrän koulu (lk 1-6) 700 m, Olarin Koulu (lk. 1-9, lk 1-3 Opinmäessä) 1 km, Mattlidens skola 1,2 km, International school Opinmäessä
Lastenhoito
Useita alueella, myös ruotsin- ja englanninkieliset
Yhteydet
Hyvät yhteydet omalla autolla sekä metrolla (Niittykumpu 0,8 km) ja bussilla.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste