Kevätkuja 3, Espoo, Lystimäki

Previous

rivitalo

80 m²

Espoo, Lystimäki,
Kevätkuja 3
Mh. 298 000,00 €


Näytä kartalla

Seuraava esittelyTwitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Suositussa Lystimäessä 1-tasoinen kolmio metsän laidalla

Tämän kodin sijainti on mitä rauhallisin päättyvän tien perällä ja pihan puoleisista ikkunoista aukeaa vehreä metsänäkymä. Olohuone on tilava ja asunnon kaksi makuuhuonetta sijaitsevat käytännöllisesti eteishallin molemmin puolin. Ajattoman vaalea Puustellin keittiö on toimiva kokonaisuus ja sen yhteydessä on ruokailutila, josta on käynti terassille. Saunan yhteydessä on tilava kylpyhuone jonne mahtuu hyvin myös pyykkihuolto. Erillinen wc ja eteisaula tekevät asunnon pohjaratkaisusta käytännöllisen. Lounaaseen avautuva piha on luonnonmukainen kauniine kallioineen ja jatkuu luontevasti metsäalueeseen, joka on mitä mahtavin majanrakennuspaikka lapsille ja polkuja pitkin pääsee näppärästi oikaisemaan läheisen keskuspuiston pururadalle. Huoneistossa on suoritettu kesäkuussa Raksystemsin kartoitus, jonka yhteydessä todettiin kylpyhuoneen lattiarakenteessa ylimääräistä kosteutta ja toimenpidesuosituksena annettiin tilan remontointi nykystandardien mukaiseksi.

Asunto Oy Olarin Kevätrinne on valmistunut 1983 ja sijaitsee omalla tontilla. Taloyhtiössä on tehty kattoremontti vuonna 1997 ja laaja peruskorjausremontti 1998. Asunnolle kuuluu lämmin varasto ja taloyhtiössä on autoille sekä katos- että pihapaikkoja ja lisäksi latausmahdollisuus kahdelle sähköautolle.

Lystimäki on lapsiperheiden suosima rauhallinen ja vehreä asuinalue, jossa viihdytään. Perheen pienimpiä varten löytyy päiväkodit ja alakoulu lyhyen kävelymatkan päässä. Suurpellossa sijaitsee Espoo international school (2 km) ja Mattlidens skolcentrum 2,5 km päässä. Niittykummun metroasemalle on kävelyetäisyys ja sieltä löytyy myös Kauppakeskus Niityn lähipalvelut. Muutaman minuutin ajomatkan päässä on Kauppakeskus Iso Omenan kattavat ostos- ja ravintola palvelut, unohtamatta Tapiolan monipuolisia palveluita. Täällä asut lähellä hyviä ulkoilualueita ja kattavia urheilu- ja liikuntapalveluita.

Kohde on heti vapaa.

Tätä kotia esitellään yksitysnäytöin. Ota yhteyttä!

Tiedustelut ja esittelyt:
Jenny Vento
LKV, BBA, Partner
SOLID HOUSE OY LKV
[email protected]
0500-980 948

Betjäning även på svenska! Service also in English!

------------------------------------------------------------------------...

Onko oma asuntosi myymättä?
Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen arviokäynti. Saat minulta kilpailukykyisen välitystarjouksen.

Kohdenumero
20301047
Kunta
02200 Espoo
Alue
Lystimäki
Huoneet ja tilat
3h, k, vh, kph, s, erill. wc (yj. 3h + k)
Pinta-ala
80 m2
Kokonaispinta-ala
80 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros
1 / 1
Rakennusvuosi
1983
Käyttöönottovuosi
1983
Hoitovastike
120 € / kk
Vesimaksu
13
Lisätietoja maksuista
Vesimaksut tasataan vuosittain kulutuksen mukaan.
Yhtiö
Asunto Oy Olarin Kevätrinne
Energialuokka
Ei energiatodistusta.
Tehdyt remontit
**KPH ja WC allashanat ja KPH suihkusekottaja uusittu, ilm. yht. 4.5.2013 ** MH lämpöpatteri uusittu, 27.2.2015 **KPH allas, allaskaappi, siuhkuseinä ja saunan ovi uusittu, ilm. yht. 18.8.2015 **KPH asennettu poistoilmapuhallin 2021 **Korvausilmaventtiilit MH:t ja RT 2022 (dokumentit löytyy)
Rakennukseen
tehdyt remontit
**1997 Vesikate ja sadevesikourut uusittu **1998 Taloyhtiön peruskorjausremontti jonka keskeisinä toimina: kosteusvaurioituneiden puisten alarunkojen korvaaminen Siporex-harkoilla sekä saunojen ja kylpyhuoneiden lattioiden vesieristysten uusiminen rakennusmääräysten (1998) mukaisiksi. Peruskorjauksen yhteydessä tehtiin mm seuraavat toimenpiteet: käyttövesivaraajat uusittu, huoneistojen F ja G etusivun salaojitus ja vedeneristys, huoneistojen A ja B terassinovien kynnyspellitykset, huoneiston B tukimuurin slammaus, talon 3 päätyseinän kallion onkaloiden betonointi, ulkopuoleisten vesi- ja kosteuseristyksien korotukset, kellarin ulkoportaan lattiakaivon uusinta ja viemäröinti, autokatoksen tarkastuskaivon uusinta (lisätietoja välittäjältä) **1998 väliaidat uusittiin **2012 parkkipaikan laajennus ja asfaltointi, antennijärjestelmän modernisointi, huoneistoon B asennettiin korvausilmaventtiilit **2013 ruokailutilojen ikkunoiden vaihto (poislukien huoneisto A), A- sekä B- portaikon tukimuurien korjaus, antennin uusiminen **2014 huoneistossa G tehty kylpyhuonesaneeraus ja samassa yhteydessä kosteusvaurion korjaus, lämmityspatterien uusimisia talon yhteisissä tiloissa, ulkovalaistuksen parannuksia **2017 poistoilmaputkien suojaus lasivillalla ullakoilla, huoneiston A terassin tukimuurin korjaus, autokatoksen päädyn puunkaadot, huoneistoihin A,C,D,F ja G asennettiin korvausilmaventtiilit **2019 parvekkeiden ja katon alaosan lippojen maalaus **2020 kahden auton sähkönlataustolppa, useiden mäntyjen kaataminen taloyhtiön alueelta rakennuksen läheisyydestä. **2021 huoneistojen F ja G välisen seinän korjaus, parkkipaikkojen maalausten uusinta **2022 huoneistoon E asennettiin korvausilmaventtiilit, huoneiston F tuulikaapin väliseinän avaus ja alapohjaan vedettyjen läpivientien sekä suojaputkien tiivistykset
Tiedossa olevat
tulevat korjaukset
**2022: Autokatoksen kunnostus, roskakatoksen maalaus, ikkunoiden ja muiden puuosien huoltomaalaus (osakkaiden toimesta), ulko-ovien läpikäynti ja huolto (osakkaiden toimesta). Katon yläpohjien puhdistaminen ja eristyksen tarkastaminen, sekä vesikourujen ja syöksytorvien tarkistus ja puhdistus, katolla olevien luukkujen /ikkunoiden tarkistus, pesu ja tarvittaessa korjaus/uusiminen (nämä vuosittain). Nuohous, kosteiden tilojen silikonisaumojen tarkastus/uusiminen, salaojien tarkastus (kaivot) **2023: sepelin lisäys, vesi- ja viemärijohtojen kunnon tarkistaminen. **2024: Asuntojen/aitojen puuosien huoltomaalaus (osakkaiden toimesta), nuohous. **2025: Sepelin lisäys, roskakatoksen (huolto)maalaus, ikkunoiden ja muiden puuosien huoltomaalaus (osakkaiden toimesta). **2026: Sokkeleiden ja rappausten kunnostus, ulko-ovien läpikäynti ja huolto (osakkaiden toimesta), nuohous. **2027: Kosteiden tilojen silikonisaumojen tarkastus/uusiminen, salaojien tarkastus (kaivot).
Asunnon kunto
Tyydyttävä , Tyydyttävä/hyvä. Kylpyhuoneen kunto tyydyttävä, suositellaan märkätilaremonttia
Katon kuvaus
harja. pelti.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: sähkö.
Tontin koko
2696 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Liesi ja Jääkaappi/pakastin on uusittu 2021. Keittiö uusittu n. 12 vuotta sitten.
Liesi: keraaminen. Työtasot: puu. Seinät: maalattu, muu. Lattia: parketti. Varustus: liesituuletin, astianpesukone. Jääkaappi/pakastin: jääkaappi/pakastin.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 2
Seinät: maalattu, muu. Lattia: parketti.
Olohuone
Seinät: maalattu, muu. Lattia: parketti.
WC
Lukumäärä: 1.
Lattia: vinyyli. Varustus: bidee-suihku. Seinät: maalattu, muu.

Sauna
Seinät: puu. Lattia: laatta.
Taloyhtiössä on:
lämmin varasto, painovoimainen ilmanvaihto.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste