Hirsikalliontie 34, Espoo, Laaksolahti

Previous

omakotitalotontti

330 m² 1855 m²

Espoo, Laaksolahti,
Hirsikalliontie 34
Mh. 498 000,00 €


Näytä kartallaTwitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Halutussa osoitteessa Espoon Laaksolahdessa Hirsikalliontie 34:ssä myynnissä iso kulmatontti. Rakennusoikeutta tontilla on 371 m2 ja kaavan mukaan tontille voi rakentaa kolme asuntoa. Tontin koko on 1855 m2
Tontilla ovat paritalo sekä autotalli/varastorakennus. Saatujen kustannusarvioiden perusteella korjauskustannukset asunnoille ovat suuret, joten ostajan harkittavaksi jää, onko tarkoituksenmukaisempaa harkita purkuluvan hakemista ja rakentaa uudet rakennukset. Rakennuksissa on suoritettujen kuntoselvitysten perusteella todettu laajoja korjaustarpeita, jotka ilmenevät tarkemmin raporteista, jotka ovat saatavissa välittäjältä. Kauppahinta perustuu maapohjan hintaan. Sisäilmatutkimuksen yhteenvedoista päätellen kiinteistössä havaitut kosteus- ja mikrobivauriot ylittävät asumisterveysasetuksen toimenpiderajat.

Kaupan kohteena on Asunto Oy Laaksontalon koko osakekanta, joka oikeuttaa hallitsemaan edellä mainittua kiinteistöä.

Laaksolahti on Espoon Suur-Leppävaaraan kuuluva kaupunginosa, joka sijaitsee Viherlaakson ja Karakallion naapurissa. Laaksolahden kaupunginosa koostuu kolmesta pienalueesta: Jupperi, Lähderanta ja Veininlaakso. Laaksolahdesta löytyy mukavasti palveluita, kuten päiväkoteja, koulu, kirjasto, päivittäistavarakauppa, urheiluhalleja, monitoimitalo jne.
Kiinteistön jatkojalostamiseen liittyvät toimenpiteet ja kustannukset jäävät ostajan vastuulle, kuten esimerkiksi:
- ostaja(t) vastaavat mahdollisen maapohjatutkimuksen teettämisestä
ja siitä aiheutuvista kustannuksista
- ostaja(t) vastaa kiinteistöllä olevalle rakennukselle mahdollisen purkuluvan
hakemisesta ja siitä aiheutuvista kustannuksista sekä purun
kustannuksista. Mikäli ostaja mahdollisesti päättää hakea purkulupaa, ostaja vastaa mahdollisen purkuluvan hakemisesta ja saamisesta
- Mikäli ostaja päättää kunnostaa rakennukset, vastaa ostaja näistä kustannuksista.

Osakekaupassa varainsiirtovero on 2 %.

Tervetuloa tutustumaan varaamalla näyttöaika välittäjältä Petri Jaakkola 040 487 6680 tai [email protected]

Kohdenumero
20233723
Kunta
02710 Espoo
Alue
Laaksolahti
Tyyppi
tontti (kiinteistö)
Pinta-ala
330 m2
Muut tilat
40 m2
Kokonaispinta-ala
370 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alat tässä ovat A ja B huoneiston yhteenlaskettu pinta-ala ja muut tilat autotallien/varastojen yhteenlaskettu pinta-ala. : Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-alat ovat yhtiöjärjestyksen mukaiset.
Käyttöönottovuosi
1975
Rakennuksen lisätiedot
Saatujen kustannusarvioiden perusteella korjauskustannukset asunnoille ovat suuret, joten ostajan harkittavaksi jää, onko tarkoituksenmukaisempaa harkita purkuluvan hakemista ja rakentaa uudet rakennukset. Rakennuksissa on suoritettujen kuntoselvitysten perusteella todettu laajoja korjaustarpeita, jotka ilmenevät tarkemmin raporteista, jotka ovat saatavissa välittäjältä.
Kiinteistövero
1638,55 € / vuosi
Energialuokka
Ei energiatodistusta.
Tehdyt remontit
Kiinteistössä tehdyt tärkeimmät korjaukset ja huollot v. 1991 >: 1991 öljysäiliöiden tarkastus ja puhdistus, 1992 uudet parvekelasit, 1996 uusi keskuslämmityskattila, 1997 puhelinverkon korjaus sekä aidan korjaus ja maalaus, 1998 ulkoseinän tiilisaumauksen korjaus (itäinen pääty ja autotallin #väliaita#), 2003 Velux-kattoikkunat, hapon kestävät sisäputket hormeihin (vuoraus), vesikaton uusinta, sadevesiviemärit ja kaivo sekä öljypoltinhuolto, 2004 uusi keskuslämmityskattila ja poltin, 2006 uusi öljypoltin, 2007 yhteisantennijärjestelmän kunnostus, 2009 öljysäiliön tarkastus (A), 2010 räystäskourut, lumiesteet ja keskuslämmityskattila, 2011 räystäskourut, lumiesteet ja öljypoltinhuolto. 2012 autotallin pääty ja ovet, korjaus ja maalaus sekä kattilan huolto, 2014 öljypoltinhuolto, 2015 öljypoltinhuolto, 2016 öljypoltinhuolto, 2017 öljypoltinhuolto sekä 2018 öljypoltinhuolto. Oljysäiliöiden kuntotarkastus 2022.
Asunnon kunto
Ei luokiteltu , Rakennukset vaativat huomattavia korjaustoimenpiteitä taikka vaihtoehtoista purkamista. Kiinteistössä havaitut kosteus- ja mikrobivauriot ylittävät asumisterveysasetuksen toimenpiderajat. Yhtiössä ei ole asunto-osakeyhtiölain mukaista kunnossapitotarveselvitystä
Katon kuvaus
Harjakatto. Profiilipelti.
Lämmitysmuoto
Lämmitys: öljy.
Tontin koko
1855 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoja
Kaupan kohteena ovat Asunto Oy Laaksontalon koko osakekanta. osakkeet 1-20, huoneisto nro 1, 165 m2 osakkeet 21-40, huoneisto nro 2, 165 m2 osakkeet 41-50, autotalli / varasto nro 3, 20 m2 osakkeet 51-60, autotalli / varasto nro 4, 20 m2 Asunto oy Laaksontalo omistaa mainitun kiinteistön (tontin) ja sillä olevat purettavat rakennukset. Yhtiössä on osakkailla lunastusoikeus. Yhtiöjärjestyksen kohdassa 16§ on selvitetty lunastusmenettelyä. Lunastusaika kuukausi. Yhtiöllä on omatoiminen isännöinti.
Palvelut
K-market Laaksolahti, kirjasto, jäähalli, jalkapallohalli, tennis- ja sulkapallohalli, uimaranta, monitoimitalo
Koulut
Jupperin alakoulu, Lähderannan alakoulu, Järvenperän yläkoulu, Auroran esikoulu
Lastenhoito
Laaksolahden päiväkoti
Yhteydet
Bussit, länsimetro

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste