Sinkkitie 9C, Espoo, Kuurinniitty

Previous

omakotitalo

93 m²

Espoo, Kuurinniitty,
Sinkkitie 9C
Mh. 550 000,00 €


Näytä kartalla

Seuraava esittely

5.2.2023 16:00 - 16:30Twitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Olemme Espoon Kuurinniityssä ja suurella kunnialla esittelen teille laadukkaan CLT-talon ihan Keskuspuiston laidalta. Tämä uniikki koti on valmistunut vuonna 2015 ja on arkkitehti Tapani Takkusen käsialaa. Kodin suuret ikkunapinta-alat, hulppea huonekorkeus ja reilun viiden metrin korkeudella sijaitseva katto tuovat mukavasti ilmavuutta, jota portaiden kauniit pinnakaiteet ryhdittävät. Yksinkertaisesti kaunista ja kaiken keskiössä on puu, puun rouhea pinta sekä CLT-elementit.

Kaksikerroksisessa kodissa riittää ihasteltavaa sekä oivallisia tilaratkaisuja. Alakerta on yhtenäistä tilaa, jossa kauneus ja toiminallisuus kulkevat käsikädessä eikä hukkaneliöitä ole. Vaalea Ilona-keittiö on kaiken keskiössä oleva kodin sydän ja ruokailutilaan mahtuu suurempikin ruokailuryhmä. Olohuone ja viereinen kirjasto / tv-huone on erotettu toisistaan ryhdikkäillä ruutulasiovilla. Olohuoneesta on käynti huikean kokoiselle terassille ja takapihalle. Kiertoilmatakka tuo lämpöä ja tunnelmaa hetkessä. Kylpyhuone on kuin koru, jossa kauneus sekä toiminnallisuus puhuvat yhteistä kieltään ja tunnelmallinen sauna tarjoaa miellyttävät löylyt. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toinen toimii tällä hetkellä pukeutumishuoneena, mutta on tarvittaessa helposti muutettavissa takaisin perinteiseksi makuuhuoneeksi. Päämakuuhuoneesta on käynti etupihan puoleiselle parvekkeelle ja pihan puolen makuuhuoneessa on ranskalainen parveke. Yläkerrassa on myös erillinen wc sekä vaatehuone. Kodin lämmitysmuotona toimii energiatehokas poistoilmalämpöpumppu - yhdistettynä miellyttävään vesikiertoiseen lattialämmitykseen ja kesäisin viilennystä tuo ilmalämpöpumppu.

Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella määräosiin. Nyt myytävän määräosa C:n hallinta-alue on kaunis ja pieteetillä ammattilaisen suunnittelema sekä toteuttama. Pihalla on paljon terassia, helppohoitoista kunttaa ja kivetystä. Tontilla sijaitsevat talot ovat kaikki arkkitehti Tapani Takkusen suunnittelemia, joten pihapiiri on viimeistellyn yhtenäinen. Tervetuloa Sinkkitie 9:ään, täällä viihdyt varmasti pitkään.

Espoon Kuurinniitty on rauhallista omakotitaloaluetta. Luonto on lähellä ja keskuspuisto tarjoaa kesäisin upeat lenkkimaastot ja talvisin hiihtoladut, joille pääsy on suoraan omalta takapihalta. Tuomarilan kuntoportaille kipaiset metsän kautta noin vartissa. Kuuriniitty on arvostettua asuinaluetta ja täällä ihmiset pitävät huolta naapureistaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja sovitaan esittelystä!

Myynti ja tiedustelut:
Mari Rautio LKV
040-1202701
[email protected]
IG:marirautio.lkv

Kohdenumero
21970002
Kunta
02750 Espoo
Alue
Kuurinniitty
Tyyppi
määräosa (kiinteistö)
Huoneet ja tilat
3-4h+avokeittiö+rt+kph+s+wc+vh+p+ 2x terassi + lämmin varasto
Pinta-ala
93 m2
Muut tilat
4 m2
Kokonaispinta-ala
97 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuspiirustuksen mukaan huoneistoala on 92,5 m2. Rakennus-ja huoneistorekisteriotteen mukaan huoneistoala on 93 m2. Muut tilat ovat lämmin varasto/ tekninen tila noin 4m2 (5 kem2). Rakennusoikeudellinen kerrosala on 106m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Kerros
1-2 / 2
Rakennusvuosi
2015
Käyttöönottovuosi
2015
Vapautuminen
kaupanteossa
Vesi- ja jätevesimaksu
56 € / kk
Kiinteistövero
295,72 euroa / vuosi € / vuosi
Rasitteet
Naapurikiinteistöllä 49-20-43-13 on rasiteoikeus kiinteistön 49-20-43-12 tiehen sekä tarvittaessa oikeus sähkö-, puhelin- ja tietoliikennejohtojen johdottamiseen kiinteistölle 49-20-43-13, aiheuttamatta kuitenkaan kohtuutonta haittaa kiinteistölle 49-20-43-12. Lisäksi naapurikiinteistöllä on oikeus käyttää alueelle 49-20-43-12 rakennettua jätteenkäsittelypistettä. Kirjattu hallinnanjakosopimus.
Lisätietoja maksuista
*Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (1 henkilö) ollut viimeisen viiden vuoden keskiarvolla keskimäärin 13628 kWh (sisältäen lämmitys- ja taloussähkön). Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus 157 euroa / kk perustuu vuoden 2021 kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut sekä sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen ja lisäksi sähköveron. Ostaja on tietoinen, että sähkönkulutus on suuresti riippuvainen mm. lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. *Tontille on rakennettu yksityinen tie Sinkkitieltä. Yksityisen tien hoidosta vastaa Sinkkitien hoitokunta, johon kuuluvat talot A-E. Tällä hetkellä tien hoidosta syntyneet laskut on osoitettu talo C:lle joka ilmoittaa jokaisen talon osuuden / lasku. Yksityinen tie päällystetty asfaltilla. Auraus- ja hiekoituskustannukset keskimäärin noin 350 euroa / talo/ vuosi. Kustannus vaihtelee vuosittain todella paljon talven ja olemassa olevan sopimuksen mukaan (luminen / ei luminen). *Alueen yhteinen valaistukseen käytettävä sähkö tulee A-talon kautta. Oma mittari asennettu B-talon autokatoksen seinään. A-talon haltija laskuttaa kerran vuodessa muita. Yhteisten alueiden keskimääräinen sähkönkulutus / vuosi ollut noin 15 euroa / talo (tieto peräisin aiemmilta vuosilta) *Toteutuneet kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin asumustottumuksien ja palveluntarjoajien sekä olemassa olevien hinnastojen mukaan.
Energialuokka
B2018
Tehdyt remontit
*Normaaleja vuosittaisia huoltotöitä mm. ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto. *Ilmalämpöpumpun asennus 2015 *Pihan rakennus kesä 2016 *Talon ulkopintojen maalaus kesä 2019.
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
Pulpettikatto. Bitumikermi. Hyvä
Lämmitysmuoto
Lämmitys: muu.
Rakennusmateriaali
CLT-massiivipuurakenne. CLT:n pääominaisuudet: Jämäkkyys, lujuus, turvallisuus, terveellisyys (hyvä sisäilma), paloturvallisuus, ympäristöystävällisyys, muovittomuus sekä korkea laatu.
Lämmitys
Hyvä
Tontin koko
3175 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Kaunis vaalea Ilona keittiö. varusteet: integroitu jääkaappi/pakastin, induktioliesi, erillisuuni, integroitu astianpesukone, liesituuletin. Työtaso laminaattia. Komposiittiallas. Keittiön kaapistojen välitilassa valotaulu, jonka kuvan saa vaihdettua. Pallovalaisimet. Seinät CLT+maali, lattia laminaatti.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 3
MH 1: Laminaatti lattia, seinät CLT+maali. Käynti parvekkeelle. MH2 walk in pukeutumishuoneena: Laminaatti lattia, seinä CLT + maali, kalusteet poistettavissa, jolloin huoneesta saa perinteisen makuuhuoneen. Ranskalainen parveke. Makuuhuoneiden ovet easy slide satiinilasiovet.
Olohuone
Olohuone: Laminaatti lattia ja seinät CLT+maali. Olohuoneessa kiertoilmatakka. Kirjastohuone: Laminaatti lattia ja seinät CLT+maali. Vaakasuuntainen hirsiuritus takaseinässä (näyttää hirreltä). Kiinteä kirjahylly. Olohuoneen ja kirjastohuoneen välissä mustaruutuiset liukuovet.
WC
wc-istuin, peili, malja-allas, allaslaatikosto, vaijerivalaisimet. Seinä CLT+maali, lattia laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
suihku, suihkuseinä, wc-istuin, allaslaatikosto, malja-allas, peili, kaapisto, pyyhetelineet (oksat). Liukuovien takana pesukone ja kuivausrumpu sekä siivouskaappi. Lattia laattaa, seinät hiertopinta + lujamaali vesieristeen päällä.

Sauna
Haapalauteet, seinät ja katto kuusipaneeli, sähkökiuas (vaihdettu 4.5.2018).
Palvelut
K-Market Kuurinniitty n. 1,1km Alepa Tuomarila n. 1,5km Kauppakeskus Grani n. 3km
Koulut
Alakoulut: Espoon Ymmerstan koulu n.2 km ja Tuomarilan koulu n. 2,3 km.
Lastenhoito
Ymmerstan päiväkoti n. 2km Koivuhovin päiväkoti n. 3km
Yhteydet
Bussipysäkki Korukuja n. 600m

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste