60.19334
24.708708

Sinkkitie 9A, Espoo, Kuurinniitty

Previous

omakotitalo

140 m²

Espoo, Kuurinniitty,
Sinkkitie 9A
Mh. 798 000,00 €

Video asunnosta

Näytä kartalla

Seuraava esittely

21.10.2021 16:30 - 18:00Twitter Facebook

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Rakkautta ensi silmäyksellä!

Ja kiitos siitä kuuluu arkkitehti Tapani Takkuselle. Laadukas CLT-talo Kuurinniitystä ihan keskuspuiston reunalta tarjoaa satumaisia näkymiä ihasteltavaksi ja puhdasta ilmaa hengitettäväksi.

Kodin avainsanat ovat puu ja pieteetillä harkitut yksityiskohdat. Sisään astuessa katse kiinnittyy automaattisesti suuriin ikkunoihin, jotka päästävät luonnon osaksi kodin sisustusta sekä portaisiin, joiden pinnakaiteet rytmittävät tilan ryhdikkääksi. Ruokapöydän ääressä istuessasi saatat unohtua ihastelemaan metsän elämää ja eläimiä pidemmäksikin aikaa. Näin mieli lepää ja akut latautuvat eikä edes tarvitse matkustaa kauaksi. Kun tulet esittelyyn, istahdathan pöydän ääreen ja tiedät mitä tarkoitan.

Tässä upeassa CLT-talossa on kaksi kerrosta. Yläkerrassa on kodin kolme makuuhuonetta sekä vaatehuone, jossa on wc-varaus. Tunnelmaltaan rauhallinen master bedroom sulatti välittäjän sydämen täysin. Alakerta on tarkoitettu yhdessäoloon ja Gyrofocus takan ääressä on vietetty useampia lautapeli-iltoja. Olohuoneen hulppea huonekorkeus ja reilun viiden metrin korkeudella oleva katto tuo mukavasti ilmavuutta. Puustelli-keittiössä on reippaasti työskentely- ja säilytystilaa, joten toiminnallisuus on huomioitu hyvin ja varaava leivinuuni on ollut ahkerassa käytössä. Kodin säilytysratkaisut ovat myös Puustellin mallistoa ja mitä Puustellilta ei saanut, sen puuseppä on toteuttanut mittatilaustyönä. Keittiöstä on kulku kodinhoitotilaan, jossa kauneus ja toiminnallisuus puhuvat yhteistä kieltään. Tummanpuhuvasta kylpyhuoneesta kipaiset puulämmitteisen ulkosaunan löylyihin. Maalämpö takaa edulliset asumiskustannukset ja kodissa on vesikiertoinen lattialämmitys.

Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella määräosiin. Nyt myytävä määräosa A on pieteetillä rinteeseen rakennettu. Tontilla sijaitsevat talot ovat kaikki arkkitehti Tapani Takkusen suunnittelemia, joten pihapiiri on viimeistellyn yhtenäinen. Tervetuloa Sinkkitie 9:ään, täällä viihdyt varmasti pitkään.

Espoon Kuurinniitty on rauhallista omakotitaloaluetta. Luonto on lähellä ja keskuspuisto tarjoaa kesäisin upeat lenkkimaastot ja talvisin hiihtoladut, joille pääsy on suoraan omalta takapihalta. Tuomarilan juuri valmistuneille kuntoportaille kipaiset metsän kautta noin vartissa. Kuurinniitty on todella hyvä asuinalue ja täällä ihmiset pitävät huolta naapureistaan.

Otathan minuun yhteyttä ja sovitaan esittelystä. Tämä koti on huikea.

Myynti ja tiedustelut:
Mari Rautio LKV
040-1202701 / [email protected]
IG: marirautio.lkv


Kohdenumero
20583475
Kunta
02750 Espoo
Alue
Kuurinniitty
Tyyppi
määräosa (kiinteistö)
Huoneet ja tilat
4h+k+rt+khh+3vh+2wc+kph+ulkosauna+autokatos+lämmin varasto+puuvaja+ulkovarasto
Pinta-ala
140 m2
Muut tilat
42 m2
Kokonaispinta-ala
182 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilojen pinta-ala 140m2 on rakennus- ja huoneistorekisteriotteesta. Rakennusoikeudellinen kerrosala on 159m2+ varasto 5m2. Kokonaisala: asuinrakennus 165 m2+8m2 = 173m2 Autokatos 42m2 Kokonaisala yhteensä 215m2
Kerros
2 / 2
Rakennusvuosi
2014
Käyttöönottovuosi
2014
Rakennuksen lisätiedot
Saunarakennuksessa pukuhuone ja löylyhuone erikseen. Sauna on täysin CLT-rakenteinen. Ei eristyksiä.
Lämmityskulut
135 € / kk
Vesi- ja jätevesimaksu
50 € / kk
Kiinteistövero
486,72 € / vuosi
Rasitteet
Naapurikiinteistöllä on 49-20-43-13 on rasiteoikeus kiinteistön 49-20-43-12 tiehen sekä tarvittaessa oikeus sähkö-, puhelin- ja tietoliikennejohtojen johdottamiseen kiinteistölle 49-20-43-13, aiheuttamatta kuitenkaan kohtuutonta haittaa kiinteistölle 49-20-43-12. Lisäksi naapurikiinteistöllä on oikeus käyttää alueelle 49-20-43-12 rakennettavaa jätteenkäsittelypistettä.
Lisätietoja maksuista
Toteutuneet kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin asumustottumuksien ja palveluntarjoajien mukaan. -Tontille on rakennettu yksityinen tie Sinkkitieltä. Yksityisen tien hoidosta vastaa Sinkkitien hoitokunta, johon kuuluvat talot A-E. Tällä hetkellä tien hoidosta syntyneet laskut on osoitettu talo C:lle joka ilmoittaa jokaisen talon osuuden / lasku. Yksityinen tie päällystetty asfaltilla. Auraus- ja hiekoituskustannukset keskimäärin noin 350 euroa/talo/vuosi . Kustannus vaihtelee vuosittain todella paljon talven mukaan (luminen tai ei luminen). -Alueen yhteinen valaistukseen käytettävä sähkö tulee A-talon kautta. Oma mittari asennettu B-talon autokatoksen seinään. A-talon haltija laskuttaa kerran vuodessa muita. Yhteisten alueiden keskimääräinen sähkönkulutus / vuosi ollut noin 15 euroa / talo. -Autotallin hiekanerotuskaivon tyhjennys joka toinen vuosi noin 150 euroa.
Energialuokka
C2013 Rakennuksen laskennallinen kokonaisenergiankulutus 130. Todistuksen laatimispäivä 4.3.2014. Todistuksen viimeinen voimassaolopäivä 3.3.2024.
Tehdyt remontit
2021 Talon ulkopintojen maalaus 2020 Ulkoportaiden laatoitus ja sulana pito kaapelien asennus. 2020 Puutarhavajan rakennus 2018 Autokatoksen varaston rakennus 2017 Kylpyhuoneen remontti 2017 Pihan rinteiden maisemointi ja kivetykset 2016 Pihan rinteen istutuslaatikot 2016 Kaikkien kuivien tilojen korjauslaatoitus (kopolaatat vaihdettu) 2015 Nurmikot ja polut tehty - Pihan kunnostusta.
Asunnon kunto
Hyvä , Kiinteistön kunto on erinomainen.
Katon kuvaus
Pulpettikatto. Huopa. Hyvä
Lämmitysmuoto
Lämmitys: maalämpö.
Rakennusmateriaali
CLT-massiivipuurakenne. Pääominaisuudet: Jämäkkyys, lujuus ja turvallisuus. Terveellisyys, paloturvallisuus ja ympäristöystävällisyys sekä korkea laatu. Hyvä sisäilma ja muoviton talo.
Lämmitys
Hyvä
Tontin koko
3175 m²
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Puustellin keittiö: Varustus: Festivo: kylmiö-pakastin-nollatila. induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin hormiin, astianpesukone, irrallinen puulaatikko, puulämmitteinen varaava leivinuuni. Massiivipuutasot. Keittiön seinät maalattu ja tiili. Lattia parkettia.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 3
MH 1: seinät CLT, lattia parketti MH2: seinät maalattu, lattia parketti MH3: seinät maalattu, lattia parketti
Olohuone
Lattia parketti, seinät maalattu, katto rimotettu, olohuoneessa Gyrofocus takka, olohuoneen seinässä ja portaikossa akustiikkalevyjä. Ruokailutila lattia parketti, seinät maalattu ja tehosteseinä vanerilevyä, katossa akustiikkalevyä. Ruokailutilassa Puustellin kaapistoja.
WC
Lukumäärä: 1.
Peili ja allaslaatikosto. Lattia ja seinät laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
suihku, wc-istuin, peili, luonnonkiviallas, puutaso, laatikosto, Seinät ja lattia laattaa.
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuoneen CLT-Seinät on maalattu ja lattia laatoitettu. Varustelu: pyykkikaappi, puutaso, etätyöskentelytaso, pesukoneliitäntä, katosta roikkuva kuivausteline sekä kuivaustanko. lattialämmitys,

Sauna
CLT-rakenteinen sauna, Kastor kiuas, pukuhuonetilassa patteri.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste