Kivipylväänkuja 5, Espoo, Bodom

Previous

omakotitalo

173 m²

Espoo, Bodom,
Kivipylväänkuja 5
Mh. 760000 €


Näytä kartallaTwitter Facebook Pinterest

Jaa kohde

X

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottoni koskee


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kohteen perustiedot

Joistain kodeista ei tarvitse lähteä mihinkään tunteakseen olevansa kuin lomalla vuoden jokaisena päivänä.

Vai miltä kuulostaa täydellisesti varusteltu, ajattoman tyylikäs ja avara rinnetalo suoraan Master Golf Course-golfkentän laidalla, avoimin, huolitelluin vihernäkymin?

Kotona täydelliset puitteet muuhunkin rentoutumiseen; oma punttisali, tv-huone, kirjasto, takka, tilava sauna ja jopa viinikellari. Isossa, talon pohjakerroksessa sijaitsevassa autotallissa mahtuu lisäksi harrastamaan niin autonlaittaja kuin puutöidenkin tekijä.

Espoon kaupungin huoneistorekisteriotteen mukaan yläkerran kerrosala on 173m2, kellarikerroksen pinta-ala 156m2, kiinteistön kokonaisala 390m2.

Suojaisaan, aidattuun puutarhaan on ammattimaisesti toteutettu harvinaisen upea ja mittava vihersuunnitelma, jota voi ihailla taloa ympäröivältä terassilta ja joka on erityisen tyylikäs jatke aidan toisella puolelta alkavalle golfkentälle.

Privaatti on kiinteistö muutenkin. Se sijoittuu Oy Kivipylväänpuiston yksityisen asuinalueen reunalle ja oman pihan automaattilukituksella toimiva portti takaa etteivät lapset eikä lemmikkikoirat lähde omille teilleen. Tällaisia yksityisiä asuinalueita harvemmin Suomessa näkee.

Huolella kunnossa pidetyssä ja uutta vastaavassa kunnossa olevassa kiinteistössä on myös siirrytty energiatehokkaaseen, käyttökustannuksiltaan edulliseen ja ympäristöystävälliseen lämmitysvaihtoehtoon, maalämpöön, vuonna 2019. Energiaa kuluu nyt vain enää lämmön siirtoon maaperästä rakennukseen, joten siinä voittaa sekä ympäristö, että asukkaat.

Rauhallisesta, lähes maaseutumaisen idyllisestä, pientaloaluesijainnista huolimatta täältä ajaa alta puolen tunnin käytännössä kaikkialle Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentokentälle. Pääkaupunkiseudun kaikki isoimmat kauppakeskukset myös näppärän ajomatkan päässä. Huonelukumääränsä ja muiden puitteittensa puolensa täydellisesti perheasumiseen soveltuvan kodin saavutettavissa useita kouluja ja päiväkoteja.

Vaikea keksiä, miten asumisen laatua voisi tästä parantaa.

Tule ja totea itse!

Myynti ja käyntivaraukset:
Johanna Kiminkinen, LKV, Partner
045 693 2900
[email protected]

Kohdenumero
20705091
Kunta
02940 Espoo
Alue
Bodom
Tyyppi
omakotitalo (kiinteistö)
Huoneet ja tilat
Rinnetalo useassa tasossa. Monikäyttöinen alakerta sopii sekä asumis- että harrastekäyttöön. Pääsy sisäkautta autotalliin. Kokonaisala 390m2 (huoneistorekisteriote).
Pinta-ala
173 m2
Muut tilat
156 m2
Kokonaispinta-ala
390 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Espoon kaupungin huoneistorekisteriotteen mukaan yläkerran kerrosala on 173m2, kellarin pinta-ala 156m2, kiinteistön kokonaisala 390m2. Kellarikerroksessa kirjasto, tv-huone, punttisali, viinikellari, lämmönjakohuone ja tilava autotalli, johon suora pääsy sisäkautta.
Kerros
1 / 2
Rakennusvuosi
2002
Käyttöönottovuosi
2002
Vapautuminen
n. 2 kk / sop.muk.
Sähkölämmityskulut
142 € / kk
Vesi- ja jätevesimaksu
56 € / kk
Kiinteistövero
923,51 € / vuosi
Lisätietoja maksuista
Kivipylvään Puisto Oy-yhtiövastike n. 100 e/v, jolla katetaan lasten leikkipuiston tarpeita, yleisten alueiden istutuksia jne.
Energialuokka
Ei energiatodistusta.
Tehdyt remontit
Terassi uusittu 2019 Talo maalattu 2019 Katto putsattu ja pinnoitettu 2019 Maalämpö asennettu 2019 Ilmalämpöpumppu asennettu 2019
Asunnon kunto
Hyvä
Katon kuvaus
harjakatto. betonikattotiili. hyvä, pinnoitettu 2019
Lämmitys
Maalämpö. Lattialämmitys kummassakin kerroksessa, kauko-ohjattava maalämpö asennettu 2019.
Tontin koko
890 m2
Tontin omistus
Oma
Keittiön kuvaus
Mittatilaustyönä tehty, ajattoman tyylikäs ja toimiva keittiö aukeaa avaraan ruokailutilaan, josta näkymät yli olohuoneen puutarhaan ja sieltä golfkentälle. Kylmälaitteet Miele, työtasot massiivipuuta, tammi.
Liesi: keraaminen. Työtasot: puu. Seinät: muu. Lattia: laatta. Varustus: liesituuletin, astianpesukone.
Makuuhuoneet
Lukumäärä: 5
Yläkerrassa kolme makuuuhuonetta, alakerrassa kaksi lisää (nauhaikkunat), yhteensä 3 + 2. Yläkerran takkahuone myös muokattavissa makuuhuoneeksi tarvittaessa.
Seinät: maalattu. Lattia: parketti.
Olohuone
Olohuone-takkahuone-master bedroom sijoittuvat rinnetalossa omaan tasoonsa. Vino katto, hieno huonekorkeus ja esteettömät näkymät koko talon mitalle ulottuvista ikkunoista terassin ja puutarhan yli golfkentälle.
Seinät: maalattu. Lattia: laminaatti.
WC
Lukumäärä: 3.
Asunnossa kaksi erillistä wc:tä ja lisäksi yksi wc master bedroomin kylpyhuonee yhteydessä.
Lattia: laatta. Varustus: lattialämmitys. Seinät: kaakeli.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pääkylpyhuoneen yhteydessä tilava, ikkunallinen sauna. Kaksi suihkua. Vierestä suora ulospääsy sivuterassille ja sieltä pihalle, eli vaikka lenkiltä ihanasti suoraan saunaan. Masterbedroomissa oma kylpyhuone/wc.
Varustus: lattialämmitys. Seinät: kaakeli. Lattia: laatta.
Kodinhoitohuone
Toiminnallinen, ikkunallinen kodinhoitohuone. Vierestä suora sisäänpääsy sivuterassilta ja pihalta, mikä on näppärä mm. koiranukoiluttajalle ja lenkkeilijälle.
Seinät: kaakeli. Varustus: pesukone, pesukoneliitäntä, kuivausrumpu, lattialämmitys, lattiakaivo, pöytätaso. Lattia: laatta.

Sauna
Tilava, ikkunallinen.
Seinät: puu. Lattia: laatta.
Lisätietoja
Kiinteistö sijaitsee yksityisellä Oy Kivipylvään Puisto - Märkesstens Parken Ab alueella ja kiinteistön omistajan omistuksessa on yhtiön osake nro 21. Yhtiön toimiala on omistaa ja hallita Espoon kaupungin 83. kaupunginosan korttelissa 83101 sijaitsevaa tonttia nro 23. Yhtiön tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa, vaan toimia yleishyödyllisenä pohjalla siten, että alueen viihtyisyys ja hyvinvointi lisääntyy. Ks. yhtiöjärjestys.
Palvelut
Alle 20 min. ajomatkan päässä useampia täyden palvelun kauppakeskuksia; mm. Vantaan Jumbo, Matinkylän Iso Omena, Leppävaaran Sello ja Tapiolan Ainoa. Espoonlahteen myös rakentumassa uusi, monipuolinen Lippulaiva kauppakeskus Länsimetron asemineen. Espoon Ikea n. 9 km.
Koulut
Useita lähialueilla; mm. Pakankylän koulu, Järvenperän koulu, Karamzinin koulu, Auroran koulu. Lisää tietoa https://www.espoo.fi/fi-FI/Kasvatus_ja_opetus/Perusopetus/Peruskoulut
Lastenhoito
Useita, mm. Järvenperän päiväkoti, Päiväkoti Pihlajarinne, Puutarhurin päiväkoti, Auroran Päiväkoti. Lisää tietoa https://www.espoo.fi/fi-FI/Kasvatus_ja_opetus/Varhaiskasvatus
Yhteydet
Erinomaiset yhteydet moneen suuntaan; lähietäisyydellä Turunväylä, Kehä III, Helsinki-Vantaa lentokenttä alle 20 min. ajomatkan päässä, paikallisjunat Espoon keskuksesta, Espoonlahteen 20 min. ajomatkan päähän rakentumassa Länsimetron asema.

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste