WINNOVA & SOLID HOUSE – VANKKAA YHTEISTYÖTÄ PORISSA

“No mikä jottei!”, oli Mari Hämäläisen vastaus kun WinNovan koulutuspäällikkö Heli Valkeapää soitti kysyäkseen tahtoisiko hän ottaa kaksi WinNovan opiskelijatyönä rakennettua taloa myydäkseen.

Ensimmäinen uudenkarheista kohteista on Mukulatielle Klasipruukiin rakennettu omakotitalo. Toinen kohde on puolestaan paritalo, joka seisoo Opiskelijanpolulla Viikinäisissä.

WinNovan opiskelijoiden rakennushankkeita on jatkuvasti käynnissä niin Porissa kuin Raumallakin ja rakennustyömaiden työt eroavat luonteeltaan oleellisesti massateollisuudesta – opiskelijatyönä rakennettujen talojen valmistuminen kestää yleensä noin kaksi ja puoli vuotta ellei pidempäänkin riippuen kohteiden laajuudesta sekä opiskelijoiden määrästä. Jokainen osa-alue suoritetaan huolellisesti yksi kerrallaan ja jokaisen työvaiheen jälkeen opettaja tarkistaa valmistuneen työn. Jos työnjälki ei ole riittävän hyvä, rakennettu osa-alue puretaan ja rakennetaan uudestaan.

 

Heli Valkeapää sekä Mari HämäläinenSolid House Oy LKV:n Porin toimiston myyntipäällikkö Mari Hämäläinen sekä koulutuspäällikkö Heli Valkeapää WinNovan Porin toimipisteen rakentamisen sekä sähkö- ja tietotekniikan yksiköstä.

 

“Harvoin alalla toimivilla yrityksillä on aikaa panostaa jokaiseen työvaiheeseen niin paljon ja perusteellisesti kuin kuin WinNovalla tai muilla rakennusalan ammatillista koulutusta järjestävillä oppilaitoksilla”, Valkeapää toteaa.

WinNovan rakennusprojekteissa kiinnitetään erityisen paljon huomiota yksityiskohtiin, koska tarkoitus on kouluttaa opiskelijoista rakennusalan ammattilaisia.

“Pyrimme aina tekemään kaiken oikeita tekniikoita ja materiaaleja käyttäen, jotta opiskelijat oppivat oikeanlaista rakentamista. Toki näin rakentaminen kestää hieman pidempään, mutta näin saavutetaan laadukas lopputulos”, Valkeapää kertoo.

WinNovalla on  vastaavanlaisia rakennusprojekteja käynnissä säännöllisesti. Viime vuoden isoin hanke oli Porin asuntomessuille rakennettu talo.

 

Opiskelijanpolun paritalossa isot ikkunat tuovat valoa niin ala- kuin yläkertaankin.Opiskelijanpolun paritalossa isot ikkunat tuovat valoa niin ala- kuin yläkertaankin.

 

Yhdessä suunta eteenpäin

Opiskelijatyönä rakennettujen kohteiden myynnissä on käytetty vuosien varrella useampaakin eri kiinteistönvälitysfirmaa. “Viidakkorummun” ja kartoitustyön perusteella Mukulatien ja Opiskelijanpolun kohteiden välitysfirmaksi valikoitui Solid House ja Mari Hämäläinen.

“Kuulostelimme, millä välitystoimistolla on hyvä pöhinä ja useammastakin eri suunnasta vinkattiin Solid Housen ja Mari Hämäläisen suuntaan,” Valkeapää sanoo.

WinNovan kohteet on otettu ilolla vastaan Solid House Oy LKV:n Porin toimistolla.

“Vastaavanlaisia projektikohteita tulee harvoin tarjolle, joten olen todella innoissani yhteistyöstä WinNovan kanssa! Kaikki on sujunut oikein luonnikkaasti ja toivon, että yhteistyömme jatkuu myös tulevaisuudessa”, Hämäläinen sanoo.

 

Opiskelijanpolun paritalossa on paljon ilmavuutta ja avaraa tilaa. Luonnonvaloa riittää ympäri vuoden.Opiskelijanpolun paritalossa on paljon ilmavuutta ja avaraa tilaa. Luonnonvaloa riittää ympäri vuoden.

 

Molemmat talot ovat laadukkaita ja moderneja, kauniita ja selkeälinjaisia, muuttovalmiita koteja.

“Nämä WinNovan talot ovat ihanteellisia välitettäväksi – kauniit uudiskohteet, stailaajamme huolella toteuttama sisustus ja ammattikuvaajan laadukkaat kuvat tukevat kaikki toisiaan erinomaisesti. Oikea win-win tilanne!”, Hämäläinen sanoo.

Tutustu kohteisiin lisää näistä linkeistä:

Mukulatie

Opiskelijanpolku 2A

Opiskelijanpolku 2B

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella organisaation keskeinen ydintehtävä.

Solid House Oy LKV on toiminut alalla jo vuodesta 2012 vakiinnuttaen asemansa alan asiantuntijana. Yritys toimii pääkaupunkiseudulla, Varsinais-Suomessa sekä Satakunnassa. Toimistot sijaitsevat Porin lisäksi Turussa, Salossa ja Helsingissä.

Tutustu lisää WinNovaan osoitteessa www.winnova.fi Ja Solid House Oy LKV:hen osoitteessa www.solidhouse.fi.

 

Mukulatien omakotitalossa korkeat sisäkatot luovat kotiin avaruutta.Mukulatien omakotitalossa korkeat sisäkatot luovat kotiin avaruutta.
Twitter Facebook Pinterest Jaa artikkeli

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste