Artikkelit

Ostotoimeksianto – Näe markkinoiden ulkopuoliset asuntokohteet ennen muita

Solid Housen ostotoimeksianto löytää sinulle asuntokohteita, jotka eivät ole julkisesti myynnissä. Se on helppo ja riskitön keino löytää unelmiesi koti!

 

Tiesitkö, että asuntomarkkinoiden ilmoitukset kattavat vain osan myynnissä olevista asunnoista?

Myynti-ilmoitusten ulkopuolelle jää usein upeita kohteita, jotka ovat vasta tulossa myyntiin. Usein ne eivät ehdikään julkiseen asuntomyyntiin asti, vaan ne menevät nopeasti ja vaivihkaa kaupan hiljaisella myynnillä tai ostotoimeksiannolla.

 

Löydä salaiset asunnot ennen muita ostotoimeksiannolla

Ostotoimeksianto on keino, jonka avulla asunnon etsijät löytävät juuri heille sopivan kodin, ennen kuin kohde on edes tullut julkisesti markkinoille. Miten he onnistuvat nappaamaan upean asunnon suoraan muiden nenän edestä?

 

Ostotoimeksiannossa haemme sinulle hakuehtoihisi sopivaa asuntoa markkinoiden ulkopuolelta. Näin saat etulyöntiaseman päästä tutustumaan niihin asuntoihin, joiden omistajat ovat vasta aloittamassa asuntonsa myyntiprosessia. Voit tutustua asuntoon, tehdä tarjouksen ja saada asunnon omaksesi ilman, että kohde koskaan ilmestyisi julkisesti myytävien asuntojen joukkoon.

 

 

Milloin ostotoimeksianto kannattaa?

 

  • Asuntomarkkinoilta ei löydy sopivaa asuntoa. Olet kolunnut myynti-ilmoitukset jo useaan kertaan läpi, mutta tarjonta ei ole aivan sitä mitä etsit.

  • Haluamasi kohteet ovat suosittuja. Kohteet, joista olet ollut kiinnostunut ovat menneet sinulta sivu suun. Ostotoimeksiannolla hyppäät suoraan jonon kärkeen ja pääset tutustumaan asuntoihin ennen muita.

  • Hakuvahdit eivät ole tuottaneet tulosta. Olet ehkä yrittänyt jo löytää asuntoa täyttämällä erilaisia hakuvahteja asuntoportaaleissa, tuloksetta. Ostotoimeksiannossa keskitymme enemmän juuri niihin ominaisuuksiin, joita haluat uudesta kodistasi löytyvän.

  •  Hakuehtosi ovat hyvin tarkkoja. Mitä paremmin tiedät mitä haluat, sitä helpompaa meille on löytää juuri sinulle sopiva asunto. Ostotoimeksiannon ansiosta et joudu tyytymään hakuammuntaan oikean kohteen etsimisessä.

 

Ostotoimeksianto on helppo ja riskitön tapa hakea asuntoa markkinoiden ulkopuolelta. Se ei myöskään sido sinua ostamaan ostotoimeksiannon perusteella löytyvää asuntoa, vaan voit edelleen hakea asuntoa myös omin keinoin.

 

Haluatko lisätietoa ostotoimeksiannosta? Klikkaa tästä

 

 

Et sitoudu ostamaan

Oikean asunnon löytäminen ei aina ole helppoa, ja me haluamme auttaa sinua siinä niin hyvin kuin pystymme. Ostotoimeksianto ei sido sinua ostamaan, tai edes tutustumaan ostotoimeksiannolla löydettyyn asuntoon.  Voit rauhassa etsiä asuntoa myös muilla tavoilla, samalla kun me hoidamme homman ostotoimeksiannon kautta.

 

Ostotoimeksiannon tärkein sääntö, ja meidän asiakaslupauksemme on seuraava: saat nähtäväksesi asuntovaihtoehtoja, jotka eivät ole julkisessa myynnissä. Pääset kuulemaan ensimmäisten joukossa kohteista, jotka eivät ole vielä pitkään aikaan tulossa julkisille markkinoille. Näin pääset myös tekemään tarjouksen uudesta kodistasi ennen kuin muut edes tietävät sen olemassaolosta.

 

 

Toimi näin kun ostotoimeksianto kiinnostaa:

 

1. Ota meihin yhteyttä. Teemme kanssasi ostotoimeksiantosopimuksen, jossa määrittelet  asuntotyypin, asunnon koon, maksimihinnan ja alueet, joista olet kiinnostunut.

 

2. Alamme etsimään sinulle unelmiesi kotia. Voit rauhassa odottaa ja antaa meidän tehdä työt, tai jatkaa asunnon etsimistä myös omin keinoin.

 

3. Saat tiedon hakuusi sopivista asuntovaihtoehdoista. Lähetämme sinulle nähtäväksi  hakukriteerejäsi vastaavien kohteiden tiedot, joita ei ole vielä markkinoilla. Voit tutustua näihin rauhassa.

 

4. Järjestämme sinua kiinnostaviin asuntoihin esittelyt. Jos asunto vaikuttaa sopivalta, hoidamme puolestasi myös tarjousneuvottelut, ja hoidamme kaikki kaupantekoon liittyvät muut asiat valmiiksi.

 

5. Saat avaimet uuteen kotiisi. Solid Housen koko asuntoalan asiantuntemus on käytössäsi loppuun asti. Autamme sinua mielellämme missä tahansa asunnon ostoon liittyvässä pulmassa.

 

 

Lisäksi saat meiltä ostotoimeksiantoasiakkaana ilmaiseksi:

 

  • Tietoa kauppahintatilastoista. Pysy kärryillä markkinahinnoista ja löydä budjettiisi sopiva asunto.

  • Neuvoja mitä kannattaa ottaa huomioon asuntokaupassa. Tiedätkö mitä tarkastuksia uuteen kotiin kannattaa suorittaa? Entä miten asunnon rahoitus onnistuu? Neuvomme sinua kaikessa mitä ottaa huomioon asuntokaupassa.

 

 

Klikkaa tästä saadaksesi pääsyn markkinoiden ulkopuolisiin kohteisiin ostotoimeksiannolla!

 

 

Liity myös ilmaiseen sisäpiiriimme ja saat tiedon hakuehtoihisi sopivista hiljaisen myynnin kohteista ja juuri myyntiin tulevista asunnoista ennen muita.

 

 

Twitter Facebook Pinterest Jaa artikkeli

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan lisätietoa ostamisen palveluista

YhteystiedotTietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Täytä hakemasi kohteen tiedot

Yhteystiedot

Mikäli hiljaisessa myynnissä (Solid House Salainen Palvelu) on hakuehtoihisi sopivia kohteita, saat niistä tiedon sähköpostiisi. Jos hakuehtoja vastaava kohde tulee myyntiin, saat siitä tiedon ennen kuin kohde asetetaan myyntiin julkisesti


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste