Heikki Vahteristo Vuoden Välittäjä -finaaliin!

Olemme ylpeitä ja iloisia saadessamme kertoa, että Solid House Rauman Heikki Vahteristo on ehdolla Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n Vuoden Välittäjäksi!

SKVL on Suomen suurin ja vanhin kiinteistönvälityksen verkosto, joka koostuu lähes 500 paikallisesta toimistosta ja noin 1800 välittäjästä ympäri Suomen. SKVL:n Vuoden Välittäjä -kilpailun finalistit valitaan tarkan esikarsinnan perusteella, ja voittaja valitaan jäsenten äänestyksellä. Tänä vuonna yksi viidestä finalistista on Heikki Vahteristo, jonka ammattitaito ja intohimo alaa kohtaan ovat tehneet vaikutuksen sekä asiakkaisiin että alan ammattilaisiin.

Raumalla toimiva Heikki on työskennellyt kiinteistönvälittäjänä jo useiden vuosien ajan ja omaa syvällistä paikallistuntemusta kotikaupungistaan. Voisimme kertoa loputtomiin Heikin osaamisesta, intohimosta työhönsä ja jatkuvasta halusta kouluttautua. Päätimme kuitenkin kysyä Heikistä niiltä, joilta saamme arvokkaimmat näkökulmat. Mitä siis ajattelevat Heikin asiakkaat ja mitä ajattelee Heikki?

Asiakkaat kertovat Heikin olevan empaattinen ja aidosti kiinnostunut asiakkaiden asioista. Heikki koetaan helposti lähestyttäväksi, sympaattiseksi ja aina tavoitettavissa olevaksi. Sanat jotka vastauksissa toistuivat usein olivat aktiivisuus, asiantuntevuus ja lämpö. Myös kollegat yhtyvät asiakkaiden mielipiteisiin, kertoen Heikin olevan välittävä ja lämmin työkaveri.

Heikki taas kertoo motivaatiotekijöistään seuraavasti:
"Arjessa asiakastapaamiset ja kollegat tuovat mulle hymyn huulille. Hyvät työkaverit ja loistava työilmapiiri ovat avainasemassa arjen pyörteissä. Ilman asiakkaita ei olisi työtä mitä tehdä, joten olen heistä valtavan kiitollinen. Koen olevani onnekas siinä, mitä saan tehdä työkseni. Välittäminen, sanan varsinaisessa merkityksessään, on paljon muutakin kuin kodin myyntiä – se on tiivistä yhteistyötä ja myötäelämistä, jonka parhaana lopputuloksena syntyy asuntokaupan lisäksi elämänmittaisia ystävyyssuhteita."
 

Koko Solid House perhe toivottaa Heikille valtavasti onnea finaaliin!
 

Tutustu Heikkiin lisää TÄSTÄ 

Katso Heikin finaalivideo TÄSTÄ


Vuoden välittäjä valitaan 24.11.2023. Äänestää saavat kaikki SKVL:n jäsenet. Omaa yritystä tai oman yrityksen välittäjää ei voi äänestää.

Twitter Facebook Jaa artikkeli
Avainsanat:  

X

Haluan tilata
ilmaisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

OLEN KIINNOSTUNUT
kiinteistönvälittäjän työstä
SOLID HOUSELLA.


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Ota yhteyttä

Valitse toimisto, josta haluat, että sinuun otetaan yhteyttä *


Tietosuoja- ja rekisteriseloste

X

Haluan tilata
virtuaalisen arviokäynnin

Tietosuoja- ja rekisteriseloste